Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu gün neslihan ugramadı morali bozuktu ne oldu acaba
canım morali birazdaha iyi sanırım adet oldu dün çünki nezamandır olmuyorduya biraz rahatlar inşallah bu gün onunda işlerri çok yoğun sanırım msn de bile yazmadı çünki bana haftaya tatile çıkacakmış onun için işlerimi toparlamam lazım felan demişti dün

slm ben geldim sporumu yaptım geldimmm duşumuda aldım ohhhhhhhhhh yediklerimide yazayımm sabah kahvaltı yapmadım şimdi bir kase mısır gevreği yedim oğlum kendine tost yapıyo ohhhhhhh mis gibi koktu valla ahh ahhhhhhhh :oklava::oklava::oklava: tmm kendimi tutuyomm yemiycemm:lepi: bugün sıcaktan bayılaıcaktık sporda cuma günü step yapmamaya karar verdik yoksa aramızdan bir kaç kişi telef olcak dedik sadece alatlerle çalışıcaz bu haftaaa:lepi::lepi:

slm öslemcim nasılsına.s.

slm sağol iyiyim sen nasılsın? ben bu spor ısını aksama bırakıyorum :D serın oluyo spor salonuna gıtmekten sıkıldm. daha dogrusu orda sıkılıyodum zaten 1 saatte cıkıyodum verdıgım paraya yazık. evde daha ıyı calısıyorum doyasıya terleyerek sonra dusa atarak kendımı rahatlıyorm :D lahana yagı da kullanıorm :) ben bi lahanayım aartık:)

SLM KIZLARR GELDıMMM.....YOĞUNUM BıR GıRıM ÇIKIM DEDıMM...

ÖZLEDıM SıZı VALLA...

BEN ıYıYıM ÇOK ŞÜKÜR AMA ADET OLDUM OLANA KADAR DA BEN BENDEN GEÇTıM VALLA....BıRAZ YEDıM BU 2-3 GÜN ıLTERıM BENı OYACAKK VALLAHı... :olmaz: :bbo: .NEYSE ADET OLDUM YA ıLTERıM BANA BıŞı YAPMAZZ ARTIK ADETTEN SONRA NORMAL REJıME DEVAMM.... delikafadulden

ADETıM AMA PEK SÖKÜLMÜYORUMM ıNŞ. SÖKÜLÜRSEM DAHADA RAHATLAYACAĞIM....

HEPNıZı ÖPTÜMM....BEN HAFTAYA KISMETSE 20 SıNDE ıZıNE ÇIKACAĞIMM OYÜZDENN ÇOK YOĞUNUMM AMA BURALARDAYIMMM.....

slm sağol iyiyim sen nasılsın? ben bu spor ısını aksama bırakıyorum :D serın oluyo spor salonuna gıtmekten sıkıldm. daha dogrusu orda sıkılıyodum zaten 1 saatte cıkıyodum verdıgım paraya yazık. evde daha ıyı calısıyorum doyasıya terleyerek sonra dusa atarak kendımı rahatlıyorm :D lahana yagı da kullanıorm :) ben bi lahanayım aartık:)
ÇOK SICAKKKK benim gittiğim salon iyi ya kafa dengi arkadaşlar hepsi ben 2.5 saat kalıyorum senin azmış gerçekten anca 1 saatte ısınırsın zaten biz 1 saat aletlerle çalışiıyoruz 1.5 satte step ve yer hareketleri yapıyoruz haftada 5 gün gidiyorum ben seviyorum ben ya sıkılmıyorum ordan
SLM KIZLARR GELDİMMM.....YOĞUNUM BİR GİRİM ÇIKIM DEDİMM...

ÖZLEDİM SİZİ VALLA...

BEN İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR AMA ADET OLDUM OLANA KADAR DA BEN BENDEN GEÇTİM VALLA....BİRAZ YEDİM BU 2-3 GÜN İLTERİM BENİ OYACAKK VALLAHİ... :olmaz: :bbo: .NEYSE ADET OLDUM YA İLTERİM BANA BİŞİ YAPMAZZ ARTIK ADETTEN SONRA NORMAL REJİME DEVAMM.... delikafadulden

ADETİM AMA PEK SÖKÜLMÜYORUMM İNŞ. SÖKÜLÜRSEM DAHADA RAHATLAYACAĞIM....

HEPNİZİ ÖPTÜMM....BEN HAFTAYA KISMETSE 20 SİNDE İZİNE ÇIKACAĞIMM OYÜZDENN ÇOK YOĞUNUMM AMA BURALARDAYIMMM.....

kolay gelsin cnm sana bu sıcaklarda işin zor vallaopuyorumnanaktan

ÖZLEDİM SİZİ VALLA...

BEN İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR AMA ADET OLDUM OLANA KADAR DA BEN BENDEN GEÇTİM VALLA....BİRAZ YEDİM BU 2-3 GÜN İLTERİM BENİ OYACAKK VALLAHİ... :olmaz: :bbo: .NEYSE ADET OLDUM YA İLTERİM BANA BİŞİ YAPMAZZ ARTIK ADETTEN SONRA NORMAL REJİME DEVAMM.... delikafadulden

HEPNİZİ ÖPTÜMM....BEN HAFTAYA KISMETSE 20 SİNDE İZİNE ÇIKACAĞIMM OYÜZDENN ÇOK YOĞUNUMM AMA BURALARDAYIMMM.....

cok ask olsun bu yemek ıcın bahane mı ama olmadı sımdı. ben gecen ay olmadım. zamanı gelmesıne ragmen bu ayda olmadım ustelık hala da bı belırtı yok krız gecırıyorum ama yemıyorum da :(

günaydın kızlar..
acil olarak izin aldım çünkü il dışından misafirlerim geldi..gelmeden 1 gün önce haberim oldu..apar topar izin aldım ve kaçtım..hala evdeler nasıl yoruldum anlatamam..evi pırıl pırıl yaptım ama kendim öldüm resmen..kusura bakmayın internete girmek o telaşta aklıma bile gelmedi..sınavım olduğu için ve direksiyon dersi aldığım için herhafta izmire gidince ev yeterince iyi değildi..valla akşamları anca yemek yap,bulaşık yıka,çamaşırlarla ilgilen,çay yap v.s. hamen gece oluyor..
öptüm..

günaydın kızlar..
acil olarak izin aldım çünkü il dışından misafirlerim geldi..gelmeden 1 gün önce haberim oldu..apar topar izin aldım ve kaçtım..hala evdeler nasıl yoruldum anlatamam..evi pırıl pırıl yaptım ama kendim öldüm resmen..kusura bakmayın internete girmek o telaşta aklıma bile gelmedi..sınavım olduğu için ve direksiyon dersi aldığım için herhafta izmire gidince ev yeterince iyi değildi..valla akşamları anca yemek yap,bulaşık yıka,çamaşırlarla ilgilen,çay yap v.s. hamen gece oluyor..
öptüm..
günaydın canım iyi olmana sevindim merak etmiştim bende seni yaz günüde çalışırken misafir hiç çekilmez yaa allah kolaylık versin canım

ÖZLEDİM SİZİ VALLA...

canım bu mesajına cevap yazmıyacam ama artık bu haftadan sonrada bana şundan dolayı kaçırdım deme döverim seni :olmaz: :oklava::oklava: naniknanik

bu arada günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
ben dün yediklerimni yazmakla başlıyayım
sabah: yarım domates +1/3 salatalık +peynir +1 tane küçük poğaca
öğlen : 2 tane küçük biber dolması yoğurt
akşam : 1 tane karnıyarık + cacık +1 dilim ekmek
bir avuç kiraz

Back