Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kizlaar
Dun gece buyuk bi umutsuzlukla bu sabahsa daha buyuk bi motivasyonla uyandim. Kimse tutamaz beni vericem valla kilolarimi
Her neysee fazla dirdir etmeyip isleve koyayim en iyisi
Bugunku Menum:
Kahvalti-Ogle:
(Cok gec kalkmisiim)
-Menemen 100kcal
-Tam tahil tost ekmegi 60kcal
-Yesil cay
Ara:
-1 porsiyon meyve 40kcal
-Badem ve ceviz 30kcal
Aksam:
-Domates corbasi(Dun icememistim ama menumde yaziyodu pardon oyuzden) 150kcal
-Bol salata 20kcal
2lt su
2 bardak yesil cay
20dk bisiklet
45dk voleybol
20dk yuruyus
30dk yuzme
20 squat
(Bak buraya yazdim yapicam hepsinii)
Toplam Alinan Kalori:400KCAL✔️
Haftaya cumaya kadar menulerim hep boyle olucak bakalim tartida ne gibi degisiklikler olucak
Cunku bu haftaya kadar 900-1000Kcal arasinda yiyodum ama bana pek bisey kaybettirmedi
Hadi bana kolay gelsinn 🙏😘
Gunaydin kizlaar
Dun gece buyuk bi umutsuzlukla bu sabahsa daha buyuk bi motivasyonla uyandim. Kimse tutamaz beni vericem valla kilolarimi
Her neysee fazla dirdir etmeyip isleve koyayim en iyisi
Bugunku Menum:
Kahvalti-Ogle:
(Cok gec kalkmisiim)
-Menemen 100kcal
-Tam tahil tost ekmegi 60kcal
-Yesil cay
Ara:
-1 porsiyon meyve 40kcal
-Badem ve ceviz 30kcal
Aksam:
-Domates corbasi(Dun icememistim ama menumde yaziyodu pardon oyuzden) 150kcal
-Bol salata 20kcal
2lt su
2 bardak yesil cay
20dk bisiklet
45dk voleybol
20dk yuruyus
30dk yuzme
20 squat
(Bak buraya yazdim yapicam hepsinii)
Toplam Alinan Kalori:400KCAL✔️
Haftaya cumaya kadar menulerim hep boyle olucak bakalim tartida ne gibi degisiklikler olucak
Cunku bu haftaya kadar 900-1000Kcal arasinda yiyodum ama bana pek bisey kaybettirmedi
Hadi bana kolay gelsinn 🙏😘
hosgeldın canım kılo olarak ne alemdesın boy ve kılon kactı en son nısanın olacaktı galıba oldu mu ben 6 ay sonra tekrar donus yaptımSelm kizlar sonunda donus yapabiliyor ttnet diyecek yanim kalmadi sonunda mahkemelık olucaz herhalde bağlandığın dan berı netı kullanamıyoruz tele net aldım artık böyle ıdare edıcem gecmıs okuyamadım bayan birikmiş Inş herşey yolundadır
Hosbuldum canım düğünü bile atlattım canım 170 boyum kilom en 80.7 idi ama uzun zamandır tartıya çıkmadım çıkmaya da korkuyorum açıkcası sende hoş geldın cnm umarım bu sefer hedefe ulaşırsınHosg
hosgeldın canım kılo olarak ne alemdesın boy ve kılon kactı en son nısanın olacaktı galıba oldu mu ben 6 ay sonra tekrar donus yaptım
Sabahtan sabaha tartıl cnm 2 kılo fazla çıkması normal bence besinler en erken 4-7 saat içerisinde sindiriliyormusMerhaba kızlar bu sabah tartıldım 300 gr verdiğimi görünce cok sevındım fakat sımdı tartıldığımda 2 kılo fazla cıktım sabahkınden sızde de bu kadar fark edıyor mu sabahtan aksama
Merhaba kızlar bu sabah tartıldım 300 gr verdiğimi görünce cok sevındım fakat sımdı tartıldığımda 2 kılo fazla cıktım sabahkınden sızde de bu kadar fark edıyor mu sabahtan aksama
Ayy ne oldu yine bu foruma yahu en sonunda hiç girmicem o olcak