• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dun aksam ailesi geldi bu çocuk gelmedi. Diyetten sapamam demiş. Ramazanda 5 kg daha vermiş. Bu haftada 2 kg verirsem deyip bayramlik almamiş :KK70: ama spor salonuna gitmis normalde. Ramazanda da evde biseyler yapmis. Mekik 10 taneden fazla cekemiyorum. Onuda dogru cekemiyorum yani. Benim şuan bol bol yurumem lazim. Bacak hareketleriyle desteklemem lazim. Orucluyken denedim cok zorlandim. İftar sonrasi agirlik çöküyor hic yapamıyorum. Kizim yatinca bende yatiyorum.
Dun gece 5e kadar oturdum. Agrilarim vardi sahura kadar uyuyamadim. Sonrada kizim uyandı tam 1.5 saat kucağımda pispis yaptim :KK43: inanilmaz mutsuzum az oncede uyandık

Allah yardımcın olsun zor heleki Ramazan ayında ;) ama sık dişini nasılsa şurda kaldı 10 gün sonra inşallah daha güzel odaklanabilirsin eski düzene dönünce ;)

Valla çocuğa helal olsun ;) işte bir kereden bir şey olmaz yada hadi Ramazanda kasmayayim demekten zaten ne geldiyse hep başımıza gelmedi mi :(
Rabbim gönlüne göre versin ;)
Bende eskiden ne güzel gittiğim yere beslenme gibi yediklerimi de götürüyordum ;) sağ olsun kimse de israr etmiyordu ama ne zaman ben dengelemeyi öğrendim dedim ipin ucu kaçtı omuzlarda devreye girince :( yattigim yerden ne denge oldu nede doğru beslenme :(
Ahhh ahhh akılsız basın cezasini ayaklar çeker tam benlik :( okadar yükü tekrar taşı :(

Yok ama kesinlikle gerekirse tekrar beslenme gibi yanımda tasiyacagim her şeyi ;) hiç mi bir şey yok yanımda o zaman da aç kalmayı tercih edeceğim çünkü inan çok cins bir bünye var bende ve ben bu döngüyü kiracagim ;)

Allah yardımcın olsun zor heleki Ramazan ayında ;) ama sık dişini nasılsa şurda kaldı 10 gün sonra inşallah daha güzel odaklanabilirsin eski düzene dönünce ;)

Valla çocuğa helal olsun ;) işte bir kereden bir şey olmaz yada hadi Ramazanda kasmayayim demekten zaten ne geldiyse hep başımıza gelmedi mi :(
Rabbim gönlüne göre versin ;)
Bende eskiden ne güzel gittiğim yere beslenme gibi yediklerimi de götürüyordum ;) sağ olsun kimse de israr etmiyordu ama ne zaman ben dengelemeyi öğrendim dedim ipin ucu kaçtı omuzlarda devreye girince :( yattigim yerden ne denge oldu nede doğru beslenme :(
Ahhh ahhh akılsız basın cezasini ayaklar çeker tam benlik :( okadar yükü tekrar taşı :(

Yok ama kesinlikle gerekirse tekrar beslenme gibi yanımda tasiyacagim her şeyi ;) hiç mi bir şey yok yanımda o zaman da aç kalmayı tercih edeceğim çünkü inan çok cins bir bünye var bende ve ben bu döngüyü kiracagim ;)
İste bende tekrar almaktan çok korkuyorum. Belkide surecimi bu yuzden uzatiyorum.
Ramazanda 3 kg verdim bende. Demekki sıksam 5 verirmişim :D

Benim boyut surekli degisiyo :KK70: arada hortluyor arada iyiyim. Şu ara iyi denebilirim ufak tefek seyler disinda ondan onemsemiyorum. Gecen sene psikologa gittim ilac verdi. 1 ay bile kullanmadim. Terapi almam lazım. İlk atagim 2010 da cok berbatti bir daha yaşamadim çok şükür. Kızımı pusetten düşürdükten sonrada biraz nuksetti ama cabuk toparladim

kuzum psikiyatri olmasın senin gittiğin. psikolog ilaç yazmaz diye biliyorum. ben de terapiye gideceğim inş işe yarar

Sabah dr gittim geldim meryemi toparlayamadim bir turlu antibiyotik verdi. Donuste markete ugra eve gel meryemi yedir uyut derken anca geldim.

Hurma yogurdu hakkiyla yapamadim cunku 2 gecedir resmen bir seylere saldirdim sonuc olarakta yine kendime yaptim yapacagimi cuma gunu 92.0 iken bugun 93.8 ciktim :oha:

Bugun kontrol tarti gunumuz kizlar umarim sizin durumunuz benimkinden cok cok cok daha iyidir :KK43:

Hayirlisi olsun.Almanca bilmeden almanyada yasamak zor olmali.ama orda yasayinca cabuk ogreneceginden eminim.bizim burdaki suriyeliler gibi😀😀
Yok benim için zor olmuyor İngilizcemle eziyorum onları 😂😂
Şaka bir yana iyi ingilizce bilene acayip saygı duyuyorlar ben de avantajıma kullanıyorum.

Veee uzun zamandir kışın ayirdigim kiyafetleri denemek istiyordum. 44 beden bir tunik oldu, 50 beden pantolon veee cok ozledigim trençkotum.. hemen giyinip pazara gittim annem şok oldu :) 46 beden etekler ve 2 tunik daha aşırı dar malesef. Birde bluzlarim olmuyor hâla gogusler hic kuculmedi demekki once gobekle kalca gidiyor

Bayramda köye gidecegim icin tartilmak sikinti olacak. İzne ayrilsam kriterler neler :KK70: @oynakbasi34 tekrar ne Zaman izin alabilirim suresi ne kadar. Diyeti birakmicam tabiki ama yaratılmak sorun olacak

Sene de 2 izin hakkın var canımcigim ;) izne ayrılınca en erken 2 hafta sonra donebilirsin ama ne kadar süreceği ucu açık ;)
Eger ikinci hakkinsa o zaman yılbaşına kadar izin hakkın olmaz döndüğünde ;) ona göre hesap kitap yap :D

Veee uzun zamandir kışın ayirdigim kiyafetleri denemek istiyordum. 44 beden bir tunik oldu, 50 beden pantolon veee cok ozledigim trençkotum.. hemen giyinip pazara gittim annem şok oldu :) 46 beden etekler ve 2 tunik daha aşırı dar malesef. Birde bluzlarim olmuyor hâla gogusler hic kuculmedi demekki once gobekle kalca gidiyor

En zor giden bölgelerden gitmiş ne güzel işte ;) Devamı da gelecek inşallah sakin pes etme ;) eminim sikilasma birden olacak sonra da eşyalar bol geliyordiyeceksin ♡♡♡

Sene de 2 izin hakkın var canımcigim ;) izne ayrılınca en erken 2 hafta sonra donebilirsin ama ne kadar süreceği ucu açık ;)
Eger ikinci hakkinsa o zaman yılbaşına kadar izin hakkın olmaz döndüğünde ;) ona göre hesap kitap yap :D

En zor giden bölgelerden gitmiş ne güzel işte ;) Devamı da gelecek inşallah sakin pes etme ;) eminim sikilasma birden olacak sonra da eşyalar bol geliyordiyeceksin ♡♡♡
Daha hiç izin almadım zaten takima da yeni girdim sayilir. Tartı farki olabilir sadece ona da en kotu sabit yazariz. İzne ayrılmiyim en iyisi

İste etek bluz giymeyi cok ozledim. Hep pantolon tunik bıktım artık. Bide trenckotumun olmasi oyle mutlu ettiki beni aglayasim geldi. Ne buyuk bir savas veriyoruz aslinda ama insanlar anlayamiyor. Kilolu olmak kimse istemez. Keske 80lere ulastigimda dur diyebilseydim kendime. Ama ihtimal vermedim 113 gorecegimi bilseydim en bastan sıkı tutardım malesef... Size ozelden son cekindigim resmi aticam

Bir yerde şöyle okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama en son kiloyu nerden aldıysan ilk önce ordan vermeye başlarmış

Daha hiç izin almadım zaten takima da yeni girdim sayilir. Tartı farki olabilir sadece ona da en kotu sabit yazariz. İzne ayrılmiyim en iyisi

İste etek bluz giymeyi cok ozledim. Hep pantolon tunik bıktım artık. Bide trenckotumun olmasi oyle mutlu ettiki beni aglayasim geldi. Ne buyuk bir savas veriyoruz aslinda ama insanlar anlayamiyor. Kilolu olmak kimse istemez. Keske 80lere ulastigimda dur diyebilseydim kendime. Ama ihtimal vermedim 113 gorecegimi bilseydim en bastan sıkı tutardım malesef... Size ozelden son cekindigim resmi aticam

İnsan isterse hele de bir kadın isterse yapamayacağı şey yoktur sen de Allahın izniyle tekrar eski kilona döneceksin ben de bu hale nasıl geldim bilmiyorum yani 50 kiloyken bile 3 kaşık yemekten başka şey koymazken tabağıma yıllar geçtikçe acaba ne yeseme bir öğünü yerken diğerini düşünmeye başladım ne yazıkki çoğumuzun kilolu olmasının ardında duygusal açlık var inşallah yeneriz

Hanımlar sizlere bir şey danışacağım
12 gündür diyetisyenin verdiği diyeti uyguluyorum 1.5 kilo gitmiş diyebilirim Perşembe günü yine randevum var ve bu kilonun Sudan mı yağdan mı gittiğini göreceğim
Diyeceğim o ki çok çok az kaçamak yapmama rağmen bu süre zarfında emziren biri olarak daha çok vermem gerekmez miydi ha şunu da söyleyeyim hiç spor yapmadım bana günde 45 dk yürüyüş veya 3 mil leslie yap demişti maalesef yapmadım
Bayrama 8 gün var hem diyette kaçamak yapmadan hem de sporumu yaparak acaba ne kadar veririm şuan 72 yim 69.9 olur muyum kıyıdan köşeden 😁😁

Menüm gelsin

Kahvaltı öncesi limon kabuk tarçın ve karanfil olan 500ml detox suyumu içtim

Sabah
2 dilim çok tahıllı ekmek arası 2 ince dilim peynir ile yapılmış yağsız tost
Yeşillik
Domates salatalık
5 zeytin

Ara
4 hurma

Öğle
4 yk haşlanmış yeşil mercimek ve bol yeşillikle yapılmış salata
3 yk yoğurt
2 dilim ekmek

Ara
3 üçgen dilimi karpuz
1 çay bardağı süt

Akşam
4 yk kuzu kavurma
3 yk yoğurt
Bol salata

Ara
2 çatal kavun
3 çatal karpuz

2 lt su şimdilik

Bir yerde şöyle okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama en son kiloyu nerden aldıysan ilk önce ordan vermeye başlarmış
Belki dogrudur ben en cok gobek ve kalcadan aldım hamileyken. Zaten o gobek beni mahveden

Anladım canım onada çok iyi gelir eşini kaybettikten sonra torunlarına daha da çok adar kendini allah sabır versin inşallah herşey gönlünüzce olsun

Zarp beyyyyy mihtesemmmm bir gelin olacaksın 😍😍😍 canimmmm inşallah bir ömür mutlu olursun
Çok geçmiş olsun canım inşallah iz falan kalmaz 😘💕

Ayy şahanesin Dilantoş 💕 düğüne kadar daha da verirsin,gelinlik bakıyo musun? 6 lı sayılara inip öyle bak bence :KK66: 😘💕

sonundaoldu sonundaoldu miniğim sana da geçmiş olsun iyi bak kendine sen bize lazımsın :KK66: 😘💕

@zukkum şekerim seni de görmedim sanma çok iyi gidiyosun,eşin gidip gelene kadar mikemmelll olacaksın :KK66: 😘💕

Kızlaaaaarrrr :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: çok teşekkür ederim desteğiniz için,seviyorum sizleri

Back