Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet azracım sabah kahvaltısı

hadi selmacıım bu hafta o artılar gidecek eksiler gelecek eminiim
bu arada saat 15:30 da kadın doğum dr da randevum var
bayaadan beri gtmiyoduum dha doğrusu hamilelilten berii
ilk kez gidiyorum desem yeridir
hamilelik farklı çünküü ne yapcam bn yaaa
inşallah alttan muayene etmeez korkuyoruum

hoşgeldin kirazcılarŞeniz Şeniz
azracım 9. takıma mesaj bıraktım bu hafta yarışalım diye motive olalım diye . eger onlardan ses çıkmassa . bilinki karpuzcular ve kirazcılar olarak yarışalım bu hafta ....kaydirigubbakcemile5 kim daha çok kilo vercek takımca . :lepi:
bunu biz daha öncede yapmıştık eskilerle süper işe yarıyor ..:lepi:

tmm cnm yapalııma.s
neden sen ilk bize gelmedin bakalıım kardeş takım oalrak hııkötükedihüso
nese şaka bi yanaŞeniz
ama bizde fire çook şöle iki arkadaş izinde onlar sabit geçecem bu haftayerimseniben
ama tabii yinede yarışalııım

yok aklıma gelmemek degil azracım onlar yeni hep biraz motive olsunlar diye yardım etmek istemiştim . :kedi: ama ses çıkmadı . kimse yok takımlarında .... ama olsun eger onlarda isterlerse . 3 takım arasında yaparız ..zemuszemus ne dersin ....kaydirigubbakcemile5
1 haftalıgına ........zemuszemus

bizim kirazlar.... sizin karpuzları döver....:1shok::roflol::roflol::roflol:naniknanik

tmm cnm yapalım
biz karpuz olarak kirazları ezerizkaydirigubbakcemile3

kapışıyomuyuz hadi bakalım kaydirigubbakcemile5bizdede fire çok 8 kişiyiz zaten tatildekiler dönmedi daha.aebencim boyutsal olarak olmayabilir ama etkisi olarak dövme işi olabilir:roflol:

kapışıyomuyuz hadi bakalım kaydirigubbakcemile5bizdede fire çok 8 kişiyiz zaten tatildekiler dönmedi daha.aebencim boyutsal olarak olmayabilir ama etkisi olarak dövme işi olabilir:roflol:

göreceğiz etksini bakalıım cuma günülülülülülülü :lepi:

b n gidim de öğle yemeğim yani garbızımı yiyiiim
kızzlar gördünüz 6 ve 9 takımda bu hafta kiraz yapıolllar
yarış içersindeyiiz
birincilk kolay değil

azra yarışamı grdik evet biz döveriz onları korksunlar bizden :jeyyar::jeyyar::jeyyar: hiç kusura bakmasınlar :mymeka::mymeka::mymeka: döveriz laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…