• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın herkese ben tartıldım ve 78 çıktım oynakbasi34 oynakbasi34 kilo almışım :KK43: akşamları geç yediğim için oldu biliyorum hatamı 🙄
Neyseki arkadaş grubu buldum akşam 9 buçuk 10 buçuk arasında yürüyüş yapacağız.
Bu sabah ben de tartildim mavişim. Senin tam olarak geç yemelerden mi bilmiyorum ama benim regl dönemim diye iyimser düşünüp bozmuyorum moralimi . Spor iyi gelecek ama sana...benim tek umudum bayram sonrası bol spor yaparım hayali....hele bı de yazililar bitti mi sahile kamp kuracağım ...kilo korumak da çok zor...evini köşe bucak temizliyorsun sonra gelip kirletiyorlar ya....aynı öyle bir durum.... üzülüyorsun fiziğin bozuldukca. Yalnız dünyanın en güzel mutluluğu kilo vermek....bunun için çabalamak bir şeyler düşünmek ....harika enerji veriyor. Bunu keşfettim ya depresyon, bunalım hikaye benim için....
Bu arada benim tartı bildirimim 62.7 :KK31:
60.2
Fark 2.5
Listeye girseydim alt üst ederdim takımı...Hadi dua edin halinize mezunum :süslü:

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı cumalar ;)
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gonlumuzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. .......Aminnnn

Sabah uyandığımdan beri evle ugrastim ;) şimdi isim bitti de derin bir nefes aldım ;)
Gece nasıl yorulduysam sahura kadar oturamadim nasılsa Annem de arar derken oda sadece bir kere caldirmis ve biz sahura maalesef uyanamadik :(

Neyse bugün de böyle olsun dedik ;) oruç tabi tutamadik Ana kız çünkü gün uzun dayanamayiz aksamda çok hafif yediğimiz için ;)

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı cumalar ;)
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gonlumuzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. .......Aminnnn

Sabah uyandığımdan beri evle ugrastim ;) şimdi isim bitti de derin bir nefes aldım ;)
Gece nasıl yorulduysam sahura kadar oturamadim nasılsa Annem de arar derken oda sadece bir kere caldirmis ve biz sahura maalesef uyanamadik :(

Neyse bugün de böyle olsun dedik ;) oruç tabi tutamadik Ana kız çünkü gün uzun dayanamayiz aksamda çok hafif yediğimiz için ;)
Dun icin cok gecmis olsun.
Ben seni diger topikte etiketlemisim cok sonra farkettim. Burdan da hic bildirim gelmemiş.
Dün cok zor bir gün geçirdim. Hiç uğrayamadim buralara.

****8. TAKIM 622. ETAP****

mavimli ( 77.4 / / / %)
Umutluanne83 ( 84.9 / 83.5 / 1.4 / 0.82 % ) önceki hafta Kilo bildirmedi yüzde 2ye bölündü, üye izne ayrılmak istiyor
Zarpy ( 73.7 / / / % )
HasibeG ( 92.1 / / / % )önceki hafta Kilo bildirmediği için yüzde 2ye bölündü
Birbardakcay ( 80 / / / %) Sabit
aijoo ( 93.7 / / / % )
adayaren38 ( 72.6 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

mavimli ( 77.4 / / / %)
Umutluanne83 ( 84.9 / / / % )önceki hafta Kilo bildirmedi yüzde 2ye bölündü
Zarpy ( 73.7 / / / % )
HasibeG ( 92.1 / / / % )önceki hafta Kilo bildirmediği için yüzde 2ye bölündü
Birbardakcay ( 80 / / / %) Sabit
aijoo ( 93.7 / / / % )
adayaren38 ( 72.6 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %
Saat 4 ü bekliyorum geç mi olur

mavimli ( 77.4 / 78 / + 0.6 / -0.78 %)
Umutluanne83 ( 84.9 / 83.5 / 1.4 / 0.82 % ) önceki hafta Kilo bildirmedi yüzde 2ye bölündü, üye izne ayrılmak istiyor
Zarpy ( 73.7 / 73 / 0.7/ 0.95 % )
HasibeG ( 92.1 / 92.2 / + 0.1 / -0.11 % )önceki hafta Kilo bildirmediği için yüzde 2ye bölünmedi arti çıktığından
Birbardakcay ( 80 / / / %) Sabit, üye izne ayrılmak istiyor ( 1. İzin hakkı )
aijoo ( 93.7 / 93 / 0.7 / 0.75 % )
adayaren38 ( 72.6 / / / % ) Sabit

8. Takım Ortalaması; 0.234 %

Son düzenleme:
Gülşen kimdi ya...Lili görmeden yaziver tatlım...:işsiz:

Gülşen adayaren arkadaşımız canım ;) bebisden fırsat bulamadı bugün de cepten aldım bildirimini ;)

Ben saat 7 de 92.7 ciktim hangisini baz alcaz

Canım 93u yazmıştım daha evvel bildirdigin gibi ;) eğer 20.00den önce bildirseydin 92.7 diye duzeltebilirdik ;) Neyse haftaya o zaman çok güzel bir eksi garanti simdiden ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanim izin suresi belli mi

Canım en az 2 hafta ama ucu açık ;) istersen 1 ay sonra donebilirsin istersen daha da geç ama dedigim gibi 2 haftadan önce listeye donemezsin ;)

Back