Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam fıstıklar
1 liğinizi kutlarım öncelikle
gülaycım gidişine çok üzüldüm söğlicek bişey bulamıyorum
lalube cim seninde ablana çok üzüldüm gerçekten öğle adamları bence 1 iğneyle bu dünyadan yok etmeli çünkü vazgeçmezler o huylarından asla benim eniştem aynıydı teyzem 20 sene boyunca çekti çocuklar büyüyüncede ayrıldı arada bir kaçar gelirdi çaresizlikten dönerdi hiç değişmedi adam malesef

selam kızlar ...........

birincilimizi kutlayamadım üzüldüm doğrusu rabbim merhamet eksin böle insanların yüregine baska ne denir bimemiyorum bile........

veren arkadaslar kutlarım hepinisi veremeyen arkadaslar inat sabirla valla oluyormus kendimden ögrendim:)

akrepcim dereceni kutluyorum canım 3 haft sonrada seni yollarğız artık:)

güllü olayına gelince canım kendini nerede rahat ve verimli hissedeceksen orada mutlu ol ama bisi unutma kuzuuu:)

arkadaslar güllü sadece transfer oldu bilginize 7, takımda yerini aldı .... bilginizde ossun yani bırakmadı zayıflamayı oke

fıstıklı kurabiyen bu günkü menünü degil çarşamba ve perşembe menülerini görmek istiyorum canım .....delikafadulden unuttum deme not aldıgını biliyorum .....lülülülülülü

Şaşırttın beni gülo...neden öyle düşündün anlamış değilim.Ortada bi yanlış anlaşılma var gibi geldi bana..bazen gözden kaçabiliyor bazı yazılar..

06-13 ŞUBAT
bu hafta neler oldu​
editoryal 1
akrep33 2,5
asi_deniz 0,9 aldı
husel 1
lubabe 0,8
LİLLYUM 0,5
hozlemk -0,7 **
tinkimi 2
azad 0,5
çitos 1,2

bu hafta kilo almada dereceye girenler
1.hozlemkklava::mymeka:
2.:lepi:
3. :lepi:

buhafta kilo vermede dereceye girenler
1.akrep33:hooray:a.s.Şeniz
2.tinkimia.s.Şeniz
3.çitos,morkelebeka.s.Şeniz​

not:4. yıldız diskalifiye olma nedeni olur
kolay gelsin şekerler

ülem neymis bu çarsanba persembe menüsü gizli bi haltmı yiyo yoksa bu akrep gacısı :))
yok canım yaa aeben nerden çıkarttıysa..
şimdi bayağı düşünmem lazım ne yediğimi
düşünmeye fırsatım olursa tabi

sabah yadiğimde bende kötü oldum dondurmayı
yaa..benim yaptığım şey işe yarıyo hemde acaip sanursam çok iyi olcek çoook

mrb kızlar anlamayanlar olmuş benim yaşadığım şeyleri bazılarınız az bazılarınız çok biliosunuz asi hepsini bilio:) şu iki gündür hiç ii deilim benim yapım içinde biriktirip olmayan yerde patlayan bi yapı malesef öle oluncada böle anlaşılamıorum işte ben sizleri çok sewiorum ve beni anlayışla karşılamanızı rica ediorum herşey gün geçtikçe üstüne eklio ve sarpa sarıo bana aileme dua edin

sizi çok sewiorum hep buralarda olucam kopamam 2yıl oldu sayılır sizlerleyim...

allahın izniyle biter canım hiç üzme kendini nice ümitsizler var bu dunyada rabbim yalnız bıraks kimseyi

yaw arkadaşlar ben 2 saate bir bakmaya çalışıyorum sözde ama hiçbir konunun peşine takılamadım... ne oluyor? gülay nereye ? ve neden? sorun ne? .... bu akrep hanım neden sırrını bize de anlatmıyor? belim ağrıdı ütüyü bıraktım lanet olsun dedim yaaaa... kim var kim yok az muhabbet edelim ciciler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…