• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gülşen adayaren arkadaşımız canım ;) bebisden fırsat bulamadı bugün de cepten aldım bildirimini ;)

Canım 93u yazmıştım daha evvel bildirdigin gibi ;) eğer 20.00den önce bildirseydin 92.7 diye duzeltebilirdik ;) Neyse haftaya o zaman çok güzel bir eksi garanti simdiden ;)

Canım en az 2 hafta ama ucu açık ;) istersen 1 ay sonra donebilirsin istersen daha da geç ama dedigim gibi 2 haftadan önce listeye donemezsin ;)
2 hafta sanki yeterli gelir gibi bana kendimi toparlayabilmem icin

Yarın küçük kuzumda ille tam gün oruç tutmayı deneyecekmis ;)
Ablamiz yiyip yattı hatta yarın öğleden sonra köye gidecegimiz için kuzuya sen tutma bak kuzenlerinde gelmiş olacak onlar oturup birşeyler yiyince gündüz sen kendini kötü hissederim tutma diye tembihledi ;)

Tabi bizimki anında isyan etti ; " onlar gelmiş 10 yaşına :( oruç tutmuyorlarsa beni ilgilendirmiyor ;) ne yani onlar tutmuyor birseyler yiyecekler diye ben sevabı giremeyecekmiyim " diye ♡♡♡♡♡♡
Okadar gurur duydum ki o An kuzumla♡♡♡♡ Gerci akşama kadar zor dayanır ama tutabildigi kadar tutsun dedim ;) birazdan sahur için ikimize tabak hazırlar uyandiririm kuzumu ♡

Yarın küçük kuzumda ille tam gün oruç tutmayı deneyecekmis ;)
Ablamiz yiyip yattı hatta yarın öğleden sonra köye gidecegimiz için kuzuya sen tutma bak kuzenlerinde gelmiş olacak onlar oturup birşeyler yiyince gündüz sen kendini kötü hissederim tutma diye tembihledi ;)

Tabi bizimki anında isyan etti ; " onlar gelmiş 10 yaşına :( oruç tutmuyorlarsa beni ilgilendirmiyor ;) ne yani onlar tutmuyor birseyler yiyecekler diye ben sevabı giremeyecekmiyim " diye ♡♡♡♡♡♡
Okadar gurur duydum ki o An kuzumla♡♡♡♡ Gerci akşama kadar zor dayanır ama tutabildigi kadar tutsun dedim ;) birazdan sahur için ikimize tabak hazırlar uyandiririm kuzumu ♡
Oruc tutmak isteyen cocuga izin vermek lazimmis ileride dikkat etmesi icin. Bence de tutsun :) Allah kabul etsin şimdiden.
Ben ilk 3. Sinifa giderken tutmak istemistim o yil ameliyat oldum hiç tutamadim. Hatta orucun ilk gunuydu ameliyat oldugum gün. Sonraki sene hafta sonlari tuttuk.
5e giderken bazi gunler haftaarasida tutup okulda ogretmenimizle iftar yaptik o zamanlar Kasım ayina falan denk gelirdi ramazan. 6. Sınıfta regl olunca bir daha hep tam tutmaya basladim :)

Slm kizlar
Duzceye geldik yarin iftardan sonra doncez nasipse.
Eve gider gitmez dogum gunu pastasi yapip dolaba atcam. Pazartesi gunu is yerinden arkadaslarimi iftara cagirdim iftardan sonrada pasta kesip zeynebe dogumgunu yapcaz. Bu yuzden yarin giremem pazarteside misafirler gidince pertim cikar yatar uyurum buyuk ihtumalle sali gunu gorusuruz insallah.

İyi geceler bayanlar,ben de gunduz bir iki kez girdim ama kimse yoktu.herkez yogun yada yorgun galiba😉☺hayirli geceler canlarr🌸🍁🌹😘
Ben felaket yorgun ve yoğun ve uykusuz ve.... diye gider bu liste :KK70: yaa bi uykumu alsam yorgunluk hiç geliyo, gecemiz gündüzümüze karıştı valla , biz yatıyoz iki saate çocuk kalkıyo:KK51:

Merhaba hanımlar Çarşamba günü diyetisyene başladım sütün azalırsa direk bırakırız 2 ay sonra başlarız ek gıdaya geçince bebek dedi ama ben 5 in bitiminde yani 1 aydan yavaş yavaş başlıcam ek gıdaya
Çarşamba günü diyetisyene gittiğimde 1. Dereceden obez olduğumu metabolizma yaşımın 45 olduğunu gerçek yaşım 33
Vücudumda yüzde 40 oranında yağ olduğunu öğrendim 😫😫😫resmen vücudumun yarısına yakını yağ şuanda
Neyse gün gün liste verdi uymaya çalıştım 2 defa iftar davetinde birkaç kaçamak yaptım ama inanıyorum ki daha kontrollü bir şekilde ilerleyeceğim

Nasılsıniz kızar sizde benim gibi yoğunsunuz sanırım suanlik 2 aile kaldı cagiracagim sonra bir ihtimal belki dayimlar gelir oda ufak ihtimal

Menüyü yazayım fikir olur belki

Soğuk çorba
Taze fasulye
Fırın makarna
Ve fırında but ve patates
Hoşaf

Bugün sabah kursum vardı... öğleden sonra Bursa'ya ya alışveriş ve iftar ayarladik okuldan kız arkadaşlarla...Eşleri ektik. Az önce geldim. Grubun sessizliği sadece bugün değildi ki....Ramazan telaşesi herkes kendince geçiriyor gününü...İşleri olana kolaylıklar uykusuzluk çekene rahatliklar diliyorum. Geldiğinizde bir tebessüm bırakın gidin...sessiz sedasız ayrılmayın. Çok öpüyorum hepinizi....:KK15::KK15::KK15::KK15:

Merhaba hanımlar Çarşamba günü diyetisyene başladım sütün azalırsa direk bırakırız 2 ay sonra başlarız ek gıdaya geçince bebek dedi ama ben 5 in bitiminde yani 1 aydan yavaş yavaş başlıcam ek gıdaya
Çarşamba günü diyetisyene gittiğimde 1. Dereceden obez olduğumu metabolizma yaşımın 45 olduğunu gerçek yaşım 33
Vücudumda yüzde 40 oranında yağ olduğunu öğrendim 😫😫😫resmen vücudumun yarısına yakını yağ şuanda
Neyse gün gün liste verdi uymaya çalıştım 2 defa iftar davetinde birkaç kaçamak yaptım ama inanıyorum ki daha kontrollü bir şekilde ilerleyeceğim
Benimde yaş 25 ama metobolizma 40 yasinda. Yag orani 45 civariydi 41e düştü en son. Çarşamba kontrolüm var ama son 5 gündür hic uymadimki

Bugün sabah kursum vardı... öğleden sonra Bursa'ya ya alışveriş ve iftar ayarladik okuldan kız arkadaşlarla...Eşleri ektik. Az önce geldim. Grubun sessizliği sadece bugün değildi ki....Ramazan telaşesi herkes kendince geçiriyor gününü...İşleri olana kolaylıklar uykusuzluk çekene rahatliklar diliyorum. Geldiğinizde bir tebessüm bırakın gidin...sessiz sedasız ayrılmayın. Çok öpüyorum hepinizi....:KK15::KK15::KK15::KK15:
😀😀😘😘

Back