Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kusura bakma tinki esim evde pc benim hizmetim dısında okuyup yazamadım... sorununu biliyoruz kuzumda hepimisin derdi tasası var emin ol ben haftada iki krizle acile gidip diyazen alan kisiydim valla 3 ayrı depresyon hapları veriyordu dr ler yani gülüm ben burdaki arkadaslarım sayesinde düzeldim sayesinde .... gitme canım esin kızıyorsa esin yokken katıl bize olmazmı hee hem benim saçma sapan dolu hikayem var :) daha basımdan geçen abuklukları yazmadım sana :) sık disini kuzum yaa biliyom panik atak zor bisi en ufak olayda daral gelir sana bunları birlikte asarıs bi bakarsın bisi kalmaması... gitme kuzum bakselam kızlar nasılsınız
ben ilk önce bu günden kilo bildirimi yapayım 81 kiloyum
beni öyle kaydedin çünkü takımdan kendi isteğimle ayrılıyorum senağlama
başka arkadaşlar faydalansın
hepinizi çok seviyorum takımdan yana hiç bir sıkıntım yok
sizler sayesinde kendime güvenim geldi bu kadar kiloyu sizin sayenizde verdim
benim sorunumu az çok biliyorsunuz artık son raddesindeyim
artık bitti diyorum dayanamıyorum ve gücüm kalmadı senağlama
moralim sıfır kimseyi kendi derdimle sorunumla üzmek istemiyorum
kaç gündür ağlamaktan gözlerim şiş burnum şiş dolanıyorum
beynim uyuşuyor ve hep uyumak istiyorum senağlama
tekrar söylüyorum iyiki sizleri tanımışım iyiki arkadaşımsınız
hepinizi çok çok çok seviyorum
ama benim gücüm bitti çok yoruldum ben senağlama
kusura bakma tinki esim evde pc benim hizmetim dısında okuyup yazamadım... sorununu biliyoruz kuzumda hepimisin derdi tasası var emin ol ben haftada iki krizle acile gidip diyazen alan kisiydim valla 3 ayrı depresyon hapları veriyordu dr ler yani gülüm ben burdaki arkadaslarım sayesinde düzeldim sayesinde .... gitme canım esin kızıyorsa esin yokken katıl bize olmazmı hee hem benim saçma sapan dolu hikayem var :) daha basımdan geçen abuklukları yazmadım sana :) sık disini kuzum yaa biliyom panik atak zor bisi en ufak olayda daral gelir sana bunları birlikte asarıs bi bakarsın bisi kalmaması... gitme kuzum bak
Allah yardımcın olsun gazan mübarek olsun:CüvCüv::CüvCüv:
Aman ev işi olmasa batu var şekerim enerjimi sömürcek..sabah uyandık emzirip geri uyutucam aklımca ben de uyuycam tabii.ama nerdee uyandı emdi 45 dk uaynık dıurdu anasının uykusunu açtı geri uyudu hem de 2,5 saat şu anda tekrar uyandı..:CüvCüv::ecrin_bebek:
kızlar çok fenayım ya kafam yerinde değil hiç
diş ağrısı kafama kulağıma her yerime vurdu
gözümü bile zor açıyom evde olmak istiyom ben yaa
Tinkimi çok üzüldüm nereye daha benim koçum olacaktın hani:uhm:selam kızlar nasılsınız
ben ilk önce bu günden kilo bildirimi yapayım 81 kiloyum
beni öyle kaydedin çünkü takımdan kendi isteğimle ayrılıyorum senağlama
başka arkadaşlar faydalansın
hepinizi çok seviyorum takımdan yana hiç bir sıkıntım yok
sizler sayesinde kendime güvenim geldi bu kadar kiloyu sizin sayenizde verdim
benim sorunumu az çok biliyorsunuz artık son raddesindeyim
artık bitti diyorum dayanamıyorum ve gücüm kalmadı senağlama
moralim sıfır kimseyi kendi derdimle sorunumla üzmek istemiyorum
kaç gündür ağlamaktan gözlerim şiş burnum şiş dolanıyorum
beynim uyuşuyor ve hep uyumak istiyorum senağlama
tekrar söylüyorum iyiki sizleri tanımışım iyiki arkadaşımsınız
hepinizi çok çok çok seviyorum
ama benim gücüm bitti çok yoruldum ben senağlama
dam üstünde un eler dam ustunde un eler tombik tombik me....ler zalım oy gelin zalım zalımmmm velelelelelellelelelel tey tey teyyyyyyyyyyyyy:teytey::teytey::sm_cool: selam kızlar nassınız ben iyi ile kötü arası haldeyim :) kötüyüm çünki yüzüm sisti 20lik disin yanınıa nohut parcası kaçı çırkardım ama gecede o beni çıkardı resmen sisti iyice agrıda var ama mutluyummmmmmmmmmmmm teyyooooooooooooooooo:))) insallah yarım kalmaz mutlulugum
Geçmiş olsun Asicimkusura bakma tinki esim evde pc benim hizmetim dısında okuyup yazamadım... sorununu biliyoruz kuzumda hepimisin derdi tasası var emin ol ben haftada iki krizle acile gidip diyazen alan kisiydim valla 3 ayrı depresyon hapları veriyordu dr ler yani gülüm ben burdaki arkadaslarım sayesinde düzeldim sayesinde .... gitme canım esin kızıyorsa esin yokken katıl bize olmazmı hee hem benim saçma sapan dolu hikayem var :) daha basımdan geçen abuklukları yazmadım sana :) sık disini kuzum yaa biliyom panik atak zor bisi en ufak olayda daral gelir sana bunları birlikte asarıs bi bakarsın bisi kalmaması... gitme kuzum bak
kimsenin bir yere gittiği yok üzülme sen asim :teselli:
tinkim sadece bugün kötü gününde bunalmış
burda bir aileyiz biz kimin başı darda hepimiz kucak açarız tinkim
ne zaman istersen yanındayım kuşum
özelimede yazabilirsin Şeniz
::roflol::roflol:kız dişin ağlıyor böyle oynuyosundam üstünde un eler dam ustunde un eler tombik tombik me....ler zalım oy gelin zalım zalımmmm velelelelelellelelelel tey tey teyyyyyyyyyyyyy:teytey::teytey::sm_cool: selam kızlar nassınız ben iyi ile kötü arası haldeyim :) kötüyüm çünki yüzüm sisti 20lik disin yanınıa nohut parcası kaçı çırkardım ama gecede o beni çıkardı resmen sisti iyice agrıda var ama mutluyummmmmmmmmmmmm teyyooooooooooooooooo:))) insallah yarım kalmaz mutlulugum
bana bak tinki bunu kendin için yapıyosun eşin için değil bu bir
ikincisi bu yıl o evde öss gibi büyük bir maratona girecek bir çocuk var buda iki :mymeka:
aç değilsin açıkta değilsin şükür
annenin evinde sanırım biraz onun aylığıda var rahatsın a.s
sen bu derece kaygıarda olacağına bırak eşin kaygılansın
meteleksiz dolaşsın kocaman adam :mymeka:
tepenede çıkarma yüz veripte
ekmek elden su gölden alıştırmışınız
bir yerde dur demesini bil artık
ama bu kavgayla huzursuzlukla olmaz
onu umursamamakla olur
önce kızını düşün çocuğa hiç birşeyi intikal ettirme a.s
bırak diğerininde önünde arkasında dolaşıp yağlayıp bağlamayı
deli etme beni
kimse seni hiç bir yere bırakmıyo bunu bilesin
bırakalımda tekrar aramıza 90 kusurlarla dön değilmi
kimsenin bir yere gittiği yok üzülme sen asim :teselli:
tinkim sadece bugün kötü gününde bunalmış
burda bir aileyiz biz kimin başı darda hepimiz kucak açarız tinkim
ne zaman istersen yanındayım kuşum
özelimede yazabilirsin Şeniz
aaa neler konuşulmuz çok merak ettim ama yemek yapmam lazım yemekten sonra burdayım çatlıcam yaaaaaaaa
lili ablam bende katılıyorum dediklerine tinkicim yok öyle gidiiyorum demek cnm
bu arada inşallah yarın baskül beni sevindirecek
afiyet olsun abalm inşallah yaramamıştır ama çok üzülmedim yediğin için bizden ayrılman demek yemem o yüzden gıram gıram ver ablam