Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azra sen karpuzmu gene bu gün yedin
su molası verdim resmen işkence su içmek[/QUOT
ben çok severim su içmeyi..kana kana ohh..kışın bile elimde su şişesiyle gezerimm ben yollarda..
tünaydın arkadaslar bu gün itabariyle bende diyete basladım malesef son bir ay iyce abartmıstım ve verdigim 16 kiloluk nerdeyse 9 geri almısım cok moralim bozuldu dün tartıda kilomu görünce tekrar dedim nereye gidiyorsun neler yapıyorsunuz bana ne tavsiyeriniz var ve takımınızda yer aclıdığında bende burdayım
ve bu karpuz meselesi ne bende gizil seker var bende ise yararmı acabaopuyorumnanaktan
ayy cok mutluyummm =) komsularla bahcede cay ıcıoduk acaıp ıncelmıssın 10 kg mu verdın dedıler.. ama bugn cok kotuyum hala bısey yemedım dun ıctıgım ılaclar agır geldı galıba gozlerımın etrafında da mor mor benekcıkler cıkmıs.. hıc bısey yemek ıstemıyo cnm ama ellerım tıtremeye basladı. bıde gecen ay aldgm her tarafımı sıkan esofmanı mı gıydm bugun veee suprızzz cok rahat oluyo hatta bıraz bollasmıs bacak kısmı![]()
tünaydın canım hoşgeldin aramıza bencede daha fazla almadan hemen geri vermen kiloları dikkat emek zorundayız unutmayalım kilo vermenin nekadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz kilo vermenin yanı sıra geri alamakta önemli onun için bence sen hemen diete başla terar eski kilona gel ve sabit tutmaya çalış canımtünaydın arkadaslar bu gün itabariyle bende diyete basladım malesef son bir ay iyce abartmıstım ve verdigim 16 kiloluk nerdeyse 9 geri almısım cok moralim bozuldu dün tartıda kilomu görünce tekrar dedim nereye gidiyorsun neler yapıyorsunuz bana ne tavsiyeriniz var ve takımınızda yer aclıdığında bende burdayım
ve bu karpuz meselesi ne bende gizil seker var bende ise yararmı acabaopuyorumnanaktan
canım bence kendini çok fazla zorlama biraz olsun birşeyler yemeye çalış kullandığın ilaçların yan etkisi yemediğin için daha çok ortaya çıkmıştır lütfen kilo verirken sağlığımızı kaybetmeyelim demi amaayy cok mutluyummm =) komsularla bahcede cay ıcıoduk acaıp ıncelmıssın 10 kg mu verdın dedıler.. ama bugn cok kotuyum hala bısey yemedım dun ıctıgım ılaclar agır geldı galıba gozlerımın etrafında da mor mor benekcıkler cıkmıs.. hıc bısey yemek ıstemıyo cnm ama ellerım tıtremeye basladı. bıde gecen ay aldgm her tarafımı sıkan esofmanı mı gıydm bugun veee suprızzz cok rahat oluyo hatta bıraz bollasmıs bacak kısmı![]()
canım vallahi beyaz leblebiliyi bende kaptanımın sayesinde denedim gerçekten tok tutuyor bende çok acıktımı bir avuç kadar yiyiyorum işe yarıyorkızlar ben öğleden önce arada beyaz leblebi yedim acayip tok tutyyor ya hiç denememiştim ara öğün olarak süper valla...
öğle menüm:
bir enginar göbeği
2 baget(fırında derisiz)
1 kepçe cacık
3 kaşık buldur pilavı
misafrrm şimdi gtti
ama akşam yemeğine dayım gelcek
etraf toplucam kızlar
oslm yakmışsndr am akşam aç yat
evet cnm bn iltere dediim o leblebiyikızlar ben öğleden önce arada beyaz leblebi yedim acayip tok tutyyor ya hiç denememiştim ara öğün olarak süper valla...
öğle menüm:
bir enginar göbeği
2 baget(fırında derisiz)
1 kepçe cacık
3 kaşık buldur pilavı
1 saatte spor yaptım hala enerjıkımkahvaltıdan baska hıc bısey yemedım üstelik. sadece su ıctım. canım ıstemıyo ama bıtane mavı yesıl bıskuvı yıyım barı yaa ılac ıccem. yesılcay ıcıyım bıde fırsat olmadı ona bugun. ya bu karpuz ıse yaradı sanırım yemege saldırırım dıye dusunuyodum karpuz ıskencesı bıtınce :) ama cnm hıc bısey cekmıyo ustelık bıtkın de dusmedım.
evt yaa karpuz resmn işkence oldu
ama bizde yarın 3 gün ektiğimz karpuzun meyvelrini yiyeceez
inşallah hep eksi meyveler olur:lepi: