Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oslemcim ne yemişim die sormuşsun
dünü söleyiim san
1 kase kayısı öğlen 2 kanat 2 kaşık bulgur pialvı
ikindi bi şırdan
akşamsa 1 saat tempolu yüryüş

arkadaşlar hepinizin mübarek berat kandilini kutlar nice hayırlara vesile olmasını dilerim.....
ramazanda beslenme olayına gelince geçen yıl ramazan ayında 4 kilo vermiştim.
Bu yıl daha fazla olacak çünkü bilinçli olacağım..
ıftarı öncelikle 2 bardak su ile açarım.Daha sonra çorbamı içerim.Arada 1 bardak su aldıktan sonra yemekten 5-6 kaşım alırım.Eğer pilav varsa ekmeğe el sürmem.yemek bitmeden tatlı gelirsede asla yemem.Çayı kahveyi zaten şekersiz içerim.Sahurda da kalkar 2 bardak su içerim.2 dilim kepek ekmeği ve domates-salatalık ile günü tamalarım..

buarada bugün 100 mekik çektim..koşma işini akşama bıraktım.şimdi gidip titretme aletiyle titreyecem...
sabah 1 simit 2 domates yedim..şimdi de yeşil çay içecem...

buarada bugün 100 mekik çektim..koşma işini akşama bıraktım.şimdi gidip titretme aletiyle titreyecem...

benım hıc bısey yapmaya halım yok yaa cok sıcak aksam serınlıkte yaparım. sporumu. dısarıd a cıkmam gerek zaten püf..

bn maalesef ramazan da kilo alrıım
çünkü yemekleri görünce kendimden geçeriim:bbo:
eskiden günler kısayken sadece susuyorduum
şimdi hm susuyor hmde çok kötü acıkıpruum:kedi:

çok güzel dağçileğiim bu gidişle en kısa zmnda girersin takımaayerimseniben

acayip hırs yaptım..hayatımda şuan büyük değişiklikler var onlara fiziksel olarak uymam gerek..yeni araba yeni aşk....o zaman yeni dağçileği neden olmasın.....

opuyorumnanaktan

ay ben de nergis olmuşum hiç sevmem kokusunu
nasıl dğeişiyor canım bunlar??

tünaydınnnnnnnnnn....

öncelikle kandiliniz mübarek olsun...♥ Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller ♥

ayrıcaa bende başladım bu ayrab diyetine...

sabah listedekine göre aynı şeyleri yedimmm...yumurtayı pek sevmeyen ben onu bile yaladım yuttumm...

evdende haşlanmış nohutu bulguru ve mercimeği getirdim..birazdan markete inip salatalık ve lıght yoğurt alıp hazırlayacağım...

bu arada bunlar haşlanmış olasrak bende derin dond. vardı..ii oldu...sadece bulguru haşladımm....

bence güsel bişi olacakk...

zaten son 10 gündür düzgün kahv. yapmıyorum bu sabah yiyiynce feci doydummm....

İNŞ. 2 KG. YAĞDAN GİDER...

RAMAZANDADA BEN ÇOK KİLO ALIYORUMM AMA BU RAMAZANDA BİLİNÇLİ BESLENECEĞİM...SİZİNLE ...

ay ben de nergis olmuşum hiç sevmem kokusunu
nasıl dğeişiyor canım bunlar??
ay bn nergis kokusuna bayılırm
nese bak bnm o nergis yazan yerde
başka bişey yazıoo
önce kullanıcı paneli var üstte oraya gir
ordan solda profil düzenle var orya tıkla
altta rütbeni yaz var
oraya istediğin kısa bi cümle duygu bi ifade yazabilirsin

hıc bı fıkrım yok valla kendılıgınden olmus. ben de nergıs tım

cnm onlar mesaj sayınız arttıkça değişiyor
ilk başlayan papatya
nergis menekşe gül krizaantem die gidoo
bak yukarda anlattım sende değiştrebilirsin isterseen
ayrıca o kullancı panlinmde kim szilere rep vermiş görebilirisnz

senın de kandılın mubarek olsun. ayran detoksunda hayırlı ugurlu olsun. ramazan konusunda ben sanslı olanlardanım heralde :) hep kılo verırım ıstemeden ustelık. dıkkat etmedıgım halde.

eŞım bıle her sabah tartılıp kılosunu sÖylÜyorr Şuanda ben ondan 2 kg fazlayım o 81 kılo.....banadestek verıp kılo almıyor ama benım kılo vermemı ıstıyorr...

Ramazandan sonrada yÜzmeye spora gÖnderıcekmıŞ benı bu ıı olacakkk....

ramazanda iftarda benim de pek bişi yiyesim gelmiyor ama canım acayip tatlı istiyor..spor da yapamayız..
benim işim telde sürekli konuşarak ve acayip dikkat gerektiriyor...ben saat 16.00 dan sonra tam aptallaşıyorum kafam hiç çalışmıyor..bakıca işimi etkilemezse devam edicem etkilerse de tutamam..işallah iyi gider..şimdiden az yemeye alışarak iyi bişey yapıyoruz aslında vücudu Ramazana hazırlamış oluyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…