• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar topik hazır kalabalıkken şu ramazan meselesini konuşsak diyorum..nedir durum..Ramazanda ben genelde kilo veremem bazen de alırım..bu sene tutabilcem mi bilmiyorum denicem ama tutmak da çok istiyorum...Ramazan diyetiyle annem bir zamanlar 8 kg vermişti ramazanda..sahurda az yağlı tavuklu pilav cacık yerdi akşamları da çorba salata ve ızgara et gibilerinden bir diyetti hatırladığım kadarıyla..
araştıran var mı ortak bişiler mi yapsak??

sen al :D yuruyus olur hem

özlemcım söylemesi ayıp ama hayatımda hıç bakkala gıtmedım desem ayıp olurmu delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ama bu gün bir ılk olsun pazara markete cöp atmaya hıçççç gıtmedım :kedi::kedi::kedi: dur ama gidiyorum üzerimi giyinip gideyım hemencecık kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

özlemcım söylemesi ayıp ama hayatımda hıç bakkala gıtmedım desem ayıp olurmu delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ama bu gün bir ılk olsun pazara markete cöp atmaya hıçççç gıtmedım :kedi::kedi::kedi: dur ama gidiyorum üzerimi giyinip gideyım hemencecık kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

ohho tabı kılo veremıyorum dıye dert yanarsın :D kalk hemen kos kos kos hatta yolu uzatarak gıt gel :)

bakalım nasıl bışey olacak bu ayran corbası bence güzel olur gıbıme gelıyor üstüne pul bıber ve kekıkte koyunca süper olr herhaldecokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

valla selmacım bunda tuz yok...
yağ yok...
benim malzemeler birbirine yapıştı topak topak oldu..
bir de üstüne ayranın yoğurdu da az kaldı ve duru oldu derken ben bakmaya dayanamıyorum bakalım nasıl yicem:((
sen aman ha hepsini ayrı haşla..
öyle kaıştır yoğurdu da bol tut..ben sadece nane koydum..
eminim seninki daha güzel olur:)

kızlar topik hazır kalabalıkken şu ramazan meselesini konuşsak diyorum..nedir durum..Ramazanda ben genelde kilo veremem bazen de alırım..bu sene tutabilcem mi bilmiyorum denicem ama tutmak da çok istiyorum...Ramazan diyetiyle annem bir zamanlar 8 kg vermişti ramazanda..sahurda az yağlı tavuklu pilav cacık yerdi akşamları da çorba salata ve ızgara et gibilerinden bir diyetti hatırladığım kadarıyla..
araştıran var mı ortak bişiler mi yapsak??

ben dıyet yapmadan verıyorum zaten sahurda uyku sersemı ne yedıgımı bıle bılmıyorum agzımı zor buluyorm :D gozumu acamıyorum sonra tum gn bısey yemeden ve sureklı hareket hallınde. ıftarda sofraya oturunca herseye saldırasım gelıyo ama bı kase corba ıctım mı bıtıyo hersey :D dolayısıylal kılo verıyorum. hatta bı ramazan acaıp cok vermısım herkes oyle dıyo muthıs zayıflamıstın o zaman dıyo teyzemler falan. babm da cok hızlı kılo vermeye basladın bırak tutmayı dıye dıretmıstı :) ama agustos ayı ve cok sıcak.. benım tansıyon zaten dusuk normalde. otobuslerde falan bayldıgım cok olur bu yuzden. korkuyorum dogrusu evde olsam sorun degılde malum staja baslıyorm ben de. ılk gunler tutarım sorun olmazsa devam ederım.

aa menekse olmusum :D cok severm menekselerı ama bızım evde bı turlu yasamıyolar ya da ben bakamıyorum bılmıyorm kac kere aldm zıyan oldu. son aldgmda ölmek uzereydı ama kurtulmaya basladı sanıırm evın ıcınde heryerde denedım bı yer begendıremedım hanımefendıye :)

eşim yapıyor cocuklar ben markette falan hıç alışveriş işlerini anlamam cünkı hıç yapmadım

ramazan bu sene bence zor gececek cünkı sıcak bben kendı adıma cok gec yatar cok gec kalkarım günlerde uzun yemek yenir bence ilk orucu acınca suyla falan doyarız ama ılerleyen saatlerde yemek yeriz bence cok agır yemekler yapmayalım misafir olmadıgı zamanlarda sebze yemegi tatlı yerinede meyvayı tercıh edelım ekmekde yemessek yeterli bence bilmiyorum siz ne dersınız

özlemcım ben cok sıkıntılı bir insanım hemen canım sıkılıyor alışverişte ama ev eşyası alışverişini süper severim bak o konuda üstüme adam tanımam evin ne alınacagı konusunda tüm bursayı gezebilirim

Back
X