- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
- 228
Tünaydın fıstıklarrrrrr
oooo Monicimmmm pırıl pırıl gençler geldi takıma süper olacakkk cıvıl cıvıllll
Hoşgeldin Monicim ne demek bitanemmm
rica ederim Arzucummm bayram haftası artı çıkmak normal bu hafta zaten yarışma yok haftaya cumaya dek toparlarsın bitanem sıkma canını700 gr nedirki
inşallah cnm haftaya cuma süper kilolar verilir bitanem kahvaltını en geç 10 da bitrişmeye çalış fazla geç kalmaki metabolizman hemen çalışmaya başlasın
tatlım ben 6. takım kaptanıyım fırsat buldukça heryeri geziyorum ama
aramıza hoşgeldin cnmmmm başarılar dilerimm
kesinlikle özellikle kardiyo ağırlıklı yağ yakmaya yönelik sporlar yapmalısın bitanemm
Hosbuldum :) bende 20 yaşında maliye bölümü öğrencisiyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oooo Monicimmmm pırıl pırıl gençler geldi takıma süper olacakkk cıvıl cıvıllll
merhaba tüm arkadaşlar hoşgelmişler
Ben takımın kayıp kaptanı moni işler güçler bayram yaz derken pek ilgilenemiyorum bu ara takımla sağolsun sweetim takımı yalnız bırakmıyor
Yeni gelenlerle takım canlanmış çok güzel inşallah bu enerjiniz her daim devam eder ve güzel kilolar veririz
Ben ayşe 43 yaşındayım. Evliyim iki yetişkin oğlum var,aöf sosyoloji 4. Sınıf öğrencisiyim.sizlerde kendinizi tanıtırmısını kızlar
Bugün bildirim yok malum bayram haftası diye
Hoşgeldin Monicim ne demek bitanemmm
Grupta hareket artmaya başladı sanki:) ne güzel birbirimizi gaza getirelim 3,4 Lt su içmeliymişim bunu bilmiyordum tesekkurler
Arzu' dan sevgiler.
rica ederim Arzucummm bayram haftası artı çıkmak normal bu hafta zaten yarışma yok haftaya cumaya dek toparlarsın bitanem sıkma canını700 gr nedirki
Bir sonraki cuma en az birer kilo daha az yazmamız ümidiyle :81:
65.1. 64 umuyordum en azından😟 Kahvaltı ve öğle arasını birleştireceğim bugün.Hayırlısı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok teşekkürler.Önerilerine uymak için tümmm gayretimi göstereceğim.Zaten anlık keyif şu tatlılar😑 Başka hangi takımlardasın acaba
inşallah cnm haftaya cuma süper kilolar verilir bitanem kahvaltını en geç 10 da bitrişmeye çalış fazla geç kalmaki metabolizman hemen çalışmaya başlasın
tatlım ben 6. takım kaptanıyım fırsat buldukça heryeri geziyorum ama
Bnde başlıyorm artık
aramıza hoşgeldin cnmmmm başarılar dilerimm
Hahaha doğru diyosun yıllların birikimi var orda zamanla yürüyüş saatlerimi arttırmalıyım burdan bu sonucu çıkardım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kesinlikle özellikle kardiyo ağırlıklı yağ yakmaya yönelik sporlar yapmalısın bitanemm