Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yan cızmıyorum yapcam teyzeme karpuzumu alıp a gıtcem bıde yesılcayımı agustos ayındaymıs asıl zamanı marankı ye gore o zaman DA yapalım dedm kızma hemen canım

yan cızmıyorum yapcam teyzeme karpuzumu alıp a gıtcem bıde yesılcayımı agustos ayındaymıs asıl zamanı marankı ye gore o zaman DA yapalım dedm kızma hemen canım

yook cnm kızmadııım hiiç kızarmıyım bn snaa
biliyorum marankinn dieti zamanı da var bu ama bize ceza hmde vucüt detoxu
taaaammmıopuyorumnanaktan

=) tamam yapcm cok zorlu olck benım ıcın teyzem de oldgm gunler kendısı tatlı pasta borek corek canavarıdır gecenın 3 unde benı uyandırıp kurabıye yaptırdıgını bılıyorum sadece karpuz yıcem ben dıyınce ne tepkısınden korkuyorm umarım ısrar etmez :)

umarım etmez cnm
çünkü bu senn iyiliğin içiiin
hm senn bana bu hafta zaten sözün varr
bak herdefasında hatrlatıyorum sen unutsan bn unutmm
ama bnm sende umudum çooook:1hug:

ekıme kadar bu kılolardan kurtulmam lazım herkesten bısey sozu aldım

wallahimii inşallah yaa
bnde herekseden bişey sözü alıyorum ama bnkisi yıllardır alınan bi sözkaydirigubbakcemile3
ama bu sene gitceek taktım kafayaa gitceekkaydirigubbakcemile2
artık bnde yaşım gibi göstereceem:lepi:

1.50 boy 43 olmam gerekıomus esasında ama mumkun degıl veremem okadar cok 52 de ben kılolu gorunuyorum ya 50 olym sonra 47-48 olsam yeter

42 kg ile 56 kg arası diyo 47-48 olym yeter bana ama o da 50 oldktan sonra yavas yavas vermeye calsrım sımdı kı gıbı sıkmam kendımı :)

özlemim kaçtıım cnm bn
yarın büyüük ve koca ve zor birgün olcak bnm için biliyoruuum ama mecburum mecburuuz
akşama yatarken bol bol dua etcem walla allahım sağlıkla sıhatle bi dahha geri dönüşü olmadan şu kilolarımdan kurtulmayı nasip eyle diye
sende dua etcnmmm
haydiin yarına görüşürüüz
hayırlı geceler tekrardan kandilini kutlarıım
yarın başlıyoruuuz

42 kg ile 56 kg arası diyo 47-48 olym yeter bana ama o da 50 oldktan sonra yavas yavas vermeye calsrım sımdı kı gıbı sıkmam kendımı :)

ogünleride görceksin biliyorum
azmin çook güzel
bu işte önce inanmak sonra azim başarıyı getiriyoor
örneğimiz kendi takımımdan vereyiiim
üzgünkız mezun etmediik ama bayaa bi kilo verdi şimdi tatilde
lllaybasak o da kezaa öyle çook kilo verdii
azrasıla adaşıım 107 lerden 95 lere düştü daha da düşecek inanıyoruum
sıra bizde hadi kızlaar

ben de yatym artık. iyi geceler iyi uykular. yarın gıtmeden once ugramaya calsrım ugrayamazsam da söz karpuzumu yıyo olcam. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…