Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım ben de burdayım....eee sonuç ne özlemcim tartıldın mı??
evet :) 2 kg ıcın soz vermıstım ama 100 gr la kaybettım :) olsn haftaya ıns. bu kıloyu gordum ya asla vazgecmem artık 57.5 cıktm. pazartesı karpuz dıyetıne basladıgımızda 59.4 idim. yanı bu hafta 1.9 kg vermısım zemuszemus . senın sonuc nasıl?
canım senide tbrik ederim inşallah hepimiz kilo verme işine bu şekilde devam edebilirizsüper çok tebrik ederim özlemcim nasıl moral olmuştur şimdi sana:) benim sonuç:
başlangıç:87.4
geçen hafta:85.4
bu hafta:84.2
1 kilo 200 gr vermişim..bu sonuç beni çok memnun etmedi ama düzenim bozuldu c.tesi dışında hiç spor yapamadım ve regl olacağım için vücudumda ödem var..napalım buna da şükür:)
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
kaptanım ne oldu bilgisayarına yaaa
özlemcim tebrik ederim güzelim seni harikasın canım benim senin geçen hafta cuma günü kilon 59 olduğu için listede 1,5 kilo çıkıyor bitanem haberin olsun
süper çok tebrik ederim özlemcim nasıl moral olmuştur şimdi sana:) benim sonuç:
başlangıç:87.4
geçen hafta:85.4
bu hafta:84.2
1 kilo 200 gr vermişim..bu sonuç beni çok memnun etmedi ama düzenim bozuldu c.tesi dışında hiç spor yapamadım ve regl olacağım için vücudumda ödem var..napalım buna da şükür:)
canım senide tbrik ederim inşallah hepimiz kilo verme işine bu şekilde devam edebiliriz
bende kilomu yazayım demi kızlar
68,6 oldum 60 lı rakamları görmek beni acayip mutlu etti
bu arada ben adet oldum dün onun içinde çok mutlu oldum çatlıyacaktım yoksa ilk defa ilaç kullanmadan bu ay 10 günde geç olsa geldi yaa bunada şükür
senın de gayet guzel bu sekılde devam ederız inş.
valla canım sen hedefine yakınsındır sanırım hedef kilomun bile kaç kg altındasın:)) da benim yolum daha çooook uzun...
canım senide tbrik ederim inşallah hepimiz kilo verme işine bu şekilde devam edebiliriz
bende kilomu yazayım demi kızlar
68,6 oldum 60 lı rakamları görmek beni acayip mutlu etti
bu arada ben adet oldum dün onun içinde çok mutlu oldum çatlıyacaktım yoksa ilk defa ilaç kullanmadan bu ay 10 günde geç olsa geldi yaa bunada şükür
inşallah birdaha durmadan devam ederiz yolumuza engeller bizi yolumuzdan alı koyamaz :)
elimphia canım vallahi tbrik ederim senide sakın aldanıpta o güzel pasta böreklere yeme bitanem cıs onlar :) bende otelde çalışıyorum yaa hergün açık büfe çıkıyor sabah kahvaltısı öyle yemeği felan bende yemiyorum vallahi bazen inmiyorum bile restoranta :)
70,1 dü canım 68,6 oldun işte 1,5 kilo verdim esasında şişlikten olsa gerek böyle verdim normalda bukadar sıkmama karşın 2 kilodan aşagı gitmezdi benden ya bünyemde sorun oldu yada adet döneminin verdiği şişlikten kaynaklanıyor
evet göz görmedimi gönül katlanıyor ama dediğim gibi kendine bir hedef belirlemişsin bu hedefin altına düştünmü istediğini ye 1 gün boyunca inan kilo almıyorsun ben devamlı yapıyorum elimhia ben diete başladığımda 86 kiloydım bu rakalmarı görmek gerçekten kolay olmadı dahada vereceğime inanıyorum ama şuda bir gerçek ki vermenin yanı sıra almamakta önemli o yüzden 10 günde bir de olsa istediğimiz herşeyi yememiz vucudunumuzu şokluyor nefsini köreltiyor hedefin belli oluyor ve en önemlisi kilo verdiğin zaman sabitlemende çok büyük faydası oluyorgöz görmedi mi gönül katlanır durumu işte bu canım:)sen demiştin galiba net hatırlamıyorum bir anlık mutluluk için uzun süreli mutsuz etmeyin kendinizi diye..bizimkisi de o hesap...şu 80 nin altına ineyim bir serbest öğün vericem zaten kendime..13 temmuzdan beri hiç kaçak yapmadım...