• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben de yatym artık. iyi geceler iyi uykular. yarın gıtmeden once ugramaya calsrım ugrayamazsam da söz karpuzumu yıyo olcam. :)

inanıyor vede güveniyorum sanayerimseniben
unutma kim ne yaparsa burda kendine yapara.s
herkes ektiğini cuma günü çook güzel biçiyooorkaydirigubbakcemile3

ben geldim bu gün mudanyaya gezmeye gttik cok güzeldi herkes oradaydı sanki
yediklerm yazayım kahvaltıda corba içtiiiiim mudanyadada balık yedim
sabah söz başlıyoruz karpuz diyetiiine

kızlar hepinze rabbim biiiiiiirer:emir_bebek::emir_bebek: versiiiin tabiiiii steyenlere

ilter nesliihan osmaniye bldiklerim bunlar başka steyen varsa onlarada :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: versin rabbim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayrıca hepimz kg veriiiiiriiiiiz inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar hepinze rabbim biiiiiiirer:emir_bebek::emir_bebek: versiiiin tabiiiii steyenlere

ilter nesliihan osmaniye bldiklerim bunlar başka steyen varsa onlarada :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: versin rabbim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayrıca hepimz kg veriiiiiriiiiiz inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bn son duandan istiyor ve kabul olmasını diliyoruum
allahım akşam yatarken bile millet hayırlı eş ister zenginlik ister
bn ise kilo vermek istiyorum dediimkaydirigubbakcemile3

hadi bakalım hayırlısı:Saruboceq:

eveet kızlar bugüüün haftanın ilkgünü hepinize günaydıınopuyorumnanaktan zemuszemus kaydirigubbakcemile5
zorlu ama sonu güzel günler bizi bekliyooorkaydirigubbakcemile2 hihoyyyt
bu hafta artıda olanı geç veremiyeni yakarım alimallah söleyiiimkötükedihüso

kimsecikler uynamdımı dahah bnde gidim şu bitki çayımı yapiiim ilk yeşilçay arada kuşburnu içeceem

öncelkle kalbimiz birmiişŞeniz
bn bu hafta takımca bunu yapalım dicektiiim bi anda netm gtti:jeyyar:
evet kızlar haftaya karpuz dieti yapıyoorz katılmak isteynler lütfeen
isim yazdırsıııın ama boşa yazdrr çünkü mecburkötükedihüso :oklava:
bn nasıl yapıldığını söleyiim
sabah 1 bitki çayı (herhangi biri)
yarım kilo yada 1 kilo karpuz (karpuzun ağırlığı siizn kilonuza göre değişiyor bnm bildiiğim 100 kg ve üstü yani bn 1 kilo yiyor oluşuum)
ara bir bitki çay
öğlen
bir bitki çay yarım yada 1 kilo karpuz
ara bir bitki çay
akşam
bir bitki çay yarım yada 1 kilo karpuz
işte bu arkadaşlar herkes yapcak ona göre
bn yapamam dicek varsa d açıksın karşımakötükedihüso :oklava:
evet kızlar haftasonu giremeyen arkadaşlar için tekrarladııım
bu hafta karpuz dieti yapıyoruıuz
bi geçmişi okuyun yine deyerimseniben

günaydın arkadaşlar dün gelemediğim için kandilinizide kutluyamadım hepinizin kandili kutlu olsun allahın herkesin istediğini versin

evet kızlar sabah tartıldım ve şok oldum +1deyim yani 117.5
iki gündür salata yiyorum nerdeyse ama bu şişlkten dolayıı ve ondan sonra hmn kadın doğum dr dan randevu aldıım bnm önce bu işi çözmm lazııım saat 15:30 da randevum var
azönce yeşil çayımı kaynatıım soğumasını bekliyoruum (yazın hiç bişeyi sıcak içemem de)
sonra 1kg karpuzumu yediiim haplarımı içtiim
hadi hayırlısı
ya allah ya bismillah dediim başladım bn
hepinize kolay gelsiiin

günaydın arkadaşlar dün gelemediğim için kandilinizide kutluyamadım hepinizin kandili kutlu olsun allahın herkesin istediğini versin

bu arada ben karpuz dietine başladım arkadaşlar şu an önümde karpuz tabağı var inşallah bu hafta kilolar gidecek

saol cnm hadi kolay gelsiiiin kaydirigubbakcemile53 günmü yapcaz 4 günmü iltercim:uhm:

çıktım kızlar çook yorgunuum anlatamm
dediğim gbii pazartesi karpuz dieti yapıoruuz
şimdiye kadar onaylayanlar
azra_sila
iltecakir
selma12
oslem_

not: önmli bi rahtsızlığınız yoksa bu dieti yapmak takım kuralı oldu bize ceza bu hafta sonunculuktan dolayı
herkes yapacak yapamıyacam diceek olan kişi bana bildreceek
listemiz bu arkadaşlar
azrasıla hafta sonu nete giremiyence haberi olmadıı
neslihan bnden izinli bu hafta zaten
elimphia arkadaşımz karpuz dieti yapamıyormuış midesinden dolayı ama ban söz verdi enaz 1,5 gitcek die
ee osmaniye nerde nezmn gelcek bi heri olan gören duyan sölesiiin

saol cnm hadi kolay gelsiiiin kaydirigubbakcemile53 günmü yapcaz 4 günmü iltercim:uhm:
saol canım 3 gün yapılıyor bakalım güzel giderse 4 gün yaparız

listemiz bu arkadaşlar
azrasıla hafta sonu nete giremiyence haberi olmadıı
neslihan bnden izinli bu hafta zaten
elimphia arkadaşımz karpuz dieti yapamıyormuış midesinden dolayı ama ban söz verdi enaz 1,5 gitcek die
ee osmaniye nerde nezmn gelcek bi heri olan gören duyan sölesiiin
canım osmaniye bu haftada yok haftaya gelir sanırım 4 kişi yapıyoruz dieti

selmacım güzel dileklerin için çok tşk ederim canım seninde yüce rabbim gönlüne göre versin bitanem

amin iltercim rabbim herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

azracım sende zayıflarsın inşallah ondan sonra bakarsın koca işlerine şöyle iyi bir eş sayıf bir hanım zaten güzelsin seni kim almaski opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın herkese bende yeni uyandım şimdi cayımı yapıp geliyorum yeşil çay demi

amin iltercim rabbim herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

azracım sende zayıflarsın inşallah ondan sonra bakarsın koca işlerine şöyle iyi bir eş sayıf bir hanım zaten güzelsin seni kim almaski opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

moral kaynağıım saol cnmm yüzümü güldürdün sabh sabahopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
herhani bir bitki çayı olcak cnm şekrsiiz illa yeşilçay yok
maam tabii yeşilçay çok sağlıklı evinde o varsa onu iç derim bnyerimseniben

Back