Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildirimin çok güzel.
Kaç gündür misafirlerim vardı. Kısa süreli giriyordum siteye canım. Bugün de son misafirim kendi sinifim. Kızlar gelecek birazdan yemeklere koyulacagim. Tavuk mantar sote, pilav, yayla çorba, mantı, tava böreği, salata menüm var. Kizlarimin iki tanesinin mayis içinde doğum günleri vardı onlara sürpriz doğum günü hazırladım. Bunlarla uğraşıyorum canım. Yazililarimi okuyordum bı sınıf kaldı onu da yarına bıraktım. Sozluleri , proje notlarını da verdim mi bu yılı kapatıyorum. Sana da kolaylıklar diliyorum kocaman öpüyorum. Hamile kalma dikkat et. Ben altın ria taktirmistim çok sağlikliydi fazla da pahalı değildi 21 yıl önce...hala var mı bilmiyorum.10 yıl hiç problem olmadan kalmıştı.
Selamlar kendi koyumdeyken internet cekmiyodu. Simdi esimin koyune geldik. Elekçi gibi geziyoruz :/ full temizlik yapiyorum bayramada kadarda boyle sürer
Selamün hello
Bayramda gelemezsem diye garantiye alıyorum şimdiden bayramınızı en içten dileklerimle kutlarken sıkı sıkı, sımsıkı kucaklayıp şap şup öpüyorum ..
Herşey gönlünüzce olsun,sevdiklerinizle nice kalabalık bayramlar görmeniz dileğiyle esenkalin :)
Selamün hello
Bayramda gelemezsem diye garantiye alıyorum şimdiden bayramınızı en içten dileklerimle kutlarken sıkı sıkı, sımsıkı kucaklayıp şap şup öpüyorum ..
Herşey gönlünüzce olsun,sevdiklerinizle nice kalabalık bayramlar görmeniz dileğiyle esenkalin :)
Merhaba Yenacim....sana da mutlu sağlıklı bayramlar dilerim .Senin deyiminle şap sup bol bol öperim seni....Selamün hello
Hayırlı yolculuklar canım. Bu yıl takımla ilk bayramımız. Umarım herkesin bayramı güzel geçer. Sağ salim tekrar buluşuruz.Iyi geceler kizlar
Sabah valiz hazirlayip duzceye gitcez insallah. Orda cok giremem ama yatmadan once girip bakmaya calisirim.
Sagol cnm bendende sana kucak dolusu sevgiler muck muck muck. Iyi bayramlar
Iyi geceler kizlar
Sabah valiz hazirlayip duzceye gitcez insallah. Orda cok giremem ama yatmadan once girip bakmaya calisirim.
Sagol cnm bendende sana kucak dolusu sevgiler muck muck muck. Iyi bayramlar
Slm canlarim,izinde olsam da heep buralardaydim.okudum begendim sizleri
Mubarek ramazan geldi gidiyor,insallah bizden memnun kalmistir.Rabbim tekrarina kavusmayi hepimize nasip etsin.
81 gordum bugunramazan bende 3 kilocuk goturdu,insallah korurum ve almam.beni goren yuzun cöktü artik yeter desede 79 gormeden rahat etmiycemherkezi bool boll öpümmmm.hayirli bayramlariniz olsun simdiden.buyuklerin ellerinden,güccüklerin yanaklarindan operim
Selam. Bugün canakkale yagmurlu oh serin serin ne guzel. Ama kızı zapt etmek zor olcak evden yine uykulardan uyku eksik yarın arefe ertesi bayram çok şükür
Bugün iyice sersem gibiyim sanırım şekerim ya yükseldi yada düştü
Bayram sonrasını iple çekiyorum hemen tahlillerimi yaptirabilmek için
Kız yüzün gözün kapalı geldi yoksa vukuatlı misin daha şimdiden
Ozlettin kendini ♡
Nasılsın görmeyeli ?
Ohh ne güzel serin burada da hava kapalı ama inanılmaz kasvetli ve sıcak
Hani bir yağmur yağsa rahatlayacagiz sanki ♡
Orda ce eee demek istemiştim halbusi
Hamdolsun bademcik tuttu yine 2 gündür iğne oluyorum bugün daha iyi sayılırım eksikleri aldım. Çorabı tokası donu hiç bitmiyor.
Bağda Pürpürümler (semizotu) olduEki Görüntüle 2275519
Selamlar. Yarın arefe. Arefemiz mubarek olsun. Diyet miyet kalmadi bende şu 3 gündür Allah sonumu hayr etsin. Başkasının evinde hiç olmuyor malesef :'(