• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gevşe ablam nasıl olsa senin yıldızın yok hiç :)))) akrep

görme yazılarımı

gördü bileee kaydirigubbakcemile3

aman ablam öyle deme kilo alma sakın kolaymı vermesi

valla almıyayım diyorrum akrep tüm çabam bunun için :Saruboceq:
bu arada herbalden kazandım vucut analizini fisfisfis
bende çıkıyorum trafik sıkıştı evde pc elimden gidiyor byyyy Şenizkaydirigubbakcemile4

geçmisi okuyamadım çünki cadım kuucamda :) öle bi göz attım ;:( tinkiminki gitmiyo yani ölemi :) gitmesin be yaaa zaten hep birseyler için yasıyoz burasıda bizim için bizde burda bisileri yapıyoz kendimis için:) kızımı banyo yaptım mis kokuyo cadım hasta die kız banyoyu unutacak yakında:( akrepçim heyaaaaaaaaaa öle kilo gitti ama soke oldum dün nasıldı bugun nasıl anlamadım yani:))))))))))))))))) yarın kilomu yazacam :)

anam olaysız bir gecemiz olmayacakmı yaf bizim
tinki dellenme kuzu nereye gidiyon öle bakem
valla takımın en ii kilo verenini öyle kolay kolay bırakmam
kıs itiraf et yoksa ii bir transfer teklifi neyim mi aldın
fena olcek bak:oklava:
kızlar tinkiden o mesajdan sonra haber alan olmadı mı?
cidden gittimi yoksa
dur bakalım nasıl olsa dayanamaz gelir gene azcık zaman verelimde
yarın ben burda olurum inşallah
olamazsak zaten gülayda var

ve editoryal ve hozlemk
en kısa zamanda http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-21.html
linki ziyaret edip
şu soruları cevaplayınız lütfen....
1 - Sence neden kilo veremiyorsun? Aksama nereden kaynaklanıyor?

2 - Kendine uygun yeni bir hedef belirleyerek, bizimle paylaşır mısın? (x tarihinde x kilo olacağım şeklinde)

3 - Sence, kilo vermene, bu zorlu süreci atlatmana nasıl yardımcı olabiliriz?

4 - Kardeş takımınız olan 6. takımdan ya da kendi takımınızın en başarılı kişisi olan Tinkiminki den koçluk yapmalarını ister misin?

günaydın bayanlar öperim hepinizi ilk kilo bildirimi benden başlangıç: 69,5 Bugün: 68,3 %1,7 :)) sevinçliyim 1 kilo veririm diye hesap ederken 1,2 vermişim... dün de çeyrek tatlı yememe rağmen:)) öptüm hepinizi ara sıra girmeye çalışırım ....

tinkicim yaa akşam yemekten sonra girerim dedim, yemekte bizde eşimle tartıştık tüm akşamımız zehir oldu, burda sadece kiloları değil bütün sorunlarımızı paylaşıyoruz, birbirimizin dert arkadaşı oluyoruz, sakın bırakıp gitme, hepimizin sorunları var güzelim yeri geliyor bu maddi oluyor yeri manevi ne sıkıntılarla boğuşuyoruz ama şuraya girip stres atıyoruz sakın pes etme, hiçbiryere bırakmıyoruz seni

gülayım yapabilirsen bildirimi yap canım ama önce 6.takıma muhakkak kpntrol ettir
yapmazsanda zaten akşam 21 e kadar süresi var akşam ben yaparım 5 den sonra
yaparsan eğer benim kilom 74 tinkimi de bildirmişti zaten 81 olarak
ohhh herkes verdi bu hafta sanırım

8. TAKIM * *87.ETAP SONUÇLARI**
editoryal ( 60,0 ) / 59,0 / 1,0 / 1,67% )
akrep33 ( 66,0 ) / 66,0 / 0,0 / 0,00% )
asi_deniz ( 92,0 ) / 91,8 / 0,2 / 0,22% )
husel ( 75,0 ) / 74,0 / 1,0 / 1,33% )
lubabe ( 75,5 ) / 75,0 / 0,5 / 0,66% )
gülaygülay ( 71,8 ) / 71,8 / 0,0 / 0,00% )
LİLLYUM ( 68,3 ) / 69,2 / -0,9 / -1,32% )
hozlemk ( 78,8 ) / 79,3 / -0,5 / -0,63% )
Tinkimi ( 83,0 ) / 81,0 / 2,0 / 2,41% )
azad ( 63,0 ) / 62,5 / 0,5 / 0,79% )
çitos ( 110,5 ) / 111,0 / -0,5 / -0,45% )
morkelebek ( 69,5 ) 68,3 1,2 / 1,73% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 913,4 ) / 911,9 / 1,5 / 0,16% )

şimdilik durum bu

Evet arkadaşlar cevaplar:
1- Hızlı şekilde kilo veremememin en büyük nedeni iradesiz oluşum (özellikle sinirli olduğum zamanlarda yediğim çekirdek ki son 2 aydır elişi yaparak bu alışkanlığımı bırakmaya çalışıyorum), diğer büyük sebebimde pkos hastası oluşum çok büyük çaba sarf etmeme rağmen 1 kilo verdiğim hafta ya1 yada 2 dir.
2- benim hedefim hazirana kadar 70 li rakamların altına inmek...
3- zaten burda olmak bana motivasyon sağlıyor, sayenizde verdim bu kilolarımı
4- Tinkiminin koçum olması beni mutlu eder.

Vee bugün spora başladımsositososito önce step ardından yer hareketleri yaklaşık 1 saat spor yaptım laf aramızda sanki bir araba sopa yemiş gibiyimkaydirigubbakcemile2

İşte buldum Selmacım 308. sayfada birde verdiğin linke yazayım a.s.

arkadaşlar fırsatını bulmuşken söylemek istiyorum beni bu kilo ile mezun etmenizi istiyorum, bundan sonra spor grubundan bu işe devam edicem hemde daha istikrarlı arkadaşların önünü açmış olurum, bu kilomu bir süre korumayı, sporla sıkılaşmayı hedefliyorum, ama burdayım sürekli girip katılımda bulunucam sizlerle sohbet edicem kopamam sizden

Back