arkadaşlar fırsatını bulmuşken söylemek istiyorum beni bu kilo ile mezun etmenizi istiyorum, bundan sonra spor grubundan bu işe devam edicem hemde daha istikrarlı arkadaşların önünü açmış olurum, bu kilomu bir süre korumayı, sporla sıkılaşmayı hedefliyorum, ama burdayım sürekli girip katılımda bulunucam sizlerle sohbet edicem kopamam sizden
tebrikler akrebim ....slm şekerler
kaçak giriyorum
görüşmeye gittiğim yerden
hemen kilo bildirimim yapimde öyle okurum sizi
kilom 63,5
geçmisi okuyamadım çünki cadım kuucamda :) öle bi göz attım ;tinkiminki gitmiyo yani ölemi :) gitmesin be yaaa zaten hep birseyler için yasıyoz burasıda bizim için bizde burda bisileri yapıyoz kendimis için:) kızımı banyo yaptım mis kokuyo cadım hasta die kız banyoyu unutacak yakında akrepçim heyaaaaaaaaaa öle kilo gitti ama soke oldum dün nasıldı bugun nasıl anlamadım yani:))))))))))))))))) yarın kilomu yazacam :)
a.s.günaydın bayanlar öperim hepinizi ilk kilo bildirimi benden başlangıç: 69,5 Bugün: 68,3 %1,7 :)) sevinçliyim 1 kilo veririm diye hesap ederken 1,2 vermişim... dün de çeyrek tatlı yememe rağmen:)) öptüm hepinizi ara sıra girmeye çalışırım ....
a.s.günaydın kızlar salı günüm kızım baskülümü kırmıştı, bu sabah işe gelir gelmez işçilerin arasında gidip tartıldım ve 1 kg gitmiş
a.s.günaydın hanımlar 500 gr da benden gitmiş 62.500
eh yinede fena değil
evet canım bende akşam gelirim..inşallahgülayım yapabilirsen bildirimi yap canım ama önce 6.takıma muhakkak kpntrol ettir
yapmazsanda zaten akşam 21 e kadar süresi var akşam ben yaparım 5 den sonra
yaparsan eğer benim kilom 74 tinkimi de bildirmişti zaten 81 olarak
ohhh herkes verdi bu hafta sanırım
tamam canım..dışardayım ama aklım burda..milletin pc ini zaptettim şu anben verememişim kilom sabit regl su toplamalarım başladı sanırım düne kadar yaklaşık 1 kilo eksikti bugün yine aynı çıktı malesef selma abla yapmaya çalışcam hayaldende destek alırım 6. takımdanda
kızlar günaydın ve kötü haber 79,5 göründü tartıda eski kilom 78,8(((
Selmacım ben konuyu cevapladım ama bizim sayfaya yazmıştım paylaşım alanına değil ?
slm arkadaşlar kilomu söyleyip çıkacağım bu gün dartılamadım iki gün önce 74. 7 gıramdım bilginize
tebrikler akrebim ....a.s. hem kebab yiyip verdin maşallah diyorum . benım bünye nankör galiba ....
kaptıklarımı uyguluyorum canım .kebab olabilir ama yanında pide yemiştim buda montide yasak .... açıkla püf noktalalarını iksirinide bizde ...şu garipde nasiplensin ..yerimseniben. 2 günlük memünü merakla bekliyorum şeker ....kuzuuuum monti amcadan kapmadınmı bişiler
artık kebap yiyebilirim öğle yemeğinde ama
tüm öğrendiklerimi toparladım ve iksir hazırladım kendime
süpper bişi oldu
kilo vermenin püf noktaları
ve birde sen tabiii
hırslanınca ben bile tutamıyorum kendimi
:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?