- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Dun aksam ailesi geldi bu çocuk gelmedi. Diyetten sapamam demiş. Ramazanda 5 kg daha vermiş. Bu haftada 2 kg verirsem deyip bayramlik almamiş ama spor salonuna gitmis normalde. Ramazanda da evde biseyler yapmis. Mekik 10 taneden fazla cekemiyorum. Onuda dogru cekemiyorum yani. Benim şuan bol bol yurumem lazim. Bacak hareketleriyle desteklemem lazim. Orucluyken denedim cok zorlandim. İftar sonrasi agirlik çöküyor hic yapamıyorum. Kizim yatinca bende yatiyorum.
Dun gece 5e kadar oturdum. Agrilarim vardi sahura kadar uyuyamadim. Sonrada kizim uyandı tam 1.5 saat kucağımda pispis yaptim inanilmaz mutsuzum az oncede uyandık
Allah yardımcın olsun zor heleki Ramazan ayında ama sık dişini nasılsa şurda kaldı 10 gün sonra inşallah daha güzel odaklanabilirsin eski düzene dönünce
Valla çocuğa helal olsun işte bir kereden bir şey olmaz yada hadi Ramazanda kasmayayim demekten zaten ne geldiyse hep başımıza gelmedi mi
Rabbim gönlüne göre versin
Bende eskiden ne güzel gittiğim yere beslenme gibi yediklerimi de götürüyordum sağ olsun kimse de israr etmiyordu ama ne zaman ben dengelemeyi öğrendim dedim ipin ucu kaçtı omuzlarda devreye girince yattigim yerden ne denge oldu nede doğru beslenme
Ahhh ahhh akılsız basın cezasini ayaklar çeker tam benlik okadar yükü tekrar taşı
Yok ama kesinlikle gerekirse tekrar beslenme gibi yanımda tasiyacagim her şeyi hiç mi bir şey yok yanımda o zaman da aç kalmayı tercih edeceğim çünkü inan çok cins bir bünye var bende ve ben bu döngüyü kiracagim