Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamün aleyküm takımcım
Uzun bir aradan sonra nihayet buradayım tabi buradan uzak kalmakla birlikte çok çok fazla aldığım kilolarla
O kadar yoğunluğum ve koşuşturmamın arasında nasıl kilo almayı başardım bilmiyorumbenim yerimde başka biri olsa heralde buraya veda konuşmasını yapardı kilo sorunum kalmadı diye
Ayy neyse dün dündü bugünümüze ve yarınımıza bakalım,yapcak bişe yok geçmiş için
geçmiş ola deyip bismillah la önümüze bakacağız artık
Geçmişi çok fazla okuyamadım, gördüğüm ,kimsenin kalmamış olması takım nerde ayol
Yeni arkadaşlar hoş gelmişler
Benim yokluğumda takımımı yalnız bırakmayan ve toparlayan başta akrebim olmak üzere tümmm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorumAllah razı olsun hepinizden tek tek
canım benim hoşbuldum,çok çok teşekkür ediyorum sana ve takımına bizi yalnız bırakmadığınız için
Sizler olmasaydınız 8.takımda yok olup gidecekti
Online oldum ve bir türlü okuma fırsatım olmadı sabah beri ancak görüp cevaplayabildim
Canımcım ben geldim diye sakın bizi bırakmayın
Size ihtiyacım çok ,fazla paylaşımda bulunamayabilirm hala koşuşturmalarım devam ediyor malesefki
Ve en önemlisi takımdaki yeni üyeleri bilmiyorum ve tanımıyorum,ne zaman listeye girecekler vs. Gibi konularda size ihtiyacım var:44:
mervemmm canımm benim hoşbuldum bitanem
Anca gördüm ve yazıyorum canım ya, ben geldim sen izne ayrıldın bir türlü denk gelemedik.çok güzel telaşlar içerisindesin Allah bir ömür boyu mutlu huzurlu yaşam nasip etsin inşallah. Aminn
Tüm telaşların böyle güzel şeyler için olsun
Bu yoğunluğun arasında bile takımla ilgilendiğin için çok çok teşekkür ediyorum sana da bitanem
Sakın tamamen kopma burdan fırsat buldukça yaz bize
Tatlım listeye kendimi ve efsaxın kilosunuda ekliyorum bilgine.
şöyleki;ortalama zaten % 30 un altında (listede iki kişi olduğu ve mevcut ortalama ikiye bölündüğü için) o yüzden sonuç takımı etkilemeyecek hem haftaya kilo vermiş oluruz o zaman da etkilememiş olur
Ben listeyi düzenliyip tekrar paylaşıma götürcem
Evet program yaptım canım, değişiklik yok zaten olması da mümkün değil bugün evden işe işten eve
Canım karatay dan çok uzak bir beslenme tarzım yok aslında, herşeyden yiyorum ara öğünler tok tutuyor,
Sen emin ol artması çok zor artık
Merhaba canım hoşgeldin, bende yeni geldim takıma daha doğru gelip gelemediğim belli değiş, çarşamba günü dahil oldum buraya , 24 yaşındayım , vermem gereken 25 kilo kadar yani yolum çok uzun ama başaracağıma inanıyorum daha önce bu forumda tam 23 kilo verdim ama 3-4 yıl oluyor
hepsini geri aldım anlayacağın
Tamam canım. çok zor bi hastalık. Allah şifasını versin inşallah.
Banucum çok geçmiş olsun tatlım,rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah aminn.iyi tatiller şekercim
günaydın şekerler
Güzel hafta sonları olsun
Bol bol su içmeyi ihmal etmeyelim ve tabikide mümkünse yürüyüş
Tatlım. Merhaba. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Sanırım benden sonra gruba girdin. Benim Trabzon'da poğaça evim var. Hamur işleri ustasıyım diyebiliriz. Artık ustalarım yapıyo tabi.. ama takviye gerekirse imalatta ben de çalışıyorum. dükkan işletiyorum. aslında birden fazla mesleğim var. yıllarca terzilik yaptım. mefruşat işi de... kuaför salonu açıp kuaför oldum. benim çıraklarımın hepsinin şimdi dükkanları var ve bununla gurur duyuyorum. Aslında muhasebe mezunuyum. Evlenmeden önce de bankacıydım. eşim çalışmamı istemediği için banka işini bırakmak zorunda kalmıştım :)) Allah tan çalışmadım. yapmadığım iş kalmadı. kuaförlük ve şu anki yaptığım iş dışındaki işleri hep evde yaptım. ve gerçekten güzel paralar kazandım. krem sabun işi de hasta olup evde istirahate başlayınca sıkıntıyla gelişti... araştırmalar yaparken bi deniyeyim dedim. sonrasında yurt içi yurt dışı siteleri inceledim. kendimce bi formül geliştirdim. Sanırım Allah ta yardım ediyo. Bu gün bi eczaneden sabun ve krem siparişi bile aldım. çok mutluyum. inşallah dükkanı açtığımızda orada da tutar ve satılır. içinde doğal hiç bişey bulunmayan sentetik kremlere dünyanın parasını veriyoruz. bunlar tamamen doğal. o yüzden umutluyum.
Abla ben dun hastaneye gitmistim aksam 10 gibi eve geldik direk uyumusum.
Dünki liste:
Sabah: Domates , Çay(yeşil) , tam bugday ekmegi(1dilim) , labne , salatalik
Öğlen: Yeşil mercimek corbasi ve ayran
Akşam: izgara tavuk , Yeşil salata ve ayran
Dün toplam 1 litre su ictim
yok zaten başladım gideyim bitsin :) ya benim en büyük eksiğim motisvasyonum. ama şöyle bir şey var. mesela bir yere gidip kıyafetin olmaması beni motive etmiyor tam tersi üzüyor. benim için sadece ödüllendirme var. kötü şeyler moralimi bozuyor.
akşamları mümkün olduğunca ekmek ve türevlerinden uzak durmaya çalış yeşimcimm çöp şişin yanında salata yoğurt olabilirdi lavaşın sindirimi zor çünküüyeterince su içiyorsundur umarımmmbu arada dünkü listem :
sabah domotes, peynir, salatalık, 2 dilim kepek ekmeği
ilk ara: 2 adet küçük galeta, zayıflama çayı
öğle: ayvalık tostu, ayran
2. ara: muzlu süt
akşam: çöp şiş, 2 ince lavaş..
6.5 saatlik bir alışveriş macerası var
Maşallah şöylr zeki kadınlara hayranım. Ben 5. Takımdayım sweeti takip edip burayı okurken gördüm 2. Ünv olarak eczacılık istediğimden ilgimi çekti yazın şimdi bu yazdıklarını da okuyunca hayran kaldım umarım bu işte de çok başarılı olursun. Doğal olan ialçlara çok ihtiyacımız var gerçekten. Bu krem işi ile ilgili okuyabileceğim kaynak tavsiyen var mı acaba ?
hayırdır bızdık bir sorun yok inşallah:26: sabahları yumurta eklesen bitanemmm suyu da biraz artırmalısın sporda ekledinmi gitsin klolar
Menün güzel olmuş bence.Suyu daha fazla içebilirsin.Abla ben dun hastaneye gitmistim aksam 10 gibi eve geldik direk uyumusum.
Dünki liste:
Sabah: Domates , Çay(yeşil) , tam bugday ekmegi(1dilim) , labne , salatalik
Öğlen: Yeşil mercimek corbasi ve ayran
Akşam: izgara tavuk , Yeşil salata ve ayran
Dün toplam 1 litre su ictim
Maşallah şöylr zeki kadınlara hayranım. Ben 5. Takımdayım sweeti takip edip burayı okurken gördüm 2. Ünv olarak eczacılık istediğimden ilgimi çekti yazın şimdi bu yazdıklarını da okuyunca hayran kaldım umarım bu işte de çok başarılı olursun. Doğal olan ialçlara çok ihtiyacımız var gerçekten. Bu krem işi ile ilgili okuyabileceğim kaynak tavsiyen var mı acaba ?
bilgiler için teşekkür ederim canımcımSlm herkes eiyi haftasonları dilerimmmm
tekrar hoşgeldin Monicimmmm zamanlaman süperdiii ne demek bitanemm biz gezmeyi seviyoruz fırsat buldukça geliriz yine
allah koşuşturmalarımız bitirmesin monicimmm aminnn cnm pj daha önce cuma yarışmalarına katılmış fakat üzerinden 6 ay geçmiş zaten yine de paylaşım alanında sormammız gerekirmi bilemedim kendisi bu kez kararlı bilgisi tecrübesi ve paylaşımı çok güzel mutlaka takımda olmalı erdemir arkadaşımız yeni geldi kararı sen verirsin yeşim ve bızdık ta öyle sevilcim zatennn kk üyelerinden o yüzden ilk haftasında dahil etmek istedim yorgun var bir de bu hafta ikinci haftası sanırımmm:44::44:
liste konusunda patron sensin cnmmm iyi yapmışsın ben aceleden 2 ye bölmeyi unutmuşum 0,44 nota alınmıyor ya gönlüm ondan yanaymış haklısın zaten 30 un altında kalıyormuş:26::26:
Monicim adaşım beni dinlemiyor ne desemmm sen bira zkorkutt tatilde söz verdi dikkat edeceğine bakalım sözünü tutar inşallah
Eveet bugun kahvaltimi 12'de yaptim (Okullar kapandi geç kalkiyorum .d)
Kahvalti(12:15) kızmayın ama 1 dilim peynirli su boregi yedim dilim cok kucuktu zaten kibrit kutusu kadardi, Çay , domates
Ara: yeşil elma
Öğlen ve Akşam (5:56) : bi bakima ikisini ayni anda yemis oldum annem ehliyet sinavina girdi eve gec geldik.4 tane izgara tavuk yedim 4 tane dediysem akliniza kocaman izgaralar gelmesin kucuk kemikli olan izgaralardan .. Ayran ve Çoban salata
Suanlik 8 buyuk bardak su ictim iciyorum hayla.
Ablacım senin menün herzamanki gb müemmel. MaşallahSabah 9:30 da her zamanki gibi 2 yumurta,zeytin,peynir,salatalık,domates,fıstık ve 5 ufak gün kurusu kayısı,
Saat 17 ye doğru biraz kabak çekirdeği,bamya yemeği ve cacık. 2 kupa çay içtim.
1 saat leslie ile yürüdüm.
Rica ederim cnm hoşgeldin sefa geldin tekrar o zaman sen paylaştıkça hatırlatırız cnmm seve seve acil hemşiresiysen çok yoğunsundur buna rağmen yürüyebillmen harika
Günaydınn kusura bakmayın giremedim nöbet yğunlugumdan anca vakit bulabildim :)
Giremediğim zaman bildiricem bi daha
Bugün bildirim yaparak başlayım
Sabah :
Biraz domates-salatalık
1 dilim peynir
4-5 siyah zeytin
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak m.suyu
iyi akşamlar şekerler
Umarım güzel bir gün geçirmişsinizdir
Hava çok sıcak bizim tansiyonlar tavan yaptı bu ara aman dikkat edin
bilgiler için teşekkür ederim canımcım
Tatilde rejim zor ama bu açığı bol bol yüzerse ve yürürse kapatır diye umuyorum inşallah öyle olur
Eveet bugun kahvaltimi 12'de yaptim (Okullar kapandi geç kalkiyorum .d)
Kahvalti(12:15) kızmayın ama 1 dilim peynirli su boregi yedim dilim cok kucuktu zaten kibrit kutusu kadardi, Çay , domates
Ara: yeşil elma
Öğlen ve Akşam (5:56) : bi bakima ikisini ayni anda yemis oldum annem ehliyet sinavina girdi eve gec geldik.4 tane izgara tavuk yedim 4 tane dediysem akliniza kocaman izgaralar gelmesin kucuk kemikli olan izgaralardan .. Ayran ve Çoban salata
Suanlik 8 buyuk bardak su ictim iciyorum hayla.
Sabah 9:30 da her zamanki gibi 2 yumurta,zeytin,peynir,salatalık,domates,fıstık ve 5 ufak gün kurusu kayısı,
Saat 17 ye doğru biraz kabak çekirdeği,bamya yemeği ve cacık. 2 kupa çay içtim.
1 saat leslie ile yürüdüm.
Abla demir eksikliği varda bende onun için gittik.Yazmayı unutmuşum karneyi aldıktan sonra okul dönüşü yürüyerek geldim yarım saatlik yol
sweet ablam doğru diyosun onun yerine meyve koyucam bi daha
Az sonra bi meyve yiyerek ara öğün yapmayı düşünüyorum.
Imm güzel öneri için teşekkür ederim henüz adapte olamadım diyet psikolojiine ama bi kaç güne toparlarımen doğrusu bitanemm birazdan ara yapacaksan meyvenin yanında biraz süt veya yoğurt tüket kuzumm insülinini zıplatıp acıktırmasın seni
Imm güzel öneri için teşekkür ederim henüz adapte olamadım diyet psikolojiine ama bi kaç güne toparlarım
Aralarda ayran da içebilirsin.Hem pratik,hem de açsan açlığını bastırır.Imm güzel öneri için teşekkür ederim henüz adapte olamadım diyet psikolojiine ama bi kaç güne toparlarım
Çamaşır yıkadım astım,bilgisayarda biraz aylaklık yaptım.Az önce de 45 dakika leslie ile yürüdüm.2 millik kısmı kaldı,ara verdim.Yatmadan önce tamamlrım inşallah.Kızlaaaaarrr , nasılsınız,nasıl geçiyor hafta sonu ? :))
Aralarda ayran da içebilirsin.Hem pratik,hem de açsan açlığını bastırır.
Çamaşır yıkadım astım,bilgisayarda biraz aylaklık yaptım.Az önce de 45 dakika leslie ile yürüdüm.2 millik kısmı kaldı,ara verdim.Yatmadan önce tamamlrım inşallah.
Sen nasılsın?