• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kimse yokmu buralarda.. iştahım kapandı, hiç bişe yiyemedim bugün.. annem zorla bi dilim kek yedirdi.. sevgilimle kavga ettik, benim iştah gittikafamçokkarıştı

kimse yokmu buralarda.. iştahım kapandı, hiç bişe yiyemedim bugün.. annem zorla bi dilim kek yedirdi.. sevgilimle kavga ettik, benim iştah gittikafamçokkarıştı

haftasonu olduğundan dolayı biraz sakin cnmm
sevgilinle neden kavga ettin olur böle şeyler sıkma sen canınıı

kızlar bn yarın yokuuum denize gtceez sabah 6 da anca akşam döneriiz
öpüldünüüzopuyorumnanaktan

haftasonu olduğundan dolayı biraz sakin cnmm
sevgilinle neden kavga ettin olur böle şeyler sıkma sen canınıı

kızlar bn yarın yokuuum denize gtceez sabah 6 da anca akşam döneriiz
öpüldünüüzopuyorumnanaktan

saol canım..:sinifsinif: dikkat etmeye çalışıyorum.. tamamen iştahım gitti.. bi neden yok bana göre.. kıskanç bizimki biraz..4 senedir beraberiz ama yinede dayanamıyor insan bi yerde.. çok bunaltıyor..:gitme:
sanada iyi eğlenceler canım.. yerimseniben

günaydın arkadaşlar
sabah sabah
bakın size bakamadan gidemiyoruum
hepiniz öpüldünüüz
bugün sanmıyoruum pek kimse olcağını ama

slm kızlar geldiiik
şuan yanıyorum resmeeen o kadar koruyucu sürdüüm ama beyaz tenli olduğuuum içiiin kıııpkırmızı olduuum
kaçırma derken evt bugün kaçırıdııım :(

ben geldim ama kımse yok azra bızım cocuklarda denıze gıttı ben sevmedıgım ıçın gıtmedım bırde cok hastayım bogazlarım agrıyor yatıyorum

yine kimseler yok ama ben yazayım yinede.. bugün %100 detoks diyetimin 1. günün başarıyla tamamladım..yarını atlatırsam tamam..bakalım 2 kilo verebilecekmiyim:uhm:

günaydıın arkadaşlar
bn halen yanıyorum gece acile gttm yanık kremi versiin die çok kötüyüüüm
oslemcim düğününz nasıl geçti cnmm
asuum önceden de sormuştuum
nasıl bi detoks uyguluyorsuun

Back