Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde huzursuzluk zor Allah yardimcin olsun canim.Ne guzel ya masallah. En azindan telafi nedir biliyor adam. Biz yine iftarda kapistik. Agzimdan yedim burnumdan geldi..
Amin cumlemizin. Bazen basimi alip gitmek istiyorum. Evlendigime cok pişmanımEvde huzursuzluk zor Allah yardimcin olsun canim.
Ne guzel ya masallah. En azindan telafi nedir biliyor adam. Biz yine iftarda kapistik. Agzimdan yedim burnumdan geldi..
Amin cumlemizin. Bazen basimi alip gitmek istiyorum. Evlendigime cok pişmanım
Eksiler artilarini geciyorsa dusunmekte fayda var.bosanmak kotu gibi gorunuyor ama aslinda bazen iyi seylerin başlangıcı olabiliyor.sorunlarin ne hic bilmiyorum calisiyor musun en onemlisi bu ailen arkanda mi karar verirken bunlar cok onemli cogu kadin bu sebeplerden istemedigi hayatlara tutsak oluyorlar malesefAmin cumlemizin. Bazen basimi alip gitmek istiyorum. Evlendigime cok pişmanım
Aynen oyle. 4.5 yıllık evliyim bu şubat ayında ilk kez şaka ile karışık boşanma mevzusu geçti. Şuan çalışmıyorum. Gecen yil iş cok aradim bulamadim.Eksiler artilarini geciyorsa dusunmekte fayda var.bosanmak kotu gibi gorunuyor ama aslinda bazen iyi seylerin başlangıcı olabiliyor.sorunlarin ne hic bilmiyorum calisiyor musun en onemlisi bu ailen arkanda mi karar verirken bunlar cok onemli cogu kadin bu sebeplerden istemedigi hayatlara tutsak oluyorlar malesef
Kiiiizzz cayyyyyy ben bugün gördümmmmmm 79.7 gordummmm allahım cumaya yada o çıksa daha ne isterim kiiii
Ben de gecen cumartesi gormustum sonra geri 80e ciktim bugun de iftarda kacirdim yine Allah sonumu hayir etsin 80e takili kalcam heralde benKiiiizzz cayyyyyy ben bugün gördümmmmmm 79.7 gordummmm allahım cumaya yada o çıksa daha ne isterim kiiii
Aynen oyle. 4.5 yıllık evliyim bu şubat ayında ilk kez şaka ile karışık boşanma mevzusu geçti. Şuan çalışmıyorum. Gecen yil iş cok aradim bulamadim.
Biz ayni memleketteniz. Oturdugumuz yerde iç içeyiz. Eger boşanirsak burdan gitmem gerekir. Dayanmaya çalışıyorum ne diyim. İçimde hiç bişey olmasa dayanamazdım herhalde. Seviyor muyum bende emin degilim. Ama onun beni sevmedigini biliyorum. Çünkü sevdiği zamanlarıda biliyorum.
Eskiden çok geçmişe takılıp soyle yapsaydım boyle deseydim diyordum. Hâla bazen diyorum elbet ama eskisi kadar takmıyorum. Gelecege dair planlar kuruyorum bende kendimce
Bende 92.5 gördüm bugün. Ama aksamki pilav beni tirmalar gibi :/Kiiiizzz cayyyyyy ben bugün gördümmmmmm 79.7 gordummmm allahım cumaya yada o çıksa daha ne isterim kiiii
Amin tesekkur ederim :)Eminim hepimiz ara ara ya bekarken daha iyiydi diyoruzdur çok fazla cakisiiyorduk bizde eşim le ki yine cakistigimiz çok oluyor ama yürüyor aramızdaki sevgi mi güç lu bağ mi bilmiyorum bende zaman zaman sevilmiyormuyum diye düşünüyorum ama bunlar hep duygusal olarak yıkık olduğum zamanlarda ortaya çıkıyor
Sorun ne bilmiyorum çözülmeyecek hiç birşey yok ölümden başka emin ol sevmese evli kalmak istemez biz kadınlar çocuk için de olsa susup oturabiliyoruz ama erkekler öyle değil
Allahım. Su ramazan ayının hürmetine ailene ailelerimize huzur aşk muhabbet versin inşallah
Bugunun gunahiyla geldim
İftar menusu
1 kepce sehriyeli corba
Bir tabak pilav ustu bezelye
1 limonata, 1 cay bardagi erik hosafi
Az sonra yeşilçay
10 tanecik mekik
Amin cumlemizin. Bazen basimi alip gitmek istiyorum. Evlendigime cok pişmanım
Eminim hepimiz ara ara ya bekarken daha iyiydi diyoruzdur çok fazla cakisiiyorduk bizde eşim le ki yine cakistigimiz çok oluyor ama yürüyor aramızdaki sevgi mi güç lu bağ mi bilmiyorum bende zaman zaman sevilmiyormuyum diye düşünüyorum ama bunlar hep duygusal olarak yıkık olduğum zamanlarda ortaya çıkıyor
Sorun ne bilmiyorum çözülmeyecek hiç birşey yok ölümden başka emin ol sevmese evli kalmak istemez biz kadınlar çocuk için de olsa susup oturabiliyoruz ama erkekler öyle değil
Allahım. Su ramazan ayının hürmetine ailene ailelerimize huzur aşk muhabbet versin inşallah
Bende 92.5 gördüm bugün. Ama aksamki pilav beni tirmalar gibi :/
Kolun içinde araba içinde çok geçmiş olsun banucum görünmez kazalar oluyor maalesef Allah beterinden korusun aminnSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah kızı okula bıraktıktan sonra dışarı işlerine kostururken büyük kız okuldan kötüyüm diye aradı
Sakat koluma mecbur arabayla kızı olmaya gittim sonra onu sağlık ocağına götürüp eczaneden de ilaçlarını aldım
Tabi o süre Zarfı içinde kolum baya ağrıdı ve tam Son bir de bankaya uğrayıp eve geçeriz seminer oncesi dinlenirim derken gittim arabayı demir bir direğe cizdirdim fena halde
Kolumun ağrısından midir yoksa dalginliktanmidir göremedim ( yangın musluğunu korumak amaçlı sağına soluna kısa demir dikmisler )
Canım sevincim kısa sürdü. Tekrar adet oldum. Okuldaki meslekçilere( hadis, fıkıh) sordum daha 10 gün var diye.... maalesef oruç tutamazmişim bu durumda.Napiyonuz fistiklar yemeği yiyen yorgun mu düştü puffff adet bekliyorum ama hiç olmak istemiyorum 2 gün gecikti inşallah ramazan bitene kadar gecikir ara vermek istemiyorum en sanslimiz Meryem ablammm
Menopozlu olabilirim ama yaşlı değilim ki birkeremNasıl yani sen Meryem ablaya yaşlı mı demek istedin
Kiiiizzz cayyyyyy ben bugün gördümmmmmm 79.7 gordummmm allahım cumaya yada o çıksa daha ne isterim kiiii
Kolun içinde araba içinde çok geçmiş olsun banucum görünmez kazalar oluyor maalesef Allah beterinden korusun aminn
Hadi gözün aydın canım inşallah bir daha asla 8leri gormezsin ♡♡♡♡
Sorma canım bugün hiç günüm değilmiş
Öğleden sonra tekrar çıkmak zorunda kaldım bu sefer de bir yerde dönerken geri geri gelince duran arabaya da carptim
Allahtan çok fazla hızlı gitmedim de hiç bir şey olmadı
Büyük kızda kolun geçene kadar araba kullanma sakin diye tembihledi
Eşime anlatırken sinirlerim bozuldu çünkü 21 senedir trafikteyim ve hiç kaza yapmadım bugüne kadar ben aglayinca bizimki gülüyor Aşkım senin canın sağ olsun boşver araba tamir edilir nasılsa dedi ♡