• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hıc ınanmıyorm ya oyle 5-6 kg vercegme ıkı haftada ama 10-13 kg dıyenler var saka gıbı o kadar versem ohooo :D

ooo uçarsın o saman heralde.. ama inş tam vermen gerekeni verirsin hem 12-13 çok da sağlıklı olmazki.. bi 5-6 kilo ver sonrası yavaş yavaş ve en önemlisi kalıcı..

kızlar termosumu doldurdum yarına hazırım :)iyi geceler size gözüm kapanıyor...yarın görüşmek üzere..hoşçakalaın kaçaksız kalın..:)

aman ya valla sinir oldum hiçbişeye benzemiyor tutsuz iyice içilmez bişi ama napalım dayancaz:(2 günlük yaptım kızlar ondan yarına değiştiremem..neyse artık napalım..trt 1 de ir film vardı onu izledim canım çıktı ağlamaktan daha önce de izlemiştim..zaten moralim bozuldu bi de bu:)aman ya nolucak nasılsa mideye indirmicez mi..gözümü kapatır yerim ..iyi kaynatmışsınız ha sevgililer falan:)

:) bızım sohbet ıyı ya :D sardık oyle gıdıos yarın mıllet gecmısı okumak ısteyınce :D fena olcak.

aman ya valla sinir oldum hiçbişeye benzemiyor tutsuz iyice içilmez bişi ama napalım dayancaz:(2 günlük yaptım kızlar ondan yarına değiştiremem..neyse artık napalım..trt 1 de ir film vardı onu izledim canım çıktı ağlamaktan daha önce de izlemiştim..zaten moralim bozuldu bi de bu:)aman ya nolucak nasılsa mideye indirmicez mi..gözümü kapatır yerim ..iyi kaynatmışsınız ha sevgililer falan:)

bozma canım bi daha yaptığında daha iyi olur.. denmiş odun.. bende yapsam hepsini kaynatıdım ama hazır vardı elimde.. hangi filmdi canım..bende bazen bi filmin etkisiyle 2-3 gün yaşarım.. eee kilolar ve sevgililer yanayana gelince muhabbet olmasın mı.. biz kızların iki büyük derdiCADIARZU

ewet ya bide geçmişi okucaklar dimi nese yaaa:kedi: takım ruhu herşey ortada.. nese canlar ben kaçar iyi geceler size.. kardeş geldi de nette işi varmış.:sinifsinif:. görüşürüz..

ıyı geceler ne gÜzel kaynatmıŞsınız benım ıŞlerım yenı bıttı Şu an saat kac bılmıyorum cok yoruldum benım derın dondurucuda haŞlanmıŞ nohutum var mercımek ve bulguruda yarın haŞlarım

Acayıp uykusuzluk cekıyorum bır türlü uykum yok CIN GİİİİİİİİİİİİİİİBIYIM:1shok: PERDELERIMI ÜTÜLEDIM SU OLDUM CANIM CIKTI :a015::a015::a015:

Neyse saat daha ıkı ymış erken bırazda başka topıklerı gezeyım sabah görüşürüz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın herkese kızlar ya özlemcim kaçırdım valla biaz ama şimdi uzun bi yürüyüşe çıkıyorum önce hüplet sonra guplet yapacam anlıyacağın ee insanın sevgilisi olunca konuşuluo olmayanlar ne yapsın:D ben şimdi dersaneye gtcm öleden sonra yine gelirim bensiz olmaz hadi hepinizi öptüm bol kalorisiz günler(tabi bu laf bna da gelsin:))

Back
X