• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar iyi geceler kaç gündür aklimdasiniz çok birikmiş akşamdan beri geçmiş okudum herkesler iyidir inşallah ben çok mutsuzum acaip kilo aldım ağlasam çare değil kendime çok kızıyorum 74 görmüşken nasıl bu kadar hızlı kilo aldım inanılır gibi değil 82 gördüm cildiricam göbeğim aldı başını gitti benden bagimsiz takılıyor resmen kendimi durdurup yemeği kesmem lazım bu iştah nereden geldi anlamadım ki kızlara yaptığım herşeyi bende yiyorum hemde fazlasıyla hani midem kuculmustu kuculmemis işte :(

Kızlar iyi geceler kaç gündür aklimdasiniz çok birikmiş akşamdan beri geçmiş okudum herkesler iyidir inşallah ben çok mutsuzum acaip kilo aldım ağlasam çare değil kendime çok kızıyorum 74 görmüşken nasıl bu kadar hızlı kilo aldım inanılır gibi değil 82 gördüm cildiricam göbeğim aldı başını gitti benden bagimsiz takılıyor resmen kendimi durdurup yemeği kesmem lazım bu iştah nereden geldi anlamadım ki kızlara yaptığım herşeyi bende yiyorum hemde fazlasıyla hani midem kuculmustu kuculmemis işte :(
Yaaa cok uzak kaldin buralardan seeen. Ne guzel kac yildir emek verip ince ince eledin o kiloları yapma artik geri dön. Uzulen sen olacaksın, onca emeğini düşün

Merhaba hanımlar menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
2 ceviz
3 zeytin
Yeşillik

Ara
3 hurma

Öğle
8 yk patlıcan közleme
2 dilim ekmek
Biraz yoğurt
Salata

Ara
Kahve
Bir avuç leblebi
3 hurma

Akşam
5 yk etli nohut
1 dilim ekmek
Biraz yoğurt

Ara
3 üçgen dilim karpuz
2 bardak süt

2.5 lt su
Adayaren Gulsencim bravo canım..menunu eksiksiz paylaşıyorsun. Suyu biraz daha artır. Bu sıcaklarda iç bol bol...
Kızlar iyi geceler kaç gündür aklimdasiniz çok birikmiş akşamdan beri geçmiş okudum herkesler iyidir inşallah ben çok mutsuzum acaip kilo aldım ağlasam çare değil kendime çok kızıyorum 74 görmüşken nasıl bu kadar hızlı kilo aldım inanılır gibi değil 82 gördüm cildiricam göbeğim aldı başını gitti benden bagimsiz takılıyor resmen kendimi durdurup yemeği kesmem lazım bu iştah nereden geldi anlamadım ki kızlara yaptığım herşeyi bende yiyorum hemde fazlasıyla hani midem kuculmustu kuculmemis işte :KK43:
Olabilir her genç hatunun başına gelebilir. Farkında olman önemli. Aldığın gibi vereceksin. Ağlamak sizlamak çare değil. Biraz zaman kaybettin sadece. Bizden uzak olursan daha da alırsın ...gözümüzün önünden ayrılma bir daha...
Yaaa cok uzak kaldin buralardan seeen. Ne guzel kac yildir emek verip ince ince eledin o kiloları yapma artik geri dön. Uzulen sen olacaksın, onca emeğini düşün
Kesinlikle haklısın bitanem karşımızda canlı örnek İsilcim var ...ona göre onlemimizi almak lazim

Ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıra bütün bebeklere çocuklara masumlara allahım bir bebek daha çocuk olamadan gitti ve bu yetmezmiş gibi şu lanet kitap allahım nereden okudum nereden açtım gitmiyor aklımdan beynimden kızlar ne olacak sonumuz böyle nereye gidiyor bu insanlık nasıl bu kkadar vahşi ve rezil olabiliyorlar bir çocuktan nasıl haz alipta utanmadan çekinmeden bunu dile getirip kitap yazıp yetmezmiş gibi yayınlayıp satabiliyorlar bu nasıl zihniyet

Ağlamak istiyorum hıçkıra hıçkıra bütün bebeklere çocuklara masumlara allahım bir bebek daha çocuk olamadan gitti ve bu yetmezmiş gibi şu lanet kitap allahım nereden okudum nereden açtım gitmiyor aklımdan beynimden kızlar ne olacak sonumuz böyle nereye gidiyor bu insanlık nasıl bu kkadar vahşi ve rezil olabiliyorlar bir çocuktan nasıl haz alipta utanmadan çekinmeden bunu dile getirip kitap yazıp yetmezmiş gibi yayınlayıp satabiliyorlar bu nasıl zihniyet
Bende kendime gelemiyorum. İnan sokaga cikmak iskence gibi geliyor. Sanki heran bisey olacakmiş gibi :/ o kitaba da baktim. Lanet olsun boyle pisliklere. Acilar icinde bagira bagira gebersinler inşallah

Bende kendime gelemiyorum. İnan sokaga cikmak iskence gibi geliyor. Sanki heran bisey olacakmiş gibi :/ o kitaba da baktim. Lanet olsun boyle pisliklere. Acilar icinde bagira bagira gebersinler inşallah
3 satır okudum midem bulandı unutamıyorum Büşra allah belalarını versin

3 satır okudum midem bulandı unutamıyorum Büşra allah belalarını versin
Cocukken yasadigim tacizi unutamiyodum ben şimdi neler neler duyuyoruz. Bunlari yasayanlar ne psikolojide ne hallerdeler :/ dunya oyle pislik yuvası oldu ki diyecek sozum yok artik :'(

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Dünden beri yine çok kötü durumdayım :( kollarimdaki ağrılar azalacagina çoğalıyor üstüne birde sosyal medyadaki olanlar da beni psikolojik olarak resmen çökertti :(

Adı geçen kitabı bende denğ geldim ve resmen o An gözlerime inanamadım ( o kitabı yayınlayan yayın evinin de Allah bin türlü belasını versin hiç mi kontrol etmiyorlar neler yazıyor diye sonuçta benim bildiğim basima verilmeden once noktasına kadar kontrol edildiğini biliyorum )

Üstüne birde 1.5 yaşındaki yavrunun başına gelenler :(
Rabbim sebep olanları tez zamanda cezalandirsin inşallah. ...Aminnn

Kızlar iyi geceler kaç gündür aklimdasiniz çok birikmiş akşamdan beri geçmiş okudum herkesler iyidir inşallah ben çok mutsuzum acaip kilo aldım ağlasam çare değil kendime çok kızıyorum 74 görmüşken nasıl bu kadar hızlı kilo aldım inanılır gibi değil 82 gördüm cildiricam göbeğim aldı başını gitti benden bagimsiz takılıyor resmen kendimi durdurup yemeği kesmem lazım bu iştah nereden geldi anlamadım ki kızlara yaptığım herşeyi bende yiyorum hemde fazlasıyla hani midem kuculmustu kuculmemis işte :KK43:

O zaman Bayramdan sonra sende bizimle düzenli olarak paylaşım yapıp tekrar eksileri görürken bizé de destek oluyorsun ♡

Sorma inan ağlamaktan helak oldum dünden beri :(
Dünyanın çivisi çıkmış :(
Rabbim hepimizi iyiler karsilastirsin. ...Aminnn

Birazdan yine okula çıkacağım ;) şu bir kaç aydir katildigimiz seminerlerin sertifikası bugün teslim edilecekmis ;)

Gerci ağrım çok ama yinede duşumu aldım az süslendim ♡ iyice de pacoz gibi gitmeyeyim :D
Dönüşü de eşimin ilaçlarını eczaneden alıp kuzuyuda alır dönerim ;)

Slm kizlar
Meryemi uyuttum simdi kahve iciyorum sonrada sarma sarcam geceden icimi hazirladim sarma isi kaldi sadece. Kocami cani sarma cekmis :KK70:

Afiyet olsun canım ;) bende biraz evvel büyük kızın elinden şekersiz Türk Kahvemi içtim ;)

Selam. Bu aksam annemler gelicek tatlimi yaptim simdi muhallebisi kaldi. Patlıcanları da firina verdim. Annem gelince diyetisyene gdicem. Yine yaniyor ortalik. Koye gitsekde şu nemden kurtulsak. Cok ozledim memleketimi. Eskiden sık sık giderdik. Simdi bayramlarda ancak, mazot fiyati almis basini gitmiş nolcak.
Bide kizjmda rahat vermiyo bugun bayilcam :/

Diyetisyenden dönüyorum 90.5 ciktim burda bakalim saat 4 5 gibi evde kaç gelcem. Koye gitmesem belki 89 gorurdum yaa keşke bastan daha sıkı tutsaydim... İki ayda 8.5 kg vermisim burada cok iyi dedi :)

cnm tebrik ederim. her gittiğinde eksiyle dönüyorsun diyetisyenden. 8,5 kilo yağı düşünsene bir torba nerdeyse kurtuldun. sen baya küçük olduğun için görüntüde daha çok olmuştur.
emeklerini düşün köyde sakın salma. gerekirse yeme aç kal ama yine de salma. ben bunu uyguluyordum. bakıyordum bana uygunsa yiyordum yoksa yemiyordum. yine olsa yine aynısını yapardım. özellikle tatlı falan yememeye özen göster. (senin can alıcı noktan çünü. benimde öyle :D) 2 ayda verdiğini hemen alırsın Allah korusun.

cnm tebrik ederim. her gittiğinde eksiyle dönüyorsun diyetisyenden. 8,5 kilo yağı düşünsene bir torba nerdeyse kurtuldun. sen baya küçük olduğun için görüntüde daha çok olmuştur.
emeklerini düşün köyde sakın salma. gerekirse yeme aç kal ama yine de salma. ben bunu uyguluyordum. bakıyordum bana uygunsa yiyordum yoksa yemiyordum. yine olsa yine aynısını yapardım. özellikle tatlı falan yememeye özen göster. (senin can alıcı noktan çünü. benimde öyle :D) 2 ayda verdiğini hemen alırsın Allah korusun.
Yok canim salmam inşallah. Herseyimi düşünüyorum kuru kayisi falan goturcem yanımda. 8.5 yag degil ama cogunluk yagdan gitti tabiki. 43ten 36ya düşmüş

Cocukken yasadigim tacizi unutamiyodum ben şimdi neler neler duyuyoruz. Bunlari yasayanlar ne psikolojide ne hallerdeler :/ dunya oyle pislik yuvası oldu ki diyecek sozum yok artik :'(
Allah sana bu duyguyu yasatani kahretsin gebersin hepsii yok.yok.olsuunlar

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Dünden beri yine çok kötü durumdayım :KK43: kollarimdaki ağrılar azalacagina çoğalıyor üstüne birde sosyal medyadaki olanlar da beni psikolojik olarak resmen çökertti :KK43:

Adı geçen kitabı bende denğ geldim ve resmen o An gözlerime inanamadım ( o kitabı yayınlayan yayın evinin de Allah bin türlü belasını versin hiç mi kontrol etmiyorlar neler yazıyor diye sonuçta benim bildiğim basima verilmeden once noktasına kadar kontrol edildiğini biliyorum )

Üstüne birde 1.5 yaşındaki yavrunun başına gelenler :KK43:
Rabbim sebep olanları tez zamanda cezalandirsin inşallah. ...Aminnn

O zaman Bayramdan sonra sende bizimle düzenli olarak paylaşım yapıp tekrar eksileri görürken bizé de destek oluyorsun ♡

Sorma inan ağlamaktan helak oldum dünden beri :KK43:
Dünyanın çivisi çıkmış :KK43:
Rabbim hepimizi iyiler karsilastirsin. ...Aminnn
Ya banu kaç elden geçiyor o kitaplar o rafa konana kadar ya aklım almıyor yemin ederim
Ne hallere geldik ya Rabbim vallahi şu çocuklara bu ve bunun gibi zararlar gelecekse kopsun kıyamet görmeyelim duymayalım olmasın bunlar 😢😢
Diyetisyenden dönüyorum 90.5 ciktim burda bakalim saat 4 5 gibi evde kaç gelcem. Koye gitmesem belki 89 gorurdum yaa keşke bastan daha sıkı tutsaydim... İki ayda 8.5 kg vermisim burada cok iyi dedi :)
Canım inşallah görürsün ama köye gidiyorsun diye de bırakma sakın elden bak azcık kaldı 8 lere

Herkese hayırlı geceler ;)

Bugün kollarima ağrı kesici krem sürdüm de ağrı dayanabilecek kıvama geldi ;)
Okula mecbur öğlene doğru gidip sertifikami aldım katıldığım seminerler için ;)

Havalar fena olunca sıcaktan resmen fenalık geçirdim :( daha simdiden böyle valla agustosu düşünemiyorum :(
Rabbim yardımcımız olsun ;)

Bu ara fena halde tatil yapasim geldi ama bu sene herhalde biraz zor ;) malum annemin evini tadilat yapacağız diye baya bir borca girdik Anneme de olsa :( gerçi eşim durmaz iki gün de olsa bir yerlere gidelim der ama ben şöyle 1 hafta herşey dahil güzel bir tatil olsa keşke diyorum ( gerçi 20 senedir bir kere bile gidemedim hep kaçamak yada eşimin halalarinin yanına ;) gerçi orası da beni inanılmaz rahatlatıyor ama insan istiyor değişik bir yer görsün ;) )
Büyük kız da ya 1 ay da Ananneme para vermeyin gidin babamla tatil yapın ben kardeşimle evde kalırım hem aşk tazelemis olursunuz baş başa diyor :D Allah razı olsun düşünmesi bile yeter ♡

Allah sana bu duyguyu yasatani kahretsin gebersin hepsii yok.yok.olsuunlar

Ya banu kaç elden geçiyor o kitaplar o rafa konana kadar ya aklım almıyor yemin ederim
Ne hallere geldik ya Rabbim vallahi şu çocuklara bu ve bunun gibi zararlar gelecekse kopsun kıyamet görmeyelim duymayalım olmasın bunlar 😢😢

Canım inşallah görürsün ama köye gidiyorsun diye de bırakma sakın elden bak azcık kaldı 8 lere
Aklini yitirdi. Ne üzüldüm ne sevindim. Allahima biraktim.

İnsallah bayramda da ayni dikkatle devam Edip döndüğümde en kotu 89 gormek istiyorum

Bugun diyetisyende odem azalmis dedi ama benim sol bilegim hâla ödemli gibi. Birde arada bas dönmesi tarzinda bisey oluyor. Orda tartiya cikarken masaya devrilcem sandim :D
Eve gelip kizimi parka goturdum ve yine ikindi vaktiydi. Oyle fena oldum ki, uzanayim dedim. Annem orucsuz yemege sen devam et yapmaya dedim. Hem kizim rahat vermedi hemde kalbim sıkıştı iki kez tedirgin oldum. Sonra bende kalktim pilav falan yaptim hem zaman gecsin diye..
Yarin aksam yola cikicaz insallah, ne yemek kaldiysa babamlara gonderdim onlar 3 gun daha buradalar. Yinede dolapta biseyler var onlari napcam bilmem

Herkese hayırlı geceler ;)

Bugün kollarima ağrı kesici krem sürdüm de ağrı dayanabilecek kıvama geldi ;)
Okula mecbur öğlene doğru gidip sertifikami aldım katıldığım seminerler için ;)

Havalar fena olunca sıcaktan resmen fenalık geçirdim :( daha simdiden böyle valla agustosu düşünemiyorum :(
Rabbim yardımcımız olsun ;)

Bu ara fena halde tatil yapasim geldi ama bu sene herhalde biraz zor ;) malum annemin evini tadilat yapacağız diye baya bir borca girdik Anneme de olsa :( gerçi eşim durmaz iki gün de olsa bir yerlere gidelim der ama ben şöyle 1 hafta herşey dahil güzel bir tatil olsa keşke diyorum ( gerçi 20 senedir bir kere bile gidemedim hep kaçamak yada eşimin halalarinin yanına ;) gerçi orası da beni inanılmaz rahatlatıyor ama insan istiyor değişik bir yer görsün ;) )
Büyük kız da ya 1 ay da Ananneme para vermeyin gidin babamla tatil yapın ben kardeşimle evde kalırım hem aşk tazelemis olursunuz baş başa diyor :D Allah razı olsun düşünmesi bile yeter ♡
Temmuzda dogurmak bir harika yasadim tecrube ettim :D en cok kilolu ve hamile insanlara dua ediyorum yazın. Cok zor oluyor. O gobek pisigi benim yakami hic birakmiyor

Back