Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın çitosummm ne yamuk yaptı yaw kötükedihüso klava:
günaydın hasibe ablaaa
günaydın azadımmm
günaydın fıstıkımmmGünaydın canım arkadaşlarım, bu sayfaya bir göz attım birazda geçmişi okuyup geliyorum:))
geldim okudum yazılanları çitos bence birini bulma uğraş işlerle günlere böl o da bir aerobik sayılır:) ama bebekle nasıl olur bilmem... bizim komsunun midesi agrıyomus ya kız kıvrana kıvrana gitmiştiya hani yeni dogum yapan... kıza bir şişe şurup vermişler şimdi dipçik gibi :)))
Afiyetler olsun Lillycim :içelim:selam kızlarrr
tüm öğleden sonra çarşıdaydım önce hastanede ilaçlarımı yazdırdım
sonra akbankta oğlanın öğretim harcı sonrada pazarlandım kafamçokkarıştı
akşam için balık almıştım biraz balık yedim akşam yemeğinde
sabah bir parça kek öğleyin bir küçük pohça
akşam da iki uskumru ve salata a.s
asicim geçmiş olsun böbüşe canım
çok sık rahatsızlanıyor bol bol portakal suyu içir seviyorsa :1no2:
işte Akrep bu :sm_cool: bende artık sinirlenince çekirdeğe vurmuyorum kendimiyerimsenibenşekerler hepinize çoook teşekkür ederim
sizi çok gerçekten çok seviyorum
iyiyim çok şükür..
bugün şehiriçinde turladım biraz dışarı çıktığımda müzik dinleyerek
sonra kesmedi
yayla yollarına çıktım yollar müsait olunca birazda hız yaptım
ve manzaranın çok güzel olduğu bir tepede durdum epey seyrettim..
bulanık bir hava vardı serin ve tertemiz çam kokuluydu torosların havası
özlemcim busefer yemeğe vurmuyorum kendimi
önceymiş o şimdi tam tersi
iki gün önce artıydım
bakalım cumaya artık
tam gaz devam şekerler
Huselcim pilav yerine çorba olsa daha iyi olmazmıydışutarafagitti pilav bana çok kilo aldırıyor:çok üzgünüm:sabah 2 dilim eti form etimek azcık beyaz peynir
öğlen de aynısına 22 zeytin ve 1 domates eşilk etti
akşam az 1 tabak pilav başka başkası yok sanırım
yemedim hee dur bi dakka tadımlık yayla çorbası
birazda spor
sırnaşık şeyhay sen çok yaşa gülom 2 kıs 2:)
Aman sorma ya..2 senedir geliyordu kadın bana.hamileyken normal haftalık temizliğe de alamay başlamıştım..yarım gün geliyordu.25-30-35 ne denk gelirse veriyorudum..bir gün doğumdan sonra yine geldi yarım gün o gün de bozuğum yoktu 50 verdim..ertesi hafta geldiğinde 35 verdim..öbür hafta çağırmak için telefon eçtığımda bana neden 35 verdin diye cak cak etti,ben de çok sinirlendim.hiç parasını az vermedin şimdiye dek büyük temizliğe geldiğinde aman hak geçmesin diye 70 filan verdim gülüğü 50 iken..işte 3 kuruşluk adama 5 kuruş verince 2 kuruşla seni satıyor şekerim..
şimdide dünün raporu kahvaltı 1/2 haşlanmış yumurta birkaç zeytin biraz peynir ve az ekmek, öğle bamya yemeği 1 dilim ekmek, akşam 1 gül böreği yoğurtla ve patlıcan salatası :))
ah çitosummm hepsi aynı bunların :1no2:
ama küçük bebeyle yapamazsın temizliği maddiyatında iyi haber sal yenisini bul bence
eskidilermide suları ısınıyor bunların a.s
gülayım günaydın ablacım Şeniz
Çitos aldırma daha iyisini bulursun ama bu kez bulduğuna tam hakkını ver fazla verecek olursanda hakkı olanı ver diğerini çocuklara harçlık veriyorum diyerek ver yerimseniben işleri kendin yapmaya kalkma enerjini ev işleri için harcama :jeyyar::jeyyar:
kızlar çok fenayım ya kafam yerinde değil hiç
diş ağrısı kafama kulağıma her yerime vurdu
gözümü bile zor açıyom evde olmak istiyom ben yaa
daha spor yapacam... ya bu evin ne bimez işi varmış beeeeee:)
kızlar çok fenayım ya kafam yerinde değil hiç
diş ağrısı kafama kulağıma her yerime vurdu
gözümü bile zor açıyom evde olmak istiyom ben yaa
geldim okudum yazılanları çitos bence birini bulma uğraş işlerle günlere böl o da bir aerobik sayılır:) ama bebekle nasıl olur bilmem... bizim komsunun midesi agrıyomus ya kız kıvrana kıvrana gitmiştiya hani yeni dogum yapan... kıza bir şişe şurup vermişler şimdi dipçik gibi :)))