efendim canımmmmmmmİlterİmmmmmmmmmmmm
yağ çekmek yok bakalım sonuçlar ne kesin sondan birinci olacaz ama hayırlısı artıkSenİ sefİyommm benİ dÖfme yarın olur muu...????kkkkkkkk
ahhh ahhh neslihan ve sen yaktınız beni oldumu yani şimdi hani 1 olacaktık mafoldumbenmafoldumbenben geldim ama tabikide herzamanki gibi kimse yok bu gün cocukları havuza götürdüm o yüzdende giremedim evet yarına hazır degilim itiraf ediyorum
inşallah canım inşallah insan istedimi kilo verir yeterki azmetkızlaaaaaaaaaaar günaydın misafirim vardı iki gündür giremiyodum bende degişiklik olmadı misafir olunca dikkat etmek zorundaa kaldım ama spor yapamadım 73.5 vericem inşaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
çok güzel özlemcim haftada 1,2 bile çok güzel bitanem bu hafta inersin 58 ama motivasyonun kırılmasına asla izin verme bitanem tamam mıgünaydın. ben 59 kg bı turlu 58 lılere ınemedım bu hafta. pazartesı gunune guzel bı baslangıc yapcam ama. gecen cuma 60.2 idim. yanı 1.2 kg gittiiiiiii hihoyyyt
kızlar bende yazayım kilomu geçen hafta 72,00 idim bu hafta 70,10 nasıl verebilmişmiyim sizce 1,9 verdim 100 gr daha versem 2 kilo olacaktı yaaklava: klava:
önümüzdeki hafta birazdaha az yiyecem 2 kilo verecem inşallah haftada 2 kilo 2kilo
sanırım ayda 8 kilo yapar ama çok fazla olur ben ayda 5-6 kilo vermek istiyorum dengelemeye çalışıcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?