Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam fıstık hanımlar
ben geldim yeriniz varsa hemen başlamak istiyorum çünkü durum vahim eşimle sağlam bir kavga ettik kilom yüzünden ne iradesizliğim kaldı nede dana gibi olduğum
şaka yapmak isterken her yer b... bulandı onun için hemen bugün diette başlıyorumdiet listesi getirmişti komşucum bana onunla başlıcam onun kontrolünde ve sizin kontrolun de inşallah
çitosum vericez hep birlikte inşallah
merak etme sende verirsin
anne oldun olacak o kadar şeker
allahım sağlık versin
gider tüm kilolar şeker
kızlar dün tv izledinizmi bilmiyorum kemal sunalın bi filmi vardı... orda kasabın kız kardesi var böle şişman bi kadın ... hatta kadir inanırın filmde oynadı BALDIZ da şişman böle hasannnnnnn diyodu kadir inanıra.. neyse dün ali kemal sunalı izlerken o kadını gördü ve nededi biliyormusunuz aytenim aynı sana benziyo dediiiiiii ve ben hep bundan korkardım yani o kadına benzetilmekden ama dün benzeten biri yani kocam olacak sıska benzetti miğrenim işte ozaman tavan yaptı ağrıdan mide bulantısından öldüm gittim yattım uyudum bende .. uyandım ali bey e söyledim yok benziyo demedim dedi annem de vardı annemi çağrim dedim yanasmadı ERKEKLERDEN NEFRET EDİYORUM ARTIK HEPSİNE İNSALLAH BİZDEN BETER OLUR
canım benim
evde o kadar farkına varamıyoruz ki zaten
ben özellikle motive olabilmek ve az yiyebilmel için gezerim mağazaları
ozaman farkediyorum iriliğimi
daha doğrusu farkediyordum
şimdi çok şükür girebileceğim kıyfetler var
kızlar dün tv izledinizmi bilmiyorum kemal sunalın bi filmi vardı... orda kasabın kız kardesi var böle şişman bi kadın ... hatta kadir inanırın filmde oynadı BALDIZ da şişman böle hasannnnnnn diyodu kadir inanıra.. neyse dün ali kemal sunalı izlerken o kadını gördü ve nededi biliyormusunuz aytenim aynı sana benziyo dediiiiiii ve ben hep bundan korkardım yani o kadına benzetilmekden ama dün benzeten biri yani kocam olacak sıska benzetti miğrenim işte ozaman tavan yaptı ağrıdan mide bulantısından öldüm gittim yattım uyudum bende .. uyandım ali bey e söyledim yok benziyo demedim dedi annem de vardı annemi çağrim dedim yanasmadı ERKEKLERDEN NEFRET EDİYORUM ARTIK HEPSİNE İNSALLAH BİZDEN BETER OLUR
çitos valla sinirden öldüm yaaa sinir oldum nefret ettim herseyden bu iş bitecek artık bakalım kim kime benziyormus göstercem ona ............. bitti bu iş artık gercekten salmak yok ... ve dikkatimi cekti bu ali denen sıska kendine özen gösterir oldu huy kaptım yine ama burayada yazıyom o lafı o sinirimi ona yedirecem ... BENİM ADIM AYTENSE BİTECEK BU HİKAYE VE YAPICAM
ben yıllardır gitmiyorum mağzaya akrepp yeminle kırıldım çok kötü kırıldım öle böle degil ... dedim ye hep kokkardım bi o kadından birde ciguli denen o adamın klibindeki kadından... biri geldi basıma benim resimlerimi gören hayran kalıyor tabiii taaaa eski halime o halime dönmezsem adım ayten degil yine yapacam yine o halime dönecem ve o ali yi yolda yürürken krize sokmazsam adım ayten degil..:roflol::roflol::roflol:kız hiç böyle gülmemiştim
allah iyiliğini versin emi
sende beni gördüm belkide ondan çok güldüm
benimde çok olurdu sebebi aynı olan başağrılarım
şimdi çok şükür kalmadı
şimdide onun baş ağrılarına ilaç veriyorum
ohh olsun işte:sm_cool:
sabırlı ol canım ve kilo vermek için seni kamçılasın işte bu durumlar
hiç unutmam mağazaya girmiştik bayram alışverişine
bir bluz beğenmiştim
baktı bana eşim birde bluza
bu sana olmazki dedi aynada baksana kendine sen o kadar zayıfmısın
dedi ve güldüler tezgahtar kızla
çok zoruma gitmişti birde kızın yanında demesi koymuştu
bir hafta baş ağrısı ve sulu gözle dolaşmıştım ve bir daha alışveriş yapmamıştım
ihtiyacım yok diyordum mağazaya gittiğimizde
gıcıkkk şeyler nolcek
kubra yazdım ve yazımı okutmıcam iyice sinir krizi yapar bende sıska çırpı kılıklı ali....ama yapacam bu haft darbe atacam görecek danaişte buuuu aytenim
dedim ya kendimi gördüm sende
bende böyle demiştim
adım kübraysa göreceksin demiştim
kim kime gülecek
şimdide zayıflama ben seni tombul seviyorum felan da filan diyor ama
yemezler
kendisi benden kilolu ama boyu var tabi göstermiyor
sende verirsin aytenim hiiiç merak etme
yaza çıtırlaşıcaz inşallah
unutma bu sözünü