• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azracım ayrıldığım kilomu bilmiyorum bu sabah tam 77 idim
listeye girmek isterim hazır göçmüşken içim rahat rahat:)))

72,3 müşsün huselcim
eski sonuç listelerine baktıım
walla bu hafta göçtüük gönül rahatlıyla girebilrisn listeye
zamnalam süper

husel ( 72,3 ) / 77,0 / -4,7 / -6,50% ) eski ve herdaim üye geri döndü
huselim çıkan sonuç bu ona göreee

ben cıkıyorum kızlar carşıda işlerm var bankada akşama sonunculugumuzu kutlarız laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae neyse kendıme bır ılac bakayım carşıdan en öldürüçü olanından sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey başka türlü bu ş olmayacak :oklava::oklava::oklava:

ben cıkıyorum kızlar carşıda işlerm var bankada akşama sonunculugumuzu kutlarız laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae neyse kendıme bır ılac bakayım carşıdan en öldürüçü olanından sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey başka türlü bu ş olmayacak :oklava::oklava::oklava:

selma geçen hafta 82,2 dimi seen

arkadşlar azrasıla arkadaşmzla telden konuştuum
şimdilk ayrılıyor takımdn ama yine döncek
gidiş kilosu 95,4

hoşbulduk tekrardan o zaman a.s.
azracım bende baktım ama sen daha önce davranmışsın
dediğin gibi batacağınız kadar batmışsınız bu hafta
ee varmı yeni takım kuralları falan

annaaa ben geldim sibel gitti tühh ya
sanırım yaz sezonu nedeniyle yoğun çalışıyor inşallah artılarla gelmez ene ben gibi:((

ya geçmiş bildirimleri, inceliyordum kendi kilomu bulmak içinde selma fena halde dikkatimi çekti kuzum hadi ben burda değildim ne bulduysam yedim de sen neden saydın hep yerinde 81 e inmişken bu geri yükseliş neden oldu ki hiç anlamadım
dikkatsizliğinden mi alıyorsun bu kiloyu yoksa hormonlarınmı oynuyor senle canım kendini şöyle bir
değerlendirsen iyi olcak
bu arada ben taaa 83 e çıktıydım 3 haftadır diet modundayım aslında niyetim çıktığım kiloma dönüpde gelmekti ama bu haftaki güzel tablo beni size kavuşturdu
tekrarlanmaması umuduylaa.s.

hoşbulduk tekrardan o zaman a.s.
azracım bende baktım ama sen daha önce davranmışsın
dediğin gibi batacağınız kadar batmışsınız bu hafta
ee varmı yeni takım kuralları falan

annaaa ben geldim sibel gitti tühh ya
sanırım yaz sezonu nedeniyle yoğun çalışıyor inşallah artılarla gelmez ene ben gibi:((

geçen hafta 6.takımla birincilk için yarıştık
bu haftada birincilik için yarışıyoruz ama sondan birincilik
ama onlarda sadece bi kişi +7 de
dur baaklım ne olcaak
evt sibel giiti çünkü işyerinden kk yasklanmıış
eskiden de biliyosun az dahil oluyordu ama biz bişey demiyoduk doğal görüyoruduum
ama hiç yazmama da olmaz sadece liste işi değil bizm yaptığımz biliyosun
önmli olan paylalım
yeni kural olark herzmnki şeyler diet spor su
cuma günleri en geç 12 ye kadar bildirim yapmak birdee
takım yarıştaysa o hafta herkes o yarışa gircek (büyük bi sağlık problemi yoksa tabii)
bu kadaar

özlem kıs sorun hep bu zaten bir kısır döngüye kaapılmış gidiyoruz benim bu kaçıncı verip geri almam hatırlamıyorum
takımdan uzak kalınca hemen yelkenler fora
bu seferki kilolaımın tek sebebi dondormadır itiraf ediyoruma.s

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:(YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme ayı sekıldedır.
sabah saat 10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı mercımek(yesıl-kırmızı farketmez) ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.cay-su serbest sınırsız...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler sadece yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :)

takımcak haftaya yapıyoruz söleyiiimkötükedihüso

özlem kıs sorun hep bu zaten bir kısır döngüye kaapılmış gidiyoruz benim bu kaçıncı verip geri almam hatırlamıyorum
takımdan uzak kalınca hemen yelkenler fora
bu seferki kilolaımın tek sebebi dondormadır itiraf ediyoruma.s

dondurma deme ne oluur
dayanmıyoruum:icecream::icecream::icecream
:

kıs inanki bak 3 haftada tek yaptığım ekmeği azaltmak dondurma yememek ve spor ortalama 2 kilo verdim sırf bu şekilde bakalım haftaya ne olcak
çarşamba perşembe yapalım ayran olayını çok basit ve uygulanabilir

8. TAKIM * *115.ETAP SONUÇLARI**
selma12 ( 82,2 ) / 83,1 / -0,9 / -1,09% )
azrasıla (95,4)geri dönecek
azra_sila ( 114,0 ) / 115,0 / -1,0 / -0,88% )
ilterçakir ( 68,6 ) / 69,6 / -1,0 / -1,46% )
neslihan165 ( 80,5 ) / 83,3 / -2,8 / -3,48% )
oslem_ ( 57,5 ) / 57,9 / -0,4 / -0,70% )
elimphia ( 84,2 ) / 83,4 / 0,8 / 0,95% )
husel ( 72,3 ) / 77,0 / -4,7 / -6,50% ) eski ve herdaim üye geri döndü
8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 559,3 ) / 569,3 / -10,0 / -1,79% )

bu hafta ki liste :(

arkadaşlar sanırım geç kaldım kilo bildiriminde klardeşimin öss tercihiyle boğuşuyodum.. 1 kilo verdim bu hafta..:a015:

Back