• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım ben geçen aralık ayından beri diet yapıyorum 4 ay dietisyene gittim 14 kilo kadar verdim ozaman sonra ara verdim 3 ay kadar 2 kilo alarak geri başladım diette 8 takımdaki arkadaşlarımla ve takıma girdiğimden beri 5-6 kilo kadar gitti inanıyorum sizlerinde gidecek bgenim boyun kısa olduğu için halen çok kötü görünüyorum 55 felan düşmeme lazımki birşeye benziyeyim

aynen bende bitanem en son ilkokul 2 sınıfta çok zayıftım sonra bademcik ameliyatı oldum sonrasında çok kilo aldım annem derki sen ilk önce hiç yemek yemezdin ameliyattan sonra boğazın açıldı gerçektende öyle olmuş sanırım halen kilo problemleri ile uğraşıyorum işte

aynen bende bitanem en son ilkokul 2 sınıfta çok zayıftım sonra bademcik ameliyatı oldum sonrasında çok kilo aldım annem derki sen ilk önce hiç yemek yemezdin ameliyattan sonra boğazın açıldı gerçektende öyle olmuş sanırım halen kilo problemleri ile uğraşıyorum işte

ben de okula gıtmedıgım donemlerde daha anaokulundayken falan ekmek yemezmısım kılo alırım dermısım annem yemek yedırmeye calıstıkca ama ben kucukken cok hastalık gecırdm sonar ıstahım bı acıldı :) tabı annemler basta bu duruma sevındı hıc bısey yemıyodu artık yıyo dıye sonra kontrollu beslenme olmadıgı ıcın oldm balına :) neyse artık verıyorum vermek zorundayım basarcam bu sefer. kasım ayından berı 2 kılo verıp verıp alıyorum bı 60 ın altına ınememıstım. sonunda basardım 57.5 :) her hafta 1.5-2 kg versem ekım olmadan hefedıme ulasırım. ramazan gelıyo ama gercı ben o zaman ıstemeden kılo verıyorum.

ramazanda ben kilo alırım genelde
inşallah istediğimzi kiloya ulaşırız ama özlemcim haftada 1 kilo vermek tamada üzeri fazla bence o yüzden ben bu hafta çok sıkmıyacam kendimi sonra hızla geri alırız o kiloları

ramazanda ben kilo alırım genelde
inşallah istediğimzi kiloya ulaşırız ama özlemcim haftada 1 kilo vermek tamada üzeri fazla bence o yüzden ben bu hafta çok sıkmıyacam kendimi sonra hızla geri alırız o kiloları

tmm o zaman bı hafta 1 kg bı hafta 2 kg verym :D bu hafta su ayranlı detoksu yapcaz ya

aa selma gelmiş hoş gelmiş nasılsın cnaım kilo nasıl ne alemdesin ayyy çok mutluyum sanki birinci olacaz gibi geliyor yaa

sabahtan beri nette sorun vardı ancak giiiiiirebildiiim cok şükür

bu arada günaydın arkadaşlar

ben öyle kg fazla vermemişiim 82 200 olmuşum üzgünüm ama olsun 800 gr ne yapalım artı degilim en azından

selma anlamadım ne yazdığını kuşum yaa tbkler canım bu arada 800 gr da fena gegil ama keşke birazdaha gitseydi demi :)

biz bu arada bu aksam teyzemın kızının kınası var aksam oraya gıdecegız yarın da dugun bugun gece gelmeyız eve hatta yarın da gelmeyız dugun 12 de bıtecek, pazar gunu donerız eve. bana 2 gun musade. merak etmeyın bısey yemıcem gıderken bı kac lıght urun alıp atcam cantama.

hoşgeldin selmacım nasıl durumlar 4 gözle seni bekliyorduk:)
kızlar biz şimdi 6. ve 9. takımla mı yarışıyoruz??ben gidip bakayım onlar ne durumda:))

biz bu arada bu aksam teyzemın kızının kınası var aksam oraya gıdecegız yarın da dugun bugun gece gelmeyız eve hatta yarın da gelmeyız dugun 12 de bıtecek, pazar gunu donerız eve. bana 2 gun musade. merak etmeyın bısey yemıcem gıderken bı kac lıght urun alıp atcam cantama.

yeni geline mutluluklar özlemcim...benim de evdeki pc kafayı yedi açılmıyor balayı fotolarımız da başka yerde yok işallah kurtarabilirz:((ben de haftasonu yazaman kızlar p.tesi hesaplaşırız artık:)

Back