• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

S Seraayms kuzummmmmm ♡ nerelerdesin sen yaaa özledin kendini :KK66: seni görmek ne güzel ♡
Bulantı ve kusmalardan perişan haldeyim kaptancığım😭
Ben de sizi çok özledim ama anca arada bakıyorum ne yapıyor bizim hatunlar diye 😊

Hanimlar tavsiye edebileceğiniz bir tel modeli varmı benimki yeni olduğu halde sürekli şarj alma yerinde bir sıkıntı oluyor başka telefon alicam mecburen elimdeki general Mobile , uzun süre şarjı dayanan ve kısa sürede şarj olan bir akıllı telefon soruyorum sizlere fikirleriniz neler
Benimde general mobile telefonun sarj yeri bozuldu bu sene. Ama benim 4 sene oldu alali.. yeni alacak olsam huawei pro alirdim

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bugün ufaklık evde midesi çok agriyormus bende gitme o zaman dedim ;) belli olmaz gider 1 saat sonra da kustu diye ararlar neme lazım :(

Hazır oruçlu da değilken kalan islerimi birazdan yaparım ;) koltukta az keyif yapıyoruz ana kız :D

Ben de sizi çok özledim ama anca arada bakıyorum ne yapıyor bizim hatunlar diye 😊

Oyyyy kıyamam yaaa ♡ tabi kuzucuk büyümeye çalışırken olacak Okadar ;) inşallah geçer de kalan süreyi keyifle tamamlar mucizeni kucağına alırsın ♡♡♡♡♡
Ozletme kendini arada bir cööö de ;)

aaa sen hamile misin :)
hayırlı olsun cnm. bana da dua et our mu??
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kraker, elma, leblebi, karpuz çekirdeği iyi geliyor belki denemşsindir de yazayım dedim.

Merhaba kızlar bende durumlar çok iyi değil yani anlamıyorum millet emzirirken zayıflar ben ki gram gram gidiyor acaba diyetisyene başlasam mı bebiş hala 3.5 aylık
Menulerini takip edemedim ama gercekten emzirirken cok guzel kilo veriliyor ben gecen sene cok rahat kilo vermistim emzirdigim icin ama sutum coktu bebegim de ek gidaya gectigi icin yediklerimden baya kismistim.evde spor da yapiyordum.

Menulerini takip edemedim ama gercekten emzirirken cok guzel kilo veriliyor ben gecen sene cok rahat kilo vermistim emzirdigim icin ama sutum coktu bebegim de ek gidaya gectigi icin yediklerimden baya kismistim.evde spor da yapiyordum.
Ne zamandır menü paylaşımı yapmadım burda ek gıdaya geçmedik henüz
4.5 aylık olunca ufaktan geçmek istiyorum yani daha 1 ayım var bayrama en azından 70 olsam of ne güzel Doğum sonrası 70 tim nasıl 75 lere çıktım bilmiyorum

Menüm gelsin o zaman
Sabah
2 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
2 ceviz

Ara
Türk kahvesi 2 hurma

Öğle
1 tabak çorba
1 dilim eköek
Yeşillik

Ara
Kahve
2 hurma
8 badem

Akşam
1 büyük kase yoğurt
3yk et sote
1 dilim ekmek
Salata

Şimdiye kadar 2 lt su
Gayet guzel menun yapabiliyorsan evde biraz spor yap 👍

Selam
Bugunun menusu

Sahur
Kepek ekmekli tost
Cok kucuk esimden kalan parca beyaz ekmek :KK43:

11.30
Kizimdan kalan yarim cicibebe mama 5 tk kadar
Yogurtludan kalan o da 2 yk ancak
Yine sahurdan kalan domates salata :KK70:

14.30
2 tb ekmegi arasi 1 salam, 1 peynir

19.30
Yarim cezve yogurt corbasi
Ayran

20.20
3 yk makarna
1 parca tavuk
2 kucuk kofte
Salata
Yarim bardaktan az limonata esimden ictim

Simdi diyetisten cayini demledim bakalim tadi nasil.
Bugun yine biraz sacma bir menu oldu sanki, yorumlarinizi bekliyorum. Baska kacamagim yok canim cok dondurma istiyo

Ben de menumu paylasayim

Sabah
Lorlu 1 yumurtadan omlet

Aksam
1 kase ezogelin
1 tabak firinda sebzeli tavuk
Cacik
Yarim cigkofte

Antibiyotiğe basladim bugun xls e ara vermek zorundayim o yüzden malesef
Çok az gibi geldi menün bana hiç ara yapmamışsın

Selam
Bugunun menusu

Sahur
Kepek ekmekli tost
Cok kucuk esimden kalan parca beyaz ekmek :KK43:

11.30
Kizimdan kalan yarim cicibebe mama 5 tk kadar
Yogurtludan kalan o da 2 yk ancak
Yine sahurdan kalan domates salata :KK70:

14.30
2 tb ekmegi arasi 1 salam, 1 peynir

19.30
Yarim cezve yogurt corbasi
Ayran

20.20
3 yk makarna
1 parca tavuk
2 kucuk kofte
Salata
Yarim bardaktan az limonata esimden ictim

Simdi diyetisten cayini demledim bakalim tadi nasil.
Bugun yine biraz sacma bir menu oldu sanki, yorumlarinizi bekliyorum. Baska kacamagim yok canim cok dondurma istiyo
Ben anlamadım canım sanırım oruç değilsin ama sahur yapmışsın yani eşine eşlik etmek istedin sanırım

Çok az gibi geldi menün bana hiç ara yapmamışsın
Ben ara yapinca zayiflayamiyorum canim yedikce de yiyesim geliyor bir nevi intermittent fasting uygulamaya calisiyorum.aslinda az degil aksam gayet doyurucuydu benim icin dunku menumu gormemistin sanirim yoksa ona ne dersin bilmem 😂

Back