• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

arkadaşlar çok sağolun
sizi çok seviyorum iyiki varsınız
hasibe ablacım üzüldüm şimdi seni üzdüm affet beni
bende kuran okumaya başlasam diyorum akşamları
iyi bişi buldum bakın
belki bu sıkıntım kuran okuma alışkanlığı kazanmama vesile olacak
vardır herşeyde bir hayır muhakkak
akşam kuran okim ben
herşey gönlünüzce olsun şekerler
en güzelini yaparsın cnm kuran kalbe şifadır sıkıntını giderir bizlerede dua et
selam kızlar aysima yine hasta oldu sanırım ki sanmama gerek yok atesi yükselmeye basladı ve asırı huysuz... gelemeye bilirim öptüm hepinizi
geçmiş olsun cnm
çok şükür taş gibi yerimde duruyorum
nolduki canım
sevindim cnm
hay sen çok yaşa gülom 2 kıs 2:)
:))))
iyi geceler kızlar :1hug::1hug::1hug:

sanada iyi geceler
gezmeklerdeydim bu gün ikramlardan az yedim kahvaltı yapmadım akşam yemeyi yemedim yanlız akşam cayında mısır patlattım çok cnm istedi az yedim şimdi sicak su ile kayısı incir yiyeceğim geç oldu biliyom ama sabahları iyi oluyor wc durumu anladınız

günaydın kıslar
editoryal kıs senin başlangıç kilon 60 mış ya güzelim bende gittim püsküüte dedim yanlışlık olmuş diye
anacım başlangıcın bizim takım değilmişki senin
eskiden 4.takımdaymışsın ve 60 la başlamışsın zaten hemde taaaa 10.etapta
yani analiz doğruymuş

günaydın günaydın günaydın

bugün niyeyse kendimi pek bi iyi hissediyorum akrepcim iyi olmana sevindim kızlar akşamları ne güzel konuşuyosunuzya kıskandım valla benimki akşamlari onun yanında nete girmemi istemiyor o yüzden giremiyorum kızlar

anam su azad arkadasimin ne guzel profil resmi var cok tatli ordaki kiz ya yerim ben onu cok hos gercekten

tşkr ederim neslihancım bende çok seviyorum

günaydınlarrrr morum kelebeğim canımmm bende seni öperim tatlım bende kahvaltı etmekle uraşıodum tuzsuz yağsız peynir aldım sabah az domatesle ekmek getirdim evdende onları yiyodum:)

dün menüm zengindi az biras kendimi çok ii hissetmiodum yedim biras kızlar
sabah;form bisküvi
öğlen ; dürüm döner
akşam ; bol salata kuru fasülye 2 kaşık pilav

meyve hiç yemedim yaw vitaminsiz kalcam bugün portakal yicem inşallah dolapta kötü olmadan yersem ii wala:)

nasılsınızzzz 8.takım fıstıklları uzun zamandır ziyaret edemedim sizleri malum türkiye ekonomisini kurtarmaya çalışıyorum bir yoğunum ki sormayın gitsin:roflol:
diyet nasıl gidiyor diye sormuyorum...
iyi olmasını ümit ediorummm hadi çabuk zayıflayın çıtır olun bir an önce

Selam şekerlerrrrrrrrr...

Herkes iyi gibi görünüyor burdannn..

Ben de uyandım kahvaltımı ediyorum.kahvaltımda 1 bardak süt,1 elma,1 kivi..evde ekmek bulundurmuyorum yememek için..

Off temzlik yapmam lazım..benim kadınla papaz olduk,ymauk yaptı bana .iş başa düşüyor ama çok üşeniyorum valla.

Back