- 14 Kasım 2018
- 492
- 1.466
- 43
- 38
Biz de seni çok seviyoruz Zarpy diloşum. Sonuna kadar da destekçiniz. Beyazlar içinde bize gelmezsen de darılırız.
Gelmez miyim ablam inşallah o günleri de göreceğiz hep beraber
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de seni çok seviyoruz Zarpy diloşum. Sonuna kadar da destekçiniz. Beyazlar içinde bize gelmezsen de darılırız.
İnşallah ya bende toparlayabilirim bakicam bir salon eşim bir işe başlasın daOyle insanlar gordumki instada sporla sekil degistirmisler. Caba şart malesef. Ben daha yeni basladim sarkmaya. Daha doğrusu dogum sonrası gobegim sarkik etlerim biraz gevsekti ama 10 kg verince daha bi sarkti sanki. Acil önlem şart. Gobek icin korse bakcam bide
İnsallah olur canim. Bi gayret bayramıda atlatsak sonra yeni hedefler inşallahKontrol tartısı
77.7 bayrama 76 olacak mı ne hadi inşallah
Lilinin diline düşmeden arama yapayım. Valla görmedim ablam...Ne dedin bitanecim kusuruma bakma nolurElhan Meryem ablam benle hiç ilgilenmiyor mesajıma cevap da vermiyor
Bebeğim senin yaşadığın sıkıntılarin aynısını yaşadık emin ol....ama vücut alışıyor toparliyor kendini. Çok ağlayıp sizladigimiz oldu....cuma tartısı ile pazartesi arasında bir kilo fark gördük ama pes etmedik.Bu daha da hirslandirdi. sonundaoldu bacimiz iki kalıp üç kalıp yağ yaktiniz hiç üzülmeyin diye diye verdik...damlaya damlaya göl oldu....Zor bir süreç ama imkansız değil...liste dışı daha serbest oluyorsun ve disiplinli olamiyorsun bu rahatlık! İşimize geliyor.Ahhh yakın olsak keşke kimse yok etrafımda adam akıllı oturup konusacagim
Ben de çağırıyorum gittiğimi yada bana gelen beni çağırıyor banucum sanki sen kız kardeşine mi kizmissinda acaba öyle gelmiş sana
Ramazan da zaten ancak bir araya gelebiliyoriz bayram da da çoğu insan tatilde yani ben en azından kendim için öyle düşünüyorum
Meselaa bende eşimin araladaslari ve hanımları ile tanıştım ilk biz gittik sonra onlar geldi şimdii 3 . Arkadaş çağırıyor böyle böyle kaynaşma oluyor
Abla moralim çok bozuk kollarım sarkmaya başladı göğüslerim de çok iğrenç bir hal alıyor ve vermek istediğim 10 kilo daha var ne olacak bu sarkmalar catlamalar
Liste konusunda çok çok çok haklısın baya yerlerdeyiz ama ben gerçekten korktuğum için girmiyorum listeye 1 hafta 2 kilo versem ertesi hafta 200 gr alıyorum ve bu etkiler biliyorum o yüzden uzaktan yarışıyorum kendimce
Herkese destek oluyosun ne guzel motivasyon veriyorsun. Allah razi olsun senden..Bebeğim senin yaşadığın sıkıntılarin aynısını yaşadık emin ol....ama vücut alışıyor toparliyor kendini. Çok ağlayıp sizladigimiz oldu....cuma tartısı ile pazartesi arasında bir kilo fark gördük ama pes etmedik.Bu daha da hirslandirdi. sonundaoldu bacimiz iki kalıp üç kalıp yağ yaktiniz hiç üzülmeyin diye diye verdik...damlaya damlaya göl oldu....Zor bir süreç ama imkansız değil...liste dışı daha serbest oluyorsun ve disiplinli olamiyorsun bu rahatlık! İşimize geliyor.
Sarkma işine gelince zamanla toparlanır meraklanma....spor yapmayı sevmiyorsun....yüzme biliyorsan yazı iyi değerlendir. Yürüyüş de çok etkili....çocuk olmasa spora git diyecem ama...bir şeyler yap artık...beni yürüyüş ve zumba kurtardı....kilo veriyorsun en azından....sarkmaları bahane edip yeme bak....dikkat et kendine..
Tatlım sen kendine inandigin için daha da güzel şeyler yaşayacaksın. Senin gibi ben de mutluluğu bu yaşlarda keşfettim. İnceldikce kendime güven geldi. Ayaklarımı daha sağlam basıyorum yere...Erten puften şeylere takılıp üzülmüyorum. Kendi bedenimizi sevip fazlaliklarimizi atıyoruz o narin güzelliği cikariyouz yavas yavas emin adimlarlar korkulur bizden....Hayatının daha da güzelleşmesi için değer bu fedekarliklara...durmuyoruz hedefimiz çok uzakta değil....Sizdeki bu kararlılığı azmi gördükçe ben de geleceğe güvenle bakıyorum. Destek karşılıklı...zaman zaman sitem etmemin sebebi bu işte ....diyet kardeşliğimiz daha doğrusu sağlıklı beslenme yolculuğumuz daim olsun Büşracim...elimizi bırakmayalim....Herkese destek oluyosun ne guzel motivasyon veriyorsun. Allah razi olsun senden..
Bende gecen yil kendime hic inaniyordum. Girdapta gibiydim. Basladigim yerde sayip duruyodum. 1 yil ayni kilolarda gezdim. Simdi dönüp diyorumki keske o zamanda yapabilseydim. Ama o zaman simdiki kafam yoktuki. Yemekte care buluyordum butun mutsuzluklarima, uykusuzluklarima. Ve kilo vermeye baslayinca mutsuzlugumda azaldi.. depresyonumda azaldi. Daha canli bir insan oldum. Daha olumlu bakabilen. Kendimle ilgili daha guzel adimlar atabilen. Simdi geriye dönüp bakmak yerine ileriyi hayal ediyorum. Kendine güvenen, zayiflamis, yeni bir büşra gormeyi bekliyorim
İnşallah abla inşallahTatlım sen kendine inandigin için daha da güzel şeyler yaşayacaksın. Senin gibi ben de mutluluğu bu yaşlarda keşfettim. İnceldikce kendime güven geldi. Ayaklarımı daha sağlam basıyorum yere...Erten puften şeylere takılıp üzülmüyorum. Kendi bedenimizi sevip fazlaliklarimizi atıyoruz o narin güzelliği cikariyouz yavas yavas emin adimlarlar korkulur bizden....Hayatının daha da güzelleşmesi için değer bu fedekarliklara...durmuyoruz hedefimiz çok uzakta değil....Sizdeki bu kararlılığı azmi gördükçe ben de geleceğe güvenle bakıyorum. Destek karşılıklı...zaman zaman sitem etmemin sebebi bu işte ....diyet kardeşliğimiz daha doğrusu sağlıklı beslenme yolculuğumuz daim olsun Büşracim...elimizi bırakmayalim....
Hanımlar sizlere bir şey danışacağım
12 gündür diyetisyenin verdiği diyeti uyguluyorum 1.5 kilo gitmiş diyebilirim Perşembe günü yine randevum var ve bu kilonun Sudan mı yağdan mı gittiğini göreceğim
Diyeceğim o ki çok çok az kaçamak yapmama rağmen bu süre zarfında emziren biri olarak daha çok vermem gerekmez miydi ha şunu da söyleyeyim hiç spor yapmadım bana günde 45 dk yürüyüş veya 3 mil leslie yap demişti maalesef yapmadım
Bayrama 8 gün var hem diyette kaçamak yapmadan hem de sporumu yaparak acaba ne kadar veririm şuan 72 yim 69.9 olur muyum kıyıdan köşeden
Kontrol tartısı
77.7 bayrama 76 olacak mı ne hadi inşallah
Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün akşam yine omuzlarında dolayı yamuldum buz kalıpları apolet gibi omuzlarımda uyuyakalmisim
Bayramdan sonra tekrar ortopediye gidip tekrar omuzlara MR cektireyim yoksa böy9le olmayacak bir gün iyiysem ikinci gün yamuluyorum az da olsa temizlik yapmak zorundayım sonuçta
Ömür boyu böyle çekilmez
Bugün de kızları bırakıp belediyeye vergi yatırma gideceğim sonra dinlenecegim evde gerçi bugün yada yarın çocuklara karneleri için sınıf annesiyle kap yapacağız modelini netlestirirsek
Kesinlikle görebilirsin canım suyunu da bol tutmayı unutma ♡
İnşallah görürsün de çifte bayram olur sana
Her yer yanıyor canım. Yağların yaniyorsa bırak kavursun....az kaldı iftara yani bize göre iki saat...İkindi vakti disarida ne işim vardi acaba. Yaniyorum yaniyorum. Her yanindan alevler çıkıyor. Bu gece 3 litre su icerim ben. Eriyorum derken yalan degildi 90.6 geldim az once
Canımsın belli değil cankuşum teşekkür ederim güzel gönlüne Sen bana oturmaya gelHer yer yanıyor canım. Yağların yaniyorsa bırak kavursun....az kaldı iftara yani bize göre iki saat...
Benim de okuldan grup arkadaşlarım geliyor yarisi iftara yarisi iftar sonrası oturmaya. Sevincliyim heyecanliyim. Lilim Lilimam canım senin ev tam olarak ne zaman taşınıyor uçak seferlerine bakacağım. Uygun bir şey bulursam geliyorum.