Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oslem günaydın cnm bu seferde bn sobeldiim senii:jeyyar:

günaydınn :) geçmısı okym dedım bı :) ben sogan suyu ıcıcem once valla acaıp tok tutuyo bı haftadır ıcmıyorum canım sureklı bısey yemek ıstıyo sonra bı dılım karpuz yerım teyzeme dogru yola cıkcam sonra. bu sabah tartıda 59.4 tüm. bakalım cuma ne olcak... yesılcay kavanozumu da cantama atym unutmadan :)

biz burdayızda sen nerelerdesin ilter evet karpuzcular burda herkes kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

burdayım canım nerde olacam başka bu arada ben halen adet olmadım acayip bir şişlik var bende 70,8 düm sabah tartıda 700 gr fazlam var bakalım ne olacak sanırım bu şişlik adetten olacağımdan dolayı bir damla geldi gerisi yok çatlıyacam orta yerimden ya bakalım ne olacak inşallah şu karpuz dieti bitene kadar hem kilo vermiş olurum hemde adet olmuş olurum

tmm cnm ama bi dilim karpuz az en az yarım kilo yee tabii raharsız etrmezse

özlem sogan suyunu günde kac bardak içiiiiiiiiyon
bi ara bizde yapacaktııık olmadıı nedense
evet oslem kaç bardak içeceksin
birde sen önceden de içmiş biiri olark tadı tuzu nasıl söle bakalım biii

özlem sogan suyunu günde kac bardak içiiiiiiiiyon

sabah ac karna bı bardak ıcıyorum sonra kahvaltı yapıyorum aksama kadar bıdaha acıkmıyorum tabı o arada bı kac bardak yesılcay 2 lt su aksam yemegı yıyorum bıde gun bıtıyo :) aksamları da usenmesem de yapsam yatmadan once ıcsem fena olmıcak aslnda

ya valla oyle sanıldıgı gıbı sogan kokusu tadı falan yok ben kaynayınca hemen sogutmadan bardaga koyuyorum uzerıne 1-2 damla lımon sıkıyorum, kaynadıgında su sarı renklı oluyo lımon suyu hemen onu beyazlatıyo. cok rahat ıclıyo valla. kokmuyosunuz da.:)

aralarda bitki cayı ana ögündede sadeca karpuzmu kızlar
cnm ana öğünde de var arada bi bardak çay var yani toplamda 5 bardak oluyooryerimseniben

tadı nasıl pekikafamçokkarıştı

tmm cnm teşekkürler
sen dediğimi yaptın dimii
bi dilm değil her öğün yarım kilo karpuza.s

tmm cnm teşekkürler
sen dediğimi yaptın dimii
bi dilm değil her öğün yarım kilo karpuza.s

yıyemıyorum kii ıkı dılım kesmıstım bıtmedı. zaten cıkmam gerek doktora gıdecegım. hazırlansam ıyı olur 12 ye dogru cıkmam gerek yola. kendınıze ıyı bakın. gorusmek uzere. yarın aksama dönerım.

tmm cnm by:gitme:
lütfen dietine uy dememe gerek yok zaten uyacağına eminiimyerimseniben:lepi:
bu hafta birinciyiiiz:hooray:

güle güle canım görürşüz geldiğinde bol karpuzlu günler diliyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…