Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın özlem ve ilter tebrik ederim sizi canlarım süpersiniz ilter ne güzel gitmiş bu hafta

gelelim bana 80 500 evet sopayı hak ettim ben karar verdim benden bir halt olmaz olmaz olamazzzzzzzzzzzz ne oldugum ortada işte :mymeka::mymeka::mymeka:

günaydın kızlar..+1' im ben..gerçi koşturdum durdum ama ekmek yediğimden dolayı döndü kilolar ya da şişkinlik var..
kızlar gelenim gidenim çok bu yaz..diyete konsantre olamıyorum..ben yarışmadan çıkıp fırsat bulunca yazmak istiyorum..eylülde dönerim aranıza...azracım olur mu?

merhaba kızlar

işyerinde kadınlar kulubu yasaklı site olmus ve artık giremiyecegim. şimdi evdeyim. artık ancak aksamları fırsat olursa girebilecegim. azracım istersen beni takımdan cıkartabilirsin. ben takımda olmadan da devam edebilirim.

bugunku kilom 96.4 bu hafta ancak 400 gr gitmiş.

günaydın özlem ve ilter tebrik ederim sizi canlarım süpersiniz ilter ne güzel gitmiş bu hafta

gelelim bana 80 500 evet sopayı hak ettim ben karar verdim benden bir halt olmaz olmaz olamazzzzzzzzzzzz ne oldugum ortada işte :mymeka::mymeka::mymeka:
evet canım çok mutluyum bende böyle devam etmek istiyorum inşallah motivasyonum bozulmaz
canım bence sen birazdaha sıksan kendini çok güzel kilo vereceksin ama sanırım sıkmıyorsun

günaydın kızlar..+1' im ben..gerçi koşturdum durdum ama ekmek yediğimden dolayı döndü kilolar ya da şişkinlik var..
kızlar gelenim gidenim çok bu yaz..diyete konsantre olamıyorum..ben yarışmadan çıkıp fırsat bulunca yazmak istiyorum..eylülde dönerim aranıza...azracım olur mu?
ahhh ahhh neden artı yaa mafoldumben keşke gitmeseydin canım yaa inşallah eylülde kilo vermiş olarak dönersin gerçi kaptnaımz henüz birşey söylemedi ama

merhaba kızlar

işyerinde kadınlar kulubu yasaklı site olmus ve artık giremiyecegim. şimdi evdeyim. artık ancak aksamları fırsat olursa girebilecegim. azracım istersen beni takımdan cıkartabilirsin. ben takımda olmadan da devam edebilirim.

bugunku kilom 96.4 bu hafta ancak 400 gr gitmiş.
çok üzüldüm canım bağlanamıyacak olmana inşallah yasak kalkarda sende devamlı bağlanırsın

slmm kızlarrr

bugÜn Çok yoĞunum ancak gıreebıldımmm....eskıyıde okuyamadfan yazıyorummm ınŞ. GÜsel vermıŞısınızdır...ben adet oldum ama 1 gÜn sÜrdÜ pek sÖkÜlemedım yıneee....neyse bır dahakıne ınŞ...

Kılomu bıldırım..geÇen hafta 82,5 bu hafta 82,1 olmuŞumm -400 gr. Cık gıtmıŞ bunada ŞÜkÜr....:):)

hoŞgeldın kaptanımmm....ılterım senıde tebrık ederımmmm cnmmm.....adet olduĞumdan bÖyle yarı yolda bıraktım senı ama haftaya bende en az -2 kg. ıle yazacamm sÖz verıyorum.........

Back