Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ölçtüm canım katıldım da insallah toplanır yoksa iyice sinirim bozuluyor bu halime
bencede 65 de durmalısın ablacım
çünki boyun uzun
aslında böylede çok hoşsun
canım bende de üç gündür çıkamıyorum wc ye doğru dürüst
kayısıyı bıraktım her bişeyi bıraktım
tartı artı gösteriyor
moralim sıfır
bir girdaba doğru gidiyomuşum gibi ve kurtulmak içinde hiç bişey yapmak istemiyorum yaaa
herşey ne kadar karışık
neden sanki hep bize düşer bişeyleri düzeltmekÇok üzgünüm çoook
canım bende de üç gündür çıkamıyorum wc ye doğru dürüst
kayısıyı bıraktım her bişeyi bıraktım
tartı artı gösteriyor
moralim sıfır
bir girdaba doğru gidiyomuşum gibi ve kurtulmak içinde hiç bişey yapmak istemiyorum yaaa
herşey ne kadar karışık
neden sanki hep bize düşer bişeyleri düzeltmekÇok üzgünüm çoook
tinki ne güsel işin var yaa ben çok sewiorum öle işleri biliosundur belki bende takı boncuktur puldur uğraşmayı çok sewiorum beni çırak alsana yanınaaa:)Şeniz
akreppp ne oldu bacım neye canın sıkkın senin :1no2:
akrep ne oldu yaaa... neden böyle oldun sen.... ben senden feyz alırken sen lütfen biraz dirayetli ol... olur o artılar arada sırada kendini sakın bırakma... daha benim yediklerime yorum yapmadın ne dersin uygunmudur?
akrep şükür de otur yerine :mymeka:
tartı artıyı gösteriyormuşmuşta
biz görüyoruz burda senin gayretini a.s
hayatta herşey keşke verilebilen iki üç kilodan ibaret olsa
burda ki maksadımız verilen bir iki kiloyla bize bir mutluluk gülümsemesi sevinç işte
aslında kendi adıma bizde çok zor dönemden geçiyoruz
işler çok çok çok kötü kriz aldı başını gitti
tüm fabrikalar kapandı yaşamamız için gereken temel ihtiyaçlarımızı bile alamıyacak durumlara gelmekten fena korkuyorum sonuda bu gibi gözüküyor hiç bir umut ışığı yok :1no2:
demem o ki şükür de canım şükür
allah daha beter durumdakilerin yardımcısı olsunnn :Saruboceq:
kuzum kaysı falan ye .... amannnnnnnn ne bıkkın bisi bu kabızlık nefret ediyom ... kelin ilaç mevzu biside öneremiyom ki sana ben senden tarf alıyom :)
şekerler ben kilom yüzüne kötü değilim zaten takmıyorum bile bunu
kötü olduğum için kötüyüm
herşey üstüme geliyor gibi
pazartesiye kadar iyiydim en azından eksileri artılara dönüştüren gücüm vardı
ama o gün akşam bir telefon görüşmesi yaptım ve zaman geçtikçe içime oturuyor
ve daha kötü oluyorum..
zaman her şeyin ilacıdır ama ......................................
herkese günyadınlar bayanlar .... lilly ablam kız hasta dogum yapan bayan yani karnı agrıyan bebişte hiçbişey yok agzını acıp kapıyo yavru :)))) nasıl sevimli ....
akşam iş dönüşü söyleyeyim biraz yürürse hem barsakları da çalışır.... kıza yazık hala aklımda ağlayışları...
neyse ben kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek üstüne krem peynir sürdüm yedim 1 bardak ta kusburnu cayı içtim o kadar.... birazdan 1 portakal 1 greyfurt yiyecem bakalım...
öğlen de salatalık domates biber... kepek ekmek üzeri krem peynir yiyecem öğleden sonraki arada 2 portakal 1 fincan yeşil çay ... akşama Allah kerim artık gidince bakacaz ne var ne yok... öptüm hepinizi... heryerim agrıyo dün çok spor yapmısım...
ben çaktım köfteyi zatende
hangimiin herşeyi yolunda :1no2:
kötü kötüyü çekermiş olumsuzda olumsuzu
ne fırtınalar kopuyor içimizde bizden öte
kendinden kötülerini düşün ve şükür de haline :Saruboceq: