• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben daha doğum yapmadan bu haldeyim düşün gerisini:)
kızlar ben 6. Takıma baktım da liste olarak açıkladılarsa bilmiyorum da kg açıklaması pek yapan olmamış ya...ben dosyaları göremiyorum ya öyleyse bilemem elbette..

bizde sadece 1. Kişi kaldı bildirim yapmayan ama yapan arkadaşların hepside kilo verdi maşallah.

evet nazcım gördüm çok başarılısınız ama bizde verdik bizdede kimse + değil herkez verdi maşallah o yüzden biz birinci olacaz :)

kızla bn çıktıım
tüm arkadşlarım kilo vermiş tebrk ediyorum hepinizii
birtek osmaniye80 arkadaşmz sbit o da DOĞAL olaraktan:ecrin_bebek:
geri gelceeem

Son düzenleme:
kızlar neslihan kaldı bi tek bildirim yapmayan,
azrasıla adaşım mesaj çekti o da eski 1 deymiiş
ilter neslihana ulaşmya çlaşıooo

kızlar gttim bn by
öğleden sonra görüşmk üzere
şimdie ve tamirci gelceek
inşalakh yapar da gider yoksa
kasayı götürücek:(((

bakalım canım . Bu yarış iyi oldu aslında herkes iyi motive oldu ve gitti kilocuklar.
evet cnaım çok iyi oldu 2 haftada bir yapalım bu işi bence her hafta yapmak doğru olmaz çok kasıyoruz kendimizi birden bukadar kilo vermek çokta iyi değil hasta olabiliriz o yüzden 2 haftada bir yarış yapalım derim ben

görürşüz öğleden sonra neslihanımda kilo verdimi bizim işimiz tamamdır kızlar birtek neslişim kaldı onuda arıyacam birazdan söz verdi bana kesin oda kilo vermiştir bu hafta osmaniyemiz hamile olmasaydı oda vermiş olacaktı ama hamile olması herşeyden önemli tabiii

evet cnaım çok iyi oldu 2 haftada bir yapalım bu işi bence her hafta yapmak doğru olmaz çok kasıyoruz kendimizi birden bukadar kilo vermek çokta iyi değil hasta olabiliriz o yüzden 2 haftada bir yarış yapalım derim ben

haklsn aslnda ben cok fena gaza gedm :D durduramıyorum kendımı sımdı... bısey yememeye basladım cnm ıstemıyo bılıyorum dogru degıl halsız kalıyorm. valla dugun telasında hastanelık olursam fena olur :)

özlemcim okadar kasma kendini hatta biraz olsun ye bu gün yarın düğün var nasıl oynıyacan kız oralarda zaten oynarken yakarsın yediğin şeyleri bitanem

kızlar bana biraz müsade öğleden sonraya kadar işlerimi toparlıyayım sonra gelirim yine neslihandan haber geldikten sonrada bildirimimizi yaparız

ben oynamayı bılmıyorm kı :D hıc de sevmem. tmm gorusmek uzere gorusemezsek de kendıne ıyı bak pazara kadar yokum ben haberınız olsn.

EVET BENCEDE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA DEĞİL ONDAN SONRAKİ HAFTA TEKRAR YARIŞALIM. :lepi:opuyorumnanaktan

bend eoynamayı bilmem özlemcim ama düğünde kim kime dumduma boşver içinden geldiği gibi oyna şekerin ben öyle yapıyourm :)

kızlar şimdi yemekten geldim:
bugün ara öğünde kalan yarım gevreğimi yedim..
öğle:

yarım kase ezogelin çorba
4 ızgara köfte
1 dilim ekmek
yağsız marul salata

Back