Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yedinçi olmuşuz kızlar sizinle bu hafte görüşürüz siz yiyin herşeyi aferin hepinize süpersiniz:tomato::tomato::tomato:

:mymeka::mymeka::mymeka:

:oklava::oklava::oklava: bakalım bu hafta söz verdiniz görecem sizi yiyin siz dondurmaları laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae şu an gece yarısı sizleri bir güzel haşlamam gerektigini düşündüm

sanki kendim ne verdiysem buda bana gelsi bakın nekaydirigubbakcemile:oklava::mymeka:kötükedihüso

cok ayıp kızlar :olmaz::olmaz::olmaz: bu hafta herkes verecek kg hiç vermeyen 500 gr verecek ona göre vermeyen olursaÇok üzgünüm çoook:oklava::mymeka:
bunları düşünüp vermeniz gerek

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

bende sırf ilaybaşaga ayıp olmasın diye vermem gerek o gelene kadar yetmişli rakamları görmeliyim:kedi::kedi::kedi:

neyse ben sizin ablanızım ben ne dersem o olur
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

gnydn kızlar.....

ohh dövv valla selma ablamda sende bizden farksız değilsinn dime ama....amasen ablasınn bizi döff sonra bize örnekk ol ve hergün yediğini yazarsann seviniriz...

bende bugün başladım çok sıkı...6 öğünlük diyetisyenimin verdiği diyete başladım....

sabah kalkınca ılık su içtim...

ofise gelincede demin k.k.kadar beyaz peynir + 1 domates + 1 dilim kepek ekmeği + 1 bardak şekersiz çay içtim...

arada kiraz yiyecem 5-6 tane ve hayıt çayımı içicem..

öğlende çorba veya zeytinyağlı yemek + yoğurt yiycem....

gerisini akşam yazarımm bugün yoğun olucamm şimdiden söylimm...

öptüm hepinizi...

hee birde akşamları yürüyeceğim....

günaydıııınnnn!!!!!! sırnaşık şey
ayy ben cok mutluyum pazartesi gununden persembe gunune kadar 60.2 olan kılom süprizzzzz bu sabah 59.7 hihoyyyt harıka bı gun olcak...
çok sevindim canım bak gerek kalmadı gördünmü elma dieti yapmana demek ki verebiliyorsun sende bizimle başlıyorsun demi biz başladık bu gün neslihanla

çok sevindim canım bak gerek kalmadı gördünmü elma dieti yapmana demek ki verebiliyorsun sende bizimle başlıyorsun demi biz başladık bu gün neslihanla

ben bugun elma sut yapcam kararlıyım. sogan suyu ıcıyorum :içelim: =) burda kılo veren bı arkdsla tanıstım o dedı sogan suyu ve elma sırkesı muthıs ınceltıyo dıye. bıde sogan adet duzensızlıklerıne falan da ıyı gelıyomus. o yuzden bugun basladım. bugunu bıtkı cayları, su, elma, sütle gecırcem ben.

günaydın kızlar bende başladım bu gün gerci daha birşey yemedim yiyince yazarım

herkese kolay gelsin
günaydın cnaım bakalım bu hafta hekez kararlı kim sonuna kadar götürecek bu hafta birinci olalım artık yaaa olmuyor böyle

ben bugun elma sut yapcam kararlıyım. sogan suyu ıcıyorum :içelim: =) burda kılo veren bı arkdsla tanıstım o dedı sogan suyu ve elma sırkesı muthıs ınceltıyo dıye. bıde sogan adet duzensızlıklerıne falan da ıyı gelıyomus. o yuzden bugun basladım. bugunu bıtkı cayları, su, elma, sütle gecırcem ben.
tamam canım soğan suyunada başla ama sirke için ben birşey diyemiyorum hayatta en son deniyeceğiş şey olur sanırım 1 km öteden konusunu duydum mu midem kalkar :)

tamam canım soğan suyunada başla ama sirke için ben birşey diyemiyorum hayatta en son deniyeceğiş şey olur sanırım 1 km öteden konusunu duydum mu midem kalkar :)[/QUOTE]

sirkeli su daha önce içmiştim ama diyeti bırakınca onu da bıraktım haliyle. alışkınım :) tekrar baslıcam. biraz balla karıstırınca lımonata gıbı oluyo.

öğrenciyim ben marmara üniversitesinde. zaten su unıv kılo ustune kılo kattı bana. zaten tombıs bı cocukluk gecırdım ama 56 uzerıne cıkmamıstım hıc kı unıversıteye baslamadan once 52 ye kadar dustum. sonra arkadaslarla sureklı fastfood yemeye baslayınca boyle oldu. okulda kılolu olan cok arkadasım vardı hepsı bı yazda tıg gıbı döndüler geri bi ben beceremedım ama bu sefer kararlıyım. 3. sınıfı bıtırdım bu sene son senem. önümüzdeki sene bu aylarda kep atıcam ve mezuniyet baloma gidicem. o gün çok şık olmak istiyorum bu yüzden kilolarımdan kurtulmalıyım. sene basında herkesı sasırtmak ıstıyorumm.. inş. basarıcam. =) umutluyum. o kadar kafama takmısım ki rüyamda bile kk dayım yaa =) merak ettıgınız bısey olursa sorabılırsınız bana cvplarım.

öğrenciyim ben marmara üniversitesinde. zaten su unıv kılo ustune kılo kattı bana. zaten tombıs bı cocukluk gecırdım ama 56 uzerıne cıkmamıstım hıc kı unıversıteye baslamadan once 52 ye kadar dustum. sonra arkadaslarla sureklı fastfood yemeye baslayınca boyle oldu. okulda kılolu olan cok arkadasım vardı hepsı bı yazda tıg gıbı döndüler geri bi ben beceremedım ama bu sefer kararlıyım. 3. sınıfı bıtırdım bu sene son senem. önümüzdeki sene bu aylarda kep atıcam ve mezuniyet baloma gidicem. o gün çok şık olmak istiyorum bu yüzden kilolarımdan kurtulmalıyım. sene basında herkesı sasırtmak ıstıyorumm.. inş. basarıcam. =) umutluyum. o kadar kafama takmısım ki rüyamda bile kk dayım yaa =) merak ettıgınız bısey olursa sorabılırsınız bana cvplarım.
kıyamam ben sana canım benim sen mezuniyet balosunun en güzel kızı olacaksın görbak

kızlar öğlen yediklerimide yazayım
çorba hiç güzel değildi o açıdan menümü değiştirdim
patatesli tavuk vardı ondan yedim sadece 2 tane tavuk kanadı + 2 tane patatesinden koydurdum
birde yanına 2 yemek kaşığı domates salatası yedim bukadar şimdide kahvemi içiyorum
şimdiye kadarda 1 lt suyumu içtim

kıyamam ben sana canım benim sen mezuniyet balosunun en güzel kızı olacaksın görbak

inş. ya ozellıkle de gıcık sevgılım yuzunden =) görür o bı verıyım kılolarımı. :) ben de bı elma koca bi bardak lıght sut. yesıl cayımı ıcıorm suan. su ıcmeyı hıc sevmıyorum ama ıcıyorum ıste dakıka bası yudum yudum. elımde pet sıseyle gezıyorum =) kac kere doldurup ıcıp bıda dolduruyorum gun ıcınde sayısını tutamıyorm artık o derece :D sımdı bıde dıp kose bucak temızlıge dalcam :)

benimde bu gün düzensiz bir yemek yedim

KAHVALTIDA iki kaşık helva yedim irmik helvası bir lt su içtim

ÖGLENDE bir domates iki salatalık bir kk peynir 5 zeytin iki d k ekmegi bşir yeşil cay içtim bundan sonra en gec 6 akşam yemegi işi bitmiş olacak inşallah akşamda büyük ihtimal corba içerim

Back