oslemcim ne yemişim die sormuşsun
dünü söleyiim san
1 kase kayısı öğlen 2 kanat 2 kaşık bulgur pialvı
ikindi bi şırdan
akşamsa 1 saat tempolu yüryüş
ayran detoksunu yapıyo musn?
buarada bugün 100 mekik çektim..koşma işini akşama bıraktım.şimdi gidip titretme aletiyle titreyecem...
sabah 1 simit 2 domates yedim..şimdi de yeşil çay içecem...
bugün başaldık yaa güzeliim
sabah hafif kahvaltı yaptııım
bn maalesef ramazan da kilo alrıımarkadaşlar hepinizin mübarek berat kandilini kutlar nice hayırlara vesile olmasını dilerim.....
ramazanda beslenme olayına gelince geçen yıl ramazan ayında 4 kilo vermiştim.
Bu yıl daha fazla olacak çünkü bilinçli olacağım..
İftarı öncelikle 2 bardak su ile açarım.Daha sonra çorbamı içerim.Arada 1 bardak su aldıktan sonra yemekten 5-6 kaşım alırım.Eğer pilav varsa ekmeğe el sürmem.yemek bitmeden tatlı gelirsede asla yemem.Çayı kahveyi zaten şekersiz içerim.Sahurda da kalkar 2 bardak su içerim.2 dilim kepek ekmeği ve domates-salatalık ile günü tamalarım..
çok güzel dağçileğiim bu gidişle en kısa zmnda girersin takımaayerimsenibenbuarada bugün 100 mekik çektim..koşma işini akşama bıraktım.şimdi gidip titretme aletiyle titreyecem...
sabah 1 simit 2 domates yedim..şimdi de yeşil çay içecem...
ben ısvecı bozmak ıstemıyorum. bıttıkten sonra yaparım belkı. pazartesıden berı 900 gr verdm.
ıns. 13 gunun sonunda 5 kg gıder
aa menekse olmusumcok severm menekselerı ama bızım evde bı turlu yasamıyolar ya da ben bakamıyorum bılmıyorm kac kere aldm zıyan oldu. son aldgmda ölmek uzereydı ama kurtulmaya basladı sanıırm evın ıcınde heryerde denedım bı yer begendıremedım hanımefendıye :)
ay ben de nergis olmuşum hiç sevmem kokusunu
nasıl dğeişiyor canım bunlar??
inşallah......
ay bn nergis kokusuna bayılırmay ben de nergis olmuşum hiç sevmem kokusunu
nasıl dğeişiyor canım bunlar??
hıc bı fıkrım yok valla kendılıgınden olmus. ben de nergıs tım
tünaydınnnnnnnnnn....
öncelikle kandiliniz mübarek olsun...♥ Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller ♥
ayrıcaa bende başladım bu ayrab diyetine...
sabah listedekine göre aynı şeyleri yedimmm...yumurtayı pek sevmeyen ben onu bile yaladım yuttumm...
evdende haşlanmış nohutu bulguru ve mercimeği getirdim..birazdan markete inip salatalık ve lıght yoğurt alıp hazırlayacağım...
bu arada bunlar haşlanmış olasrak bende derin dond. vardı..ii oldu...sadece bulguru haşladımm....
bence güsel bişi olacakk...
zaten son 10 gündür düzgün kahv. yapmıyorum bu sabah yiyiynce feci doydummm....
İNŞ. 2 KG. YAĞDAN GİDER...
RAMAZANDADA BEN ÇOK KİLO ALIYORUMM AMA BU RAMAZANDA BİLİNÇLİ BESLENECEĞİM...SİZİNLE ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?