Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

valla kızlar alınmaca yapmayın çitosumu ayrı tebrikkkkkkkkkkk ediyorum bravo arkadasım gerçekten yaza insallah doğum kilolarından kurtulursun insallah :)a.s.

bencede bebek var emzikli canım benim bende kutlarımmm çitossssssss Şeniz

ehem ehemmmmm ben teşekür ederim efenim desteklerinizden ötürüüüüüüüü...Çiçekleri ofisime yollayabilirsinizzzzzzzsırnaşık şeysırnaşık şey

canım napıcan oda stresten yapıyordur kesin .... insallah aranız düzelir insallah iş bulur beyin ... zor aslında ne bilim RABBİM HEPİMİSİN YÜZÜN GÜLDÜRSÜN Bİ SEKİLDE

hehehhe ben biliyodum gidemiceni:)
tinkim canım benim kendi ayakları üzerine durabilecek bir kadınsın
kimseye ihtiyacı yok
o da adam olursa ne ala olmazsa uğurlar ola
zaten evine karısına çoluğuna çocuğuna bakamayana ne denirki başka
gerekeni yapmışsın sonunda
alttan almayla olmuyor bu devirde azcıck göstercen çirkin yüzünüde

ehem ehemmmmm ben teşekür ederim efenim desteklerinizden ötürüüüüüüüü...Çiçekleri ofisime yollayabilirsinizzzzzzzsırnaşık şeysırnaşık şey
ŞIMARMA KUZUUUUUUUUUUUUU :))) haftaya da böle böle git valla sen yaza süper ötesi girersin tebrikler gerçekten azmetmisin belli :) ve meyvesi bu hafttt topladın ha gayret canım yazın süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geliyor çitos kızlar benden demesi

selam fıstıklar
bakıyorum 8 takım destan yazıyor maşşaallahhhh hepicinize
özelliklede çitosuma mucuk sana nasıl verdin kız sen okadar kiloyu hı?
edicim gözlerim yaşardi en eskilerden ilk mezun diyebiliriz senin için ablamızda olmuştu bikeresinde hatırlıyorum ama gene buralarda sende dikkat et de buralara düşmesin yolun muhabet için burdayız bak takımda olmasamda geliyorum işte kopamyıyorsun bilirsin
tinkicim seni pek tanımıyorum ama eminim sıkıntılarınız biran evel geçecek sen çok güçlü birine benziyorsun allah sağlık ve sabır versin sana
asicim sanada acil şifalar diliyorum
asicim sende süper vermişin tebrikler
bana gelince bir kilo vermişim ama az önce regl oldum çok sancılı oldum sorun var sanıırm ama genede vermişim şükür

Son düzenleme:
durucum hosgeldin sende vermisin kuşum :) ve tesekkürler canım :) reğli olupda 1 eksik çıkıyorsan bi sürpriz olacak kesin :) sislikler inince:) aramıza yeniden hosgeldin aman haaaa yıldız alama akreple selma gözyasınada bakmıyolar iki cadı bilgine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…