• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

****8. TAKIM 624. ETAP****

mavimli ( 78 / 79.4 / + 1.4 / - 1.80 %)
Zarpy ( 72.1 / / / % )
HasibeG ( 92 / / / % )
aijoo ( 91.9 / 91.6 / 0.3 / 0.33 % )
adayaren38 ( 72.3 / / / % ) Sabit

8. Takım Ortalaması;

Günaydın canım. Tahlillerini yaptır ve rejimi ciddiye al. Başka yolu yok.

Maalesef bugün kan almiyorlarmis ama bilgisayara Giriş yaptı bayramdan sonra pazartesi hemen gel bakalım tüm değerlerine dedi :KK66:

Doktordan sonra eşimin teyzesine de uğradım :KK66: uzun zamandır gitmemistim gönlü olsun mübarek gün dedim ♡
Çok sevindi hatta bana 2 tane tshirt hediye etti ♡♡♡♡ Zaten kiyafet bulamıyorum büyük beden o An bende valla ne sevindim :KK70: çıkarıp 1 000 lira versen bu kadar sevinmezdim dedim nasıl gülüyor :KK70:

Öğleden sonra kızı okuldan alıp büyük kızı da alıp eve geçeceğim :KK66: ufakliğin sınıf arkadaşı da 2 saat bizde kalacak Annecigi çalıştığı için :KK66: Normalde cuma günleri izinli ama geçenlerde Annesi ameliyat olucak diye izin alınca bugüne cagirmislar oda etüt olmadığı için bana rica etti :KK66:

Artık akşam üzere de kızlarla kvye ugrariz eşim ancak iftara Annemlere yetişir :KK66:

Zarpy ( 72.1 / / / % )
HasibeG ( 92 / / / % )

8. Takım Ortalaması;

Maalesef bugün kan almiyorlarmis ama bilgisayara Giriş yaptı bayramdan sonra pazartesi hemen gel bakalım tüm değerlerine dedi :KK66:
Yaptır evet ve bence diyetisyenine gene başla. Bak ben burda diyetisyen falan bilmiyorum henüz. Sistemi öğreneyim ben de niyetliyim.

Selam canolar nasılsınız ,Bayram dönüşü tam gaz kilo verme serüvenimize kaldığımız yerden devam edelim inşallah
Banucum klasik ama gerçek kilo vermeden ağrıların geçmez, benimde kol el ve bacaklarimda kilom yükselince uyuşmalar ve ağrılar başlıyor kilo vermek sırf bu yüzden bile gerekli birkaç kilo aldım diye kolum ağrımaya başladı bile hemen vermeye çalışıyorum karbonu elimden geldiğince kestim

Slm kizlar

Bu ara fena saldim ramazandan sonra siki bir program beni bekliyor. Pazar gunu nasipse gidicez duzceye oradada kendimi frenlemeyi dusunuyorum insallah

Gecen hafta 92.0
Bu hafta 94.0
Fark +2.0
Tebriklerinizi alayim. Aferin bana di mi :kızgın:

Geçen hafta 78.1

Bu hafta 77.3

Fark 800 gr

Eklentiler

• 20190531_190315-1.jpg
    20190531_190315-1.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 22
kızlar listenizi bu şekilde paylaşıyorum banuş gelince gerekirse düzenler.

Hay Allah razı olsun Ayşem yine hızır gibi yetismissin ;) bende şimdi bakayım da paylaşayım dedim ;)

Özür dilerim yoğunluktan aklımdan çıkmış kilo bildirimi
Geçen hafta: 72,1
Bu hafta: 71
1,1
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Bonus Bonus oynakbasi34 oynakbasi34

Tebrikler canım ;) gerçi bu hafta durum berbat ama eminim haftaya daha iyi olur ;)

Zarpy ( 72.1 / 71 / 1.1 / 1.53 % )
HasibeG ( 92 / 94/+2 /-2,17 % )

8. Takım Ortalaması; - 0.422 %

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Dün akşam Annemler iftara gittik Kadir Gecesi münasebetiyle ;) ordan kızları eve bırakıp Arkadaşa çaya gittik ;) daha doğrusu eşim dolabını tamir edecekti ;) hemen halletti de biraz teraslarinda serin serin oturup muhabbet ettik ♡

Bugun de öğleden sonra eşim eve dönünce alışverişe gidelim diyoruz ;) ne zamandır kendime ayakkabı alacaktım ;) hazır cikmisken küçük kuzuma daha evet söz verdiğim bir alt vardı onu alacağım birde büyük kuzu begenebilirse bayramlık bir şey almayi planlıyorum :D kesin yine kapisiriz hatun begenmeyecegi için ama insan içine çıkarken temiz bir şeylere ihtiyacı var ;)

Bende hemen bildirimimi yapayım

Lilimam Lilimam lilimm neredesin annemmm hallettin mi işlerini çok yoruldun mu canimmm

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Meryem ablacım nasılsın nerelerdesin
Bildirimin çok güzel. :nazar:
Kaç gündür misafirlerim vardı. Kısa süreli giriyordum siteye canım. Bugün de son misafirim kendi sinifim. Kızlar gelecek birazdan yemeklere koyulacagim. Tavuk mantar sote, pilav, yayla çorba, mantı, tava böreği, salata menüm var. Kizlarimin iki tanesinin mayis içinde doğum günleri vardı onlara sürpriz doğum günü hazırladım. Bunlarla uğraşıyorum canım. Yazililarimi okuyordum bı sınıf kaldı onu da yarına bıraktım. Sozluleri , proje notlarını da verdim mi bu yılı kapatıyorum. Sana da kolaylıklar diliyorum kocaman öpüyorum. Hamile kalma dikkat et. Ben altın ria taktirmistim çok sağlikliydi fazla da pahalı değildi 21 yıl önce...hala var mı bilmiyorum.10 yıl hiç problem olmadan kalmıştı.

Back