• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar herzaman erkenden listenizi gönderirdiniz bizim takıma . Bu sefer geç kaldınız..... Yoksa flaş flaş haberler vardırya en son verirler öylemi olacak bugün.

Kızlar herzaman erkenden listenizi gönderirdiniz bizim takıma . Bu sefer geç kaldınız..... Yoksa flaş flaş haberler vardırya en son verirler öylemi olacak bugün.
evet canım flaş flaş yapacaz biraz bekleyin süpriz olsun demi ama hep biz merak ederdik bu hafta siz merak edin dermişim :) 1 kişi kaldı canım kendisi şehir dışında olduğu için haber bekliyorum gelsin bildirimi yapacam canımcım merak etme

evet canım flaş flaş yapacaz biraz bekleyin süpriz olsun demi ama hep biz merak ederdik bu hafta siz merak edin dermişim :) 1 kişi kaldı canım kendisi şehir dışında olduğu için haber bekliyorum gelsin bildirimi yapacam canımcım merak etme

TAMAM CANIMCIM BİZDEDE 1 KİŞİ KALDI. BEKLİYORUZ BAKALIM.opuyorumnanaktan

korku kıyıları sarmış gibi hımm:)kaptanımızın pc si çöktü bir arkadaşa da ulaşamadık ondan bu gecikme canım..sen ne kadar verdin nazcım bu hafta??

korku kıyıları sarmış gibi hımm:)kaptanımızın pc si çöktü bir arkadaşa da ulaşamadık ondan bu gecikme canım..sen ne kadar verdin nazcım bu hafta??

BEN 1,1 KG VERDİM CANIM. KORKU FALAN SARMADI CANIM . BİLİYORUZ Kİ BİZ 1. OLACAĞIZnaniknanik

slm kızlar yapıldı pc m
sırf sizin için çağırdııım tamirci attrdım format
ilterim şuan msn açılmıoo cnm birazdan halolur o da

neslihana ulaşbildinmi cnmm
ulaşabildim canım süper onda sonuç yaa beklediğimdende iyi hihoyyythihoyyyt
BİZ 1. OLDUĞUMUZ İÇİN SORUN YOK SİZDE 2. OLUN BARİ lülülülülülü:jeyyar:
hahahahahaha görecez daha sonuçlarımız açıklamadık :roflol::roflol::roflol:bizi fazla dikkate almıyorsunuz sanırım :roflol::roflol:

Back