Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Talihiniz gözleriniz kadar berrak,
kaderiniz bakışınız kadar güzel,
umudunuz yarın kadar yakın,
yarınınız aşkınız kadar mutlu,
aşkınız Miraç kadar mukaddes,
dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun
cnm bak başağa anlatıım
pazaretesi başlıyoruz bildiğim kadarıyla 3 gün
ilter daha ii biliyor ama yarın başlanıyorr yukarda da yazdıım
sende yapcaksııın
yapym yapmasına da ben teyzemlere gıtcem yarın salı döncm teyzem yemek yemezsem benı öldrr heraldeneyse tum laflara kulaklarımı tıkıcam karpuzumu alıp paşa paşa gıtcem :) hatta bu aksamdan baslym ben
yarın evde olmcm doktora gıtcem de teyzemle. salı gunu dönerm haftasonu teyzemın kızı evlenıyo ayakkabı falan bakcm. sımdıden haber verym.
hoşgeldin oslem_ kandilin mübarek olsun cnmmm
cnm bak başağa anlatıım
pazaretesi başlıyoruz bildiğim kadarıyla 3 gün
ilter daha ii biliyor ama yarın başlanıyorr yukarda da yazdıım
sende yapcaksııın
yapym yapmasına da ben teyzemlere gıtcem yarın salı döncm teyzem yemek yemezsem benı öldrr heraldeneyse tum laflara kulaklarımı tıkıcam karpuzumu alıp paşa paşa gıtcem :) hatta bu aksamdan baslym ben
yarın evde olmcm doktora gıtcem de teyzemle. salı gunu dönerm haftasonu teyzemın kızı evlenıyo ayakkabı falan bakcm. sımdıden haber verym.
tesekkur ederım sağol senın de kandılın mubarek olsun. nasılsın ?
cnm bu takım kararıımz
bak sen bana sözde vermiştiin 2 kilo die
düğünnzde varmış hm
cumaya görüşürüz :jeyyar:
salı gününe kadar yoksun öle anladım dimii
cnm bu takım kararıımz
bak sen bana sözde vermiştiin 2 kilo die
düğünnzde varmış hm
cumaya görüşürüz :jeyyar:
salı gününe kadar yoksun öle anladım dimii
cnm süpersiiin seni listeye aldığım için pişman etmediin bni öçnce seni sonrada bana böle bi arkadaşı bulup gtrdiği için selmayı tebrk ediyoruuuma.s.selam kızlar iyi akşamlar...öncelikle herkesin kandili mübarek olsun..ben haftasonu şehirdışında eğitimdeydim az önce geldim...hemen 2 günde yediklerimi yazayım sözümü tuttum ve hiç kaçak yapmadım..
c.tesi sabah:kepek ekmeğinden yapılmış tost
şekersiz çay
2 saat sonra 2 form çubuk
1 avuç üzüm
öğle tavuklu yaz türlüsü
salata
küçük kase cacık
akşam:
salata
çorba
et sote
1 dilim ekmek
c.tesi günü 45 dk yürüdüm
1 saat 20 dk nerdeyse hiç durmadan yüzdüm
akşam da barda 2 saat hiç durmadan dans ettim
gün boyunca 2 fincan çeyilçayımı da içtim..
pazar
kahvaltı:3 dilim kepek ekmeği
2 çorba kaşığı omlet
2 zeytin
1 domates
şekersiz çay
ara :kahvaltıyı güzel yaptığımdan gerekmedi,zorlamadım
öğle:ıspanaklı graten
cacık
aa:bir avuç kiraz
2 fincan yeşil çay(aralarda)
akşam:
karpuz peynir..(ekmek yemedim..)
tmm cnm sen karpuz yapma ama dikkat etvereliniortakbu arada çok yorgun ve uykusuz olduğum halde sabah 1 saat yürüdüm..kızlar inanın ölüyorum bu kadar çok nadir yorulmuşumdur valla hayatım boyunca..tüm kaslarım ağrıyor ne vardı 17 likler gibi zıplayıp duracak ama dökülcek kurtlarım varmış:))
yarın da iş var birazdan yatarım sanırım makinede çamaşırım var onu bekliyorum..
karpuz diyetine gelince kızlar bu hafta en az 1.5 kilo vericem söz ama sadece karpuz yemek benim bünyemi mahvediyor. Ünv deyken bi kere yapmaya kalkmıştım midem mahvolmuştu.o nedenle ben affımı rica edicem ama dediğim gibi sözüm söz en az 1.5 kg vercem bu hafta...kabul mu kaptanım??
karpuz karpuz karpuzz =) ya bu kıraz detoksunun karpuzlu olanı da var ama agustos ayındaymıs... o zaman da yapalım![]()