Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...-4-temmuz-adana-bulusmasi-fotograflari-6.html
kızlar buluşma fotomuz
süper birgün geçrdiim
ama sac o gün lük o kadar yediim ayrc ogün onlardan başka bişey ymedim

cok guzel bı gun geçirmişe benziyorsunuz. ne güzel de canım ne pizza ne turşu ne de patates kızartması çekti. o waffle yok mu ??? ahhh onu yemeyecektinizz hadi yediniz öyle pozlar veremeyecektiniz :( günlerdir sayıklıyorum yaa... nasıl da iştahlı yemişsiniz ooff off rüyama girer bu gece =) artık orda yerim ben de hıhhh :umursamaz:

banu canım benim boyum 160 cm nerden baksan 20 kg fazlam var senin kac boyun
a.s.vereliniortaka.s.

canım benim boyum 1 70 diete başlamdan 85 86 dolaşıyodum şimdi 82 yim az verdim ama spor yapamıyorum günlerim çok yoğun şu motivasyonum kışın olsaydı kesin 7 8 verirdim.napalım bunada şükür. inş. devam edicem sporada başlıycam.allah hepimizin yardımcısı olsun.benimde vermem gereken 10 12 kilo var.tabi şimdilik ilk hedef eminim hedefe ulaşınca 5 6 daha vermek istiycem yyaaaaaaaaaaaaa hayali bile ne kadar güzel lütfen allahım 38 beden olmak istiyorummmmm noluuurrrrrrrrr
opuyorumnanaktan

günaydın kızlaaaar ne habr bugün ve yarın cok sık giremicem misafirim var dün sabah kahvaltıda az ekmek peynir salatalık domates yedim öglen bi tabak meyve yedim aksam bi kase corba yanınada yarım pizza yedim spor yapamadım ev temizledim bugün simdi kahvaltı yapmaya gidiyom

günaydın kızlar..sınav iyi sayılır..sağlıktan emin değilim sadece..trafik ve motor iyi geçti..
sizler nasılsınız?haftasonunuz umarım iyi geçmiştir..
biraz bozdum tatlı yedim ama yemeği az yiyerek dengelemeye çalıştım..
bu sabah simit ve peynir yedim..
standart kahvaltım oldu..
öpüldünüz..

günaydın herkese nasılsınız dün pazar olduğu için giremedim kusura bakamayın pzarları giremiyorum biliyorsunuz
cumartesi günü akşam dan itibaren yediklerimi yazmaya başlıyayım
işten çıkınca akşam üzeri 1 kase yuğurtlı makarna yedim yağsız
cumartesi akşam 1 porsiyon bamya yemeği yedim
pazar sabah kahvaltısı 10:30 yaptım
yarım domates + 1k.k kadar peynir + salatalık yarım + 2 çatal yumurta + 1 dilim ekmek
öğlenden sonra 1 avuç kadar fındık fıstık yedim çok açıkmıştım denize gittik açlığımı bastırmak için yedim
akşamda kötfeli patates yedim 1 porsiyon
1 dilimde karpuz yedim
bugün sabah yarımdan az açma yedim okadar

kızlar nerdesiniz yaaaa kaptanımız yok diye herkez firardamı yaaa
selma , özlem , neslihan , azrasıla , osmaniye , canel, hamsikoli
nerdesiniz :oklava::oklava:
lütfen herkez yediklerini yazsın yaa kaçamak ta yapılsa yazılsın bu hafta birinci olalalım ne olur yaa mafoldumben

günaydın kızlar,

cuma, cmt ve pazar kaynımın kızının kınası ve düğünü ile uğraştık. Çok şükür güzel geçti. 15-20 gün önce aldığım elbise bol geldi:( kilo veridk ya. arkasını iğne ile daralttık:)))

canım ne güzel bak vermişsin dahada verirsin inşalha bende şimdi güvec yaptım cok severim bi tabak yiyecem valla dayanamıooom

bn geldim bn geldim bn geldiim
netcafedeb giriyorum şuan arakdaşlar
artıkk nerde bulursam orda girceem
iltercim bnm takımsana emanet
birde sana zahmet o excel çizelgesini bana mail oalrak at cnm
tamam kaptanım gönderdim cizelgeyi sende bir an önce yaptır modeminide gel aramıza

takımm nerdesn bakın bn geldiii şimdi de siz yoksunz
baktınızmı fotolaraa
neden hiiç yorum yook orda
küstünzmü beğenmednzmi yoksa bni:(
biliyooom acuktan fazla kiloluyuum ama gtcek onlar söz.......
orda yorum yapmadım senin kendien söylemek için kaptanım ama kiloda sana çok yakışmış sadece birazdaha verisen acayip güzel olacaksın boylusunda maşallah birazdaha versen 80 felan olsan süper olacak

Back