sağol azad ... sen ne sürede verdin kilonu anlatsana neler yapıyorsun?
ya çitoscum sen bilirsin benim komşu yeni doğum yaptı yavrucak sezeryan oldu 2 gündür karın agrısından ölüyo kız ağlaya ağlaya bir hoş oldu sürekli acildeler nedir bunun sebebi acaba? üzüldüm kıza yaaa....
utandım utandım utandımmmallahım yaaa lili abla bu olamaz yaaaben kendimden utandım diyorum baska bisi demiyorum kendimi kessem senden iki tane çıkar bu vucuddan dal gibisin vallahi pek cicisin :)))
allahım beğnde böle olmak isitiyommmmmmmmmmmmmmmmm duy beni yarabbimmmmmmmm duyyyyyyyyyyyyyyy
günaydın özlem azad edi gülayy Şeniz:içelim:Günaydınlar günaydınlar günaydınlar:teytey::teytey::teytey:
ben geldimmm yahu midem için yedimmmmmmmmmmmmmm alla allaa:)))))))))
mor 2 günlük sezeryan tabi ağrısı acısı olur birde gaz sıkıstırır zorlayamasda yani benim de olumustudr olacak dedi ve milyon işlerle ugrastım
aklıma geldi bi lohusalık geçirmedim yatakta hep hastanelerde kostur olmadı sandalyelerde sabahlayogun bakım kapılarında şükür bugunume:)))
çitosssss kuzum :) sen unut öle fazla mesayileriP ben daha yeni sahalara döndüm daha 2 aylık olmadı bebişin nerdeeeeeeeeeeeeee yapacan PP enerji işine fıstıklı bal mide ağrısına bire bir:)))))
mor katıldınmı canım link attım:)) bende katıldım bu arada:)
akrepppppppppppppppppppppppppppppppp canım ben göbegimi nasıl ölcecem kuzum delikten ölcecem ama benim göbek garip sarkıkyani delikten ölçüyom az rakam çıkıyo 3
parmk alttan ölçüyom çok çıkıyonasıl ölçeçem
mor üzüldüm kuşum yaaa :1no2:herkese günyadınlar bayanlar .... lilly ablam kız hasta dogum yapan bayan yani karnı agrıyan bebişte hiçbişey yok agzını acıp kapıyo yavru :)))) nasıl sevimli ....
akşam iş dönüşü söyleyeyim biraz yürürse hem barsakları da çalışır.... kıza yazık hala aklımda ağlayışları...
neyse ben kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek üstüne krem peynir sürdüm yedim 1 bardak ta kusburnu cayı içtim o kadar.... birazdan 1 portakal 1 greyfurt yiyecem bakalım...
öğlen de salatalık domates biber... kepek ekmek üzeri krem peynir yiyecem öğleden sonraki arada 2 portakal 1 fincan yeşil çay ... akşama Allah kerim artık gidince bakacaz ne var ne yok... öptüm hepinizi... heryerim agrıyo dün çok spor yapmısım...
utanma uatanma lili abla:)
ediş valla hayat_ bu adlı kullonıcı 57 kiloya düsmüs ve sürü ile kadın yazmıs ne bilim belki doğrudur.. yapmayı düsünüyorum hatta az sonra içecim :) 1 soğanı 3 bağr suda kaynatıyolarmus yapam bakam yemedimiz halt kalmadı doğal yollardan:)))
akreppppppppppppppp hani sana bisi demistim yaa wc olayları için dün sirkeli su içmedim olmadı bugun sirkeli su içtim ve yine oldu ve daha yogun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?