• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aynen bende bitanem en son ilkokul 2 sınıfta çok zayıftım sonra bademcik ameliyatı oldum sonrasında çok kilo aldım annem derki sen ilk önce hiç yemek yemezdin ameliyattan sonra boğazın açıldı gerçektende öyle olmuş sanırım halen kilo problemleri ile uğraşıyorum işte

valla kızlar ben hiç öyle çok zayıf bir çocuk dğeildim hep balıketliydim ama lise sonda 58 kiloydum ünv. hazırlık aşamasında 10 kg alıp 68 e çıktım birdaha da hep onun üstüne aldım verdim..ünv mezuniyetinde -ne çok olmuş 2000 di:)-72 kg falandım o zamanlar bile diyet yapardım...sonra hangi ara 80 oldum hangi ara 87 oldum farkında dğeilim ya..daha önce satış işindeydim her öğlen pideler iskenderler pizzalar bir senede 12 kg aldım...ama benim hatam hep kısa vadeli çözümler aramaktı şimdi akıllandım artık yavaş yavaş uzun vadede vericem işallah kızlar..

su bılgısayarlara cok guvenıyoruz ya :D iyi etmıyoruz aslnda

ya doğru söylüyorsun özlem eğer giderse çok içim acıyacak düşünsene hiç balayı fotomuz olmayacak..nişan,düğün,kına onların cd leri var hep orda yeralıyolar da balayı yok biyerde yedeklemek lazımdı ihmal ettik ahh ahh:(

kızlar dua edin kaptanımız 2 kilo veya üstünde versin azrasılada versin ozaman biz bu işi alırız gibime geliyor yaa çok umutluyum bu hafta inşallah biz kazanacaz

Yİyİm elİmpya sen nasılsın dyet normal gİİdİİİİİİİİİİİİİyor

ben daha iyiyim selmacım ya sağolasın zaman geçtikçe daha çok alışıyor insan..1.200 vermişim ama çok şişim ondan sanırım bi de spor yapamadım ki hi elim kolum tutmadı...haftaya daha fazla vermeyi planlıyorum bakalım...aslında haftada br kg bile versem 5 ayda 20 kg eder:)zaten kendime martı hedef olarak koydum..ama işte arada Ramazan var...

Bende öyle cok kg degildim ama evlenince ik İcocuk arka arkaya dogurdum:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: ACELEM NEYDİYSE ONDAN SONRA İİİİK KÜCÜK COCUKLA HAYATIMIZ YEMEK VE UYKUDAN İİİİİİİBARETTİİİ YE YAT BAŞKA BİİİİİİİİİİİİİİİİİRŞEY YOK AŞIRI DEPRESYON EVLENDİİİİİİGMDE 52 KG YAN IKI AYLIK HAMİLEYKEN NERDEYSE İNSAN İİİÇİNE CIKMIYORDUM ON SENEM YEMEK EV TEMİİİİZLIGI VE UYKUDAN IBARET OLARAK GECIRDIM SONRA YAVAŞ YAVAŞ GEZMELER ARKADAŞLAR DERKEN ŞIMDI COK KENDIMI TOPLUMDA KÖTÜ HİSSEDIYORUM ARTIK EVDE OTURMAZ OLDUM AMA IŞ IŞTEN GECTİ :olmaz::olmaz::olmaz:

ben daha doğum yapmadan bu haldeyim düşün gerisini:)
kızlar ben 6. takıma baktım da liste olarak açıkladılarsa bilmiyorum da kg açıklaması pek yapan olmamış ya...ben dosyaları göremiyorum ya öyleyse bilemem elbette..

ben daha doğum yapmadan bu haldeyim düşün gerisini:)
kızlar ben 6. takıma baktım da liste olarak açıkladılarsa bilmiyorum da kg açıklaması pek yapan olmamış ya...ben dosyaları göremiyorum ya öyleyse bilemem elbette..

kız sus kaydirigubbakcemile3kardeş takım kaptanı armaızda:1ninca:

Back