Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katılıyorum tatlım bir tur ortalama 8 dk sürüyor bu hafta 30 dakikayı geçmicem sonrasında yavaş yavaş arttırıcam
3 günde bir 1 tur arttırabilirsin moni, yavaş yavaş arttırırsan vücut daha kolay adapte olup daha fazla iyi metabolizmayı ayarlayacaktır
Yağları bir kaç yerden temin ediyorum. Aktarlarda bu işin hilesi çok yapılıyor. Soğuk sıkım yapan iyi firmalar var. Bazı yağlarımı ithalat yapan birini buldum onun aracılığıyla yurt dışından getirtiyorum. İnternetten araştıra araştıra buldum bu noktaları. Artık bazı yağları kendim yapmaya başladım. Zeytinyağı ya da susam yağı içinde bazı bitkiler tüm özlerini salıyor. Belli süreleri var. Beklemeleri için tabi bu süreler, ve mümkünse güneş görmeleri gerekiyor. İlk denemem portakal yağıydı. Portakal yağı pahalı bi yağ olduğu için düşük milimli aktardan aldığım yağlardandı. Evde yaptığım aktardan aldığımı aratmaz... Yani başarılı oldu. Şimdi daha önce duymadığım bi yağ elde etmeye çalışıyorum. Ruşeym yağı. Sanırım buğday yağından daha besleyici bi yağ olucaktır. Sonuçta ruşeym mineraller ve e vitamini açısından müthiş bi ürün. Bekliyorum. Bakalım sonuç nasıl olucak. Sirke olarakta daha önce hiç duymadığım bi sirke çeşidi denedim. Nette çok aradım ama hibiskus sirkesine rastlamadım. Hibiskus özellikle troid hastaları, akciğer kanseri ve akciğer hastaları için şifa değeri yüksek bir bitkidir. Sirke olursa daha da şifalı olur diye düşünüp hibiskus sirkesi denemesi yaptım. Ve sonuç mükemmel oldu. Rengi, kokusu, tadı çok hoş. Şişeledim ve satışa hazır şu anda. Dükkanı bi açabilsek bakalım tepki nasıl olucak. Burada karayemiş yetişiyor. Halk onu sadece meyve olarak tüketir. Karayemiş bilmeyenler kara incir sanır. Değişik, hafif kekremsi bi meyve. Ve çok şifalı. Mevsimi gelsin onunla da sirke kurma denemesi yapıcam. İnşallah o da başarılı olur. Aktarlar özellikle esansiyel yağlarda sahtekarlık yapıyolarmış. Ama üretim izni olan etiketli ürünlerde bişey yapabileceklerini sanmıyorum. Gerçi insan istedikten sonra herşeyde sahtekarlık yapabilir. Yaşın anladığım kadarıyla daha küçük. Bu yaşta böyle şeylere ilgi duyman çok güzel. Şimdiden bilinçli yetişiyosun demek ki... Senin gibi bilinçli gençlere çok ihtiyacımız var. Afferin kız sana
Günaydın 8. takımın jelibonları , yağ yakmak, incelmek için yep yeni bir gün daha
Umarım herkes hazırdır
Güne Başlarken: 1 bardak su
2 mil leslie
50 mekik
100 ip atlama
Kahvaltı: kiraz ve probiyotik yoğurt
Nasılsınız bakalım bugün ?
Eki Görüntüle 1160815
senin bu enerjin ayakta alkışlanır sweet :)))
Nasılsın şekercik ?
Bundan sonra sabhları böyle enerjik takılıyoruz :))
Benim kızlarada aşılamam lazım :))
afiyetolsun bızdıkkk havuç pişince direlk şekere dönüşüyor cnm bezelyeyi de dikkatli tüketmeliyiz paytatesi hiç öylemiyorummeyvesuyu klendin sıksan bile direk şeker o yüzden portakalın kendisi tüketmeye çalış cnmcımDün giremedim dunki listem:
Sabah: kasar peyniri,salatalik,çay kepek ekmegi
Ara: erik
Aksam ve Ögle: sandvic(salatalik domates marul yesil zeytin yesil sogan) kepek ekmegi ile
1 lt su
BUGUNKİ:
Sabah: kepek ekmegi cay salatalik omlet
Ara: elma
Aksam ve ogle: etli havuclu patatesli bezelye portakal suyu
1,5 lt su ve 15 dk ip atladim 860 kere
canın sağolsun bitanemmm takımda olmasan bile girebildiin zamanlarda uğra motivasyon olur senin için misafirimiz ol ne dersinsweet ablamm kaç gündür giremiyorum eleman eksikligi yüzünden sürekli calisiyorum hatta simdi de nobetteyim :/ en iyisi takima hic alinmadan ayrilmak yoksa ben sizin de ortalamanizi dusurucem kendi kendime diyetyapmaya calissam daha iyi olucak sanırım :/a
günaydın şekerler
Sabah kalkıp yürüyüşümü yaptım bir tur arttırdım 30 dakika da 3000 adım atmış oldum
Kahvaltımıda diyete uygun yaptım inşallah bu tempoda devam edebilirim
katılıyorum tatlım bir tur ortalama 8 dk sürüyor bu hafta 30 dakikayı geçmicem sonrasında yavaş yavaş arttırıcam
günaydın günayadınn :)
dünkü listemi vereyim. gerçi vermesem de olur.. pişmanım af edin
sabah: klasik peynir, domates, haşlanmış yumurta sarısı (beyazını yiyemem de), bir dilim ekmek
öğlen: iskender.. yağsız yaptırdım bir de 3/4ünü yedim geri kalanı sevgilim yedi..
akşam: közlenmiş kırmızı biber ve yoğurt, salata
ara öğünlerde: bir muz, bir badem
salı günü aldığım kalori 1364
bir de jillian michaelsin 30 günde incel programının 2. gününü dün yaptım.
inanılmaz terletiyor adamı. tavsiye ederim herkese
bir de normalde sabahları kalkınca ayaklarımın üzerine basamazdım.. çok acırdı, sanki bütün suyum oraya toplanmış gibi. 2 gündür spor yapıyorum diye sanırım sabah kalkınca oluşan o ağrı olmuyor. ya aslında sırf onun için bile yapılır.
Bugünü mü toparlayacak olursam ;
Güne Başlarken ;
1 bardak su
2 mil leslie - 35 dk
50 mekik
100 ip atlama
Kahvaltı ;
kiraz ve probiyotik yoğurt
Ara;
5 kavrulmamış badem
yeşil çay
Öğlen;
dukan krep
bardak çorba
1 domates
Akşam;
MErcimek Çorbası
Domates
Yoğurt
Spor az geldi doyamadım
Eki Görüntüle 1161289
Bu hatunlar bunu nasil basariyor ya. Tas olmuslar resmen
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
iyi akşamlar şekerler
Akşam yürüyüşüne çıkmadan size yazayım dedim.
Sabah
Sirkeli ballı ılık su
Zeytin
Peynir
Yumurta
Domates/salatalık
Az bal
1dilim tam buğday ekmeği
Öğle
Sebze yemeği
Yoğurt(1kayısı,1hurma,2bademli)
Akşam
Sebze yemeği
Bulgur pilavı
Yoğurt
Su 2litre
Spor 60 dk yürüyüş
günaydın kızlar
Yarın tartı günümüz unutulmasın lütfen,11 e kadar bildirimler yapılmış olsun
Yediklerimize içtiklerimize dikkat ediyoruz dimii?
Bu hatunlar bunu nasil basariyor ya. Tas olmuslar resmen
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
iyi akşamlar şekerler
Akşam yürüyüşüne çıkmadan size yazayım dedim.
Sabah
Sirkeli ballı ılık su
Zeytin
Peynir
Yumurta
Domates/salatalık
Az bal
1dilim tam buğday ekmeği
Öğle
Sebze yemeği
Yoğurt(1kayısı,1hurma,2bademli)
Akşam
Sebze yemeği
Bulgur pilavı
Yoğurt
Su 2litre
Spor 60 dk yürüyüş
maşlallahın var bebişimmmm spora alışınca yaptıkça yapası geliyor insanın devam kuzummm menü de süper
günaydın kızlar
Akşam yürüyüşümü yaptım ama bu sabah yürüyemedim telafi için gün içinde yürücem artık
Kahvaltım diyete uygundu akşam listemi yayınlarım
Menü süper moni, sporun da gayet iyi , gelince bir de mekik çekmeye başla bence azcık azcık, 15 ten başla mesela
yaaa ama mükemmel birşey spor yapmak, keyfimi hiçbir şey bozamıyor, birini dövüp rahatlamış gibi oluyorum
Günaydın Moni, evde leslie yapabilirsin, ben 2 gündür sabahları yapıyorum ter içinde kaldım , kadın vücudun her yerini çalıştırarak spor yaptırıyor
günaydın kızlar
Akşam yürüyüşümü yaptım ama bu sabah yürüyemedim telafi için gün içinde yürücem artık
Kahvaltım diyete uygundu akşam listemi yayınlarım
Günaydın.Umarım yarın herkes için eksili bir gün olur.
Günaydın kızlaaaar
:119::119::119::119::119:
Yarın tartı günümüz çok heyecanlıyım , meraktan çatlıyorum
Güzel bir rakam görürsem kendimi hafif bir tatlıyla ödüllendirmeyi planlıyorum
Güne Başlarken:
1 adet kayısı
3 mil leslie ( 50 dk)
70 mekik
100 ip atlama
Bu leslie harika bir şey ya, nefes nefese kaldım , ter içinde kaldım
Eki Görüntüle 1161832
Menü süper moni, sporun da gayet iyi , gelince bir de mekik çekmeye başla bence azcık azcık, 15 ten başla mesela
yaaa ama mükemmel birşey spor yapmak, keyfimi hiçbir şey bozamıyor, birini dövüp rahatlamış gibi oluyorum
Günaydın Moni, evde leslie yapabilirsin, ben 2 gündür sabahları yapıyorum ter içinde kaldım , kadın vücudun her yerini çalıştırarak spor yaptırıyor
harikasın SevilcimmmEnerjine hayranım,bundan sonra seni jillian michaels paklar.
Bn de hesapladım bu hafta 420 dakika yürümüşüm.
Tünaydınnnn fıstıklarrrrr
wuuuuu güne harika başlamışsın kuzummmm yarın listedesinnn kaptanlkardan itiraz gelmediii salla listeleri yarınn
Enerjine hayranım,bundan sonra seni jillian michaels paklar.
Bn de hesapladım bu hafta 420 dakika yürümüşüm.
Hoşgeldin tatlışımmm
Yuppiieeee çok sevindimmmmmmm