ben de yatym artık. iyi geceler iyi uykular. yarın gıtmeden once ugramaya calsrım ugrayamazsam da söz karpuzumu yıyo olcam. :)
kızlar hepinze rabbim biiiiiiirerversiiiin tabiiiii steyenlere
ilter nesliihan osmaniye bldiklerim bunlar başka steyen varsa onlarada :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: versin rabbim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayrıca hepimz kg veriiiiiriiiiiz inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet kızlar haftasonu giremeyen arkadaşlar için tekrarladııımöncelkle kalbimiz birmiişŞeniz
bn bu hafta takımca bunu yapalım dicektiiim bi anda netm gtti:jeyyar:
evet kızlar haftaya karpuz dieti yapıyoorz katılmak isteynler lütfeen
isim yazdırsıııın ama boşa yazdrr çünkü mecburkötükedihüsoklava:
bn nasıl yapıldığını söleyiim
sabah 1 bitki çayı (herhangi biri)
yarım kilo yada 1 kilo karpuz (karpuzun ağırlığı siizn kilonuza göre değişiyor bnm bildiiğim 100 kg ve üstü yani bn 1 kilo yiyor oluşuum)
ara bir bitki çay
öğlen
bir bitki çay yarım yada 1 kilo karpuz
ara bir bitki çay
akşam
bir bitki çay yarım yada 1 kilo karpuz
işte bu arkadaşlar herkes yapcak ona göre
bn yapamam dicek varsa d açıksın karşımakötükedihüsoklava:
günaydın arkadaşlar dün gelemediğim için kandilinizide kutluyamadım hepinizin kandili kutlu olsun allahın herkesin istediğini versin
bu arada ben karpuz dietine başladım arkadaşlar şu an önümde karpuz tabağı var inşallah bu hafta kilolar gidecek
listemiz bu arkadaşlarçıktım kızlar çook yorgunuum anlatamm
dediğim gbii pazartesi karpuz dieti yapıoruuz
şimdiye kadar onaylayanlar
azra_sila
iltecakir
selma12
oslem_
not: önmli bi rahtsızlığınız yoksa bu dieti yapmak takım kuralı oldu bize ceza bu hafta sonunculuktan dolayı
herkes yapacak yapamıyacam diceek olan kişi bana bildreceek
saol canım 3 gün yapılıyor bakalım güzel giderse 4 gün yaparızsaol cnm hadi kolay gelsiiiin kaydirigubbakcemile53 günmü yapcaz 4 günmü iltercim:uhm:
canım osmaniye bu haftada yok haftaya gelir sanırım 4 kişi yapıyoruz dietilistemiz bu arkadaşlar
azrasıla hafta sonu nete giremiyence haberi olmadıı
neslihan bnden izinli bu hafta zaten
elimphia arkadaşımz karpuz dieti yapamıyormuış midesinden dolayı ama ban söz verdi enaz 1,5 gitcek die
ee osmaniye nerde nezmn gelcek bi heri olan gören duyan sölesiiin
saol canım 3 gün yapılıyor bakalım güzel giderse 4 gün yaparız
canım osmaniye bu haftada yok haftaya gelir sanırım 4 kişi yapıyoruz dieti
selmacım güzel dileklerin için çok tşk ederim canım seninde yüce rabbim gönlüne göre versin bitanem
günaydın herkese bende yeni uyandım şimdi cayımı yapıp geliyorum yeşil çay demi
amin iltercim rabbim herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
azracım sende zayıflarsın inşallah ondan sonra bakarsın koca işlerine şöyle iyi bir eş sayıf bir hanım zaten güzelsin seni kim almaski opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?