Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın hanımlar
*** 8. TAKIM 357. ETAP ***
Nice15 ( 63,1 /62,4 /0,7/ % 1,11)
burukcay (64 /63,5 /0,5 /% 0,78 )
sismanvemutsuz ( 97,5 /97,5/ 0 / % 0 ) kilosu sabit
efsax ( 82 /84,3/-0,46/%-0,56 )352. etapta izine ayrılan üye geri dondu ve kilosu 5'e bölündü
fezaela (97/ 94,2 / 1,4/ %1,44 ) yeni üye kilosu 2'e bölündü hedef:
seval1349( 92/ 88/ 2/ %2, 17) yeni üye kilosu 2'e bölündü hedef:65
hatioz(65 / 65/ 0/ % 0) kilosu sabit, yeni üye kilosu 2'e bölündü, hedef:55
zygomatic ( 61,5 / 57,4 / 2,05/ % 3,33)yeni üye kilosu 2'e bölündü hedef: 54
8. TAKIM ORTALAMASI : % 1,03
fezaela hedef kılon nedır canım ?
BU ARADA KIZLAR HEPINIZI TEBRIK EDERM ORTALAMAMIZ GAYET IYI
ortada karar olmak her zaman ıyıdır canm bak benım kuzenım var daha yası 15 kızda 180 boy var topuklu ayakkabı gıyemıyorum dıye sınır olup duruyor kompleks yaptı kendıneDimi yaaa.... Uzunnn uzunn.... Ne tadın var ne tuzun Burdaki selvi boylu arkadaşları tenzih ederim
rica ederım canm ne demek sadece dogru olduguna ınandıgım seyı soledım :26:gunde 3-4 fıncan tuketebılırsın cnm yesıl cayı genelde lımonla degılde sade ıcmenı tavsıye ederım ,ıcıne bıseyler eklendıkce aynı etkıyı yapmıyorum spor oncesındede ıcebılırsın metabolızmanı atesler ve daha fazla enerjı yakmanı saglar canım , daha bır cok bılgıler varda zamanla anlatırım ınsallah bugun memleket yolcusuyum ınsallah telden gırmeye calısıcam gıremezsem aksama gorusuruz artık kızlarÖylemi? benim yeşil çay içme adetim olmadığından hiç bi fikrim yoktu. İyiki beni uyardın. Kahvaltımda gayet sıcak ve kahvaltıyla içtim gitti. Bundan sonra dikkat ederim. O zaman ara öğünlerde ve ılık mı içmeliyim...Bi de limon sıkmak yeşil çayın kimyasını bozarmı
Tam bunları yazıp yayınladım, dur dedim bi bakim yeşil çay konusuna... netten bişeyler öğrendim. zayıflamak isteyenler özellikle aç karnı sabah ve yatmadan önce içmeliymiş.... sıcak içmemeliymiş.... zencefille ya da balla karıştırılabilirmiş... limonla ilgili bişeye rastlayamadım. bi ara ona da bakarım artık. çok sağol Merve'cim. Sen olmasan ben öyle gelişi güzel içer dururdum.
gunaydın tatlımgünaydın hanımlar
diyetler cok saglıklı olmuyor zaten ya lıste ne kadar doyurucu olursa olsun ınsanın elınde bı lıste oldu psıkolojıkman aclık krızıne gırıyor ,o yuzden dıyet yerıne faydalı ve zararlı besınlerı bılıp vucudun hangı ogunde ne kadar proteıne ne kadar karbonhıdrata ıhtıyacı var bılmek lazım , ve tabı egzersızlerıde ıyı arastırmak lazım hangı egzersız hangı saatte olursa faydalı acmı tok mu yapılmayı, yag mı yakıyor kasmı yapıor bunları bılmek lazımDiyet listesi denilince sinirlerim zıpladigindan bu tip beslenme en güzeli üstelik aileye de hitap ediyor..
Ay benim oğlum da büyüdümü acaba hangi ergen problemleri ile cebeleşcem :-D
Sent from my ST27i using Kadınlar Kulübü mobile app
paylastm canm benm ben aksama kadar gıremeye bılırım yolculuk var memleketıme Allahtan bısey cıkmazsa aksama gorusuruz hepınızı cokk opuyormmCanım listemizi paylaşıma götürürmüsün, benim dışarı çıkmam gerekiyor
aslm canım hosgeldın gercekten yorucu bı gun gecırmıssın canım ,boya cok zahmetlı oluyor ya Alllah yardımcın olsun
senıde gormek cok guzel canım cok ozledıminşallah cnm kaybedersem guzelım balayından olucamgercı kendım kasındım ama baska turlu hırslanacagım yoktu:26:
Yoğun günden sonra iyi gezmişsin vallahi..
Yemek sınıflandırmasi derken şöyle canım..
Sadece protein ağırlıklı beslenme şeklinde vücut yagdan değil kastan kilo veriyo.. Buna engel olmak için karbonhidrat almalısın..
Yemek sınıflandırmasi da genel tabirler le şöyle
Sabah ekmek şeker hariç her türlü besin makbul
Öğle karbonhidrat saati pilav makarna bile dahil sadece ekmek şeker yok..
Meyve tüketimi en geç ikindi vaktine kadar olmalı meyve masum dursa da akşam tüketilince direkt yağ oluyor
Akşam sebze ve de çorba karbonhidrat ve meyve tüketimi akşam olmamali..
Bu yemek sistemine vücud alışınca zaten sağlıklı beslendiğinden hiçbirşey den ödün verilmeden kilolar gider..
Bunu da şuradan öğrendim kardeşim spor salonunda eğitmen o ne kadar fit se biz de o kadar tombuluz ablamla :-D bi baktım ablam a söylemiş bunları uyguluyor kız spor dahi yapmadı birsürü kilo verdi.. Tecrübeyle sabit ben de bunu kullanıyorum hiç değilse rejim dönemi bitse bile devam edilebilecek bir yeme sistemi
Ne çok konuştum bi de günaydın
Cecoooo.... Kız sende ne enerji var böyle. Maşşallah. O kadar yorgunluğun üstüne boya işine girişmen tam bi gözü karalık. Gerçi ben de kafaya bişey taktımmı ölüyo olsam yaparım. Senin kızlarla hukukunu okudukça hep diyorum ya, benimkilerle yaşadıklarım geliyo aklıma. Bazen diyorum bizim evde çocuk ben, anne benim ergen kız İrem. Her dedikleri oluyo bunların yaaa... Edip eyleyip yola getiriyolar bizi. Halbuki ben kül yutmam. Gelde yutma. Öyle bi yutturuyolar ki... Şu okul dönemi bitsin iyi bi hizaya sokucam onu. Görsün bakalım elmi yaman beymi yaman....
Diyet listesi denilince sinirlerim zıpladigindan bu tip beslenme en güzeli üstelik aileye de hitap ediyor..
Ay benim oğlum da büyüdümü acaba hangi ergen problemleri ile cebeleşcem :-D
paylastm canm benm ben aksama kadar gıremeye bılırım yolculuk var memleketıme Allahtan bısey cıkmazsa aksama gorusuruz hepınızı cokk opuyormm
ortada karar olmak her zaman ıyıdır canm bak benım kuzenım var daha yası 15 kızda 180 boy var topuklu ayakkabı gıyemıyorum dıye sınır olup duruyor kompleks yaptı kendıne
rica ederım canm ne demek sadece dogru olduguna ınandıgım seyı soledım :26:gunde 3-4 fıncan tuketebılırsın cnm yesıl cayı genelde lımonla degılde sade ıcmenı tavsıye ederım ,ıcıne bıseyler eklendıkce aynı etkıyı yapmıyorum spor oncesındede ıcebılırsın metabolızmanı atesler ve daha fazla enerjı yakmanı saglar canım , daha bır cok bılgıler varda zamanla anlatırım ınsallah bugun memleket yolcusuyum ınsallah telden gırmeye calısıcam gıremezsem aksama gorusuruz artık kızlar
gunaydın tatlım
diyetler cok saglıklı olmuyor zaten ya lıste ne kadar doyurucu olursa olsun ınsanın elınde bı lıste oldu psıkolojıkman aclık krızıne gırıyor ,o yuzden dıyet yerıne faydalı ve zararlı besınlerı bılıp vucudun hangı ogunde ne kadar proteıne ne kadar karbonhıdrata ıhtıyacı var bılmek lazım , ve tabı egzersızlerıde ıyı arastırmak lazım hangı egzersız hangı saatte olursa faydalı acmı tok mu yapılmayı, yag mı yakıyor kasmı yapıor bunları bılmek lazım
paylastm canm benm ben aksama kadar gıremeye bılırım yolculuk var memleketıme Allahtan bısey cıkmazsa aksama gorusuruz hepınızı cokk opuyormm
ortada karar olmak her zaman ıyıdır canm bak benım kuzenım var daha yası 15 kızda 180 boy var topuklu ayakkabı gıyemıyorum dıye sınır olup duruyor kompleks yaptı kendıne
rica ederım canm ne demek sadece dogru olduguna ınandıgım seyı soledım :26:gunde 3-4 fıncan tuketebılırsın cnm yesıl cayı genelde lımonla degılde sade ıcmenı tavsıye ederım ,ıcıne bıseyler eklendıkce aynı etkıyı yapmıyorum spor oncesındede ıcebılırsın metabolızmanı atesler ve daha fazla enerjı yakmanı saglar canım , daha bır cok bılgıler varda zamanla anlatırım ınsallah bugun memleket yolcusuyum ınsallah telden gırmeye calısıcam gıremezsem aksama gorusuruz artık kızlar
diyetler cok saglıklı olmuyor zaten ya lıste ne kadar doyurucu olursa olsun ınsanın elınde bı lıste oldu psıkolojıkman aclık krızıne gırıyor ,o yuzden dıyet yerıne faydalı ve zararlı besınlerı bılıp vucudun hangı ogunde ne kadar proteıne ne kadar karbonhıdrata ıhtıyacı var bılmek lazım , ve tabı egzersızlerıde ıyı arastırmak lazım hangı egzersız hangı saatte olursa faydalı acmı tok mu yapılmayı, yag mı yakıyor kasmı yapıor bunları bılmek lazım
Günaydınnnnn
Yine ben geldim
İnşallah herkese bol eksili az kalorili bir gün olur
Rabbim şu mübarek günde gönlünüzden ne geçiyorsa sizlere kat kat fazlasını hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhhhhh....Aminnnnnnn
Hayırlı cumalar
Valla sorma eşim izinde almadı sırf yazın halalarının yazlığına gidersek tatil yapabilsin diye akşamdam akşama iş yapıyor o yüzden bukadar uzun sürüyor
Çok sağ ol canım Rabbim seninde yardımcın olsun ki şu iddayı kazan da şöyle çok güzel bir balayı yaşayın
Bunları kesin dahil ediyorum uygulamama akşamda en geç 6de akşam yemeğimi yiyorum hatta 5de bile olabilir artık bunların üzerine kilolar gitmezse dahada ben birşey bilmiyorum
Cidden mantıklı sırf proteinde tükettim bir ara ama anında geri geldi ve midem bulanmıştı artık protein yemekten
Al benden de okadar
Valla aslında bana kalsa kesinlikle mum gibi olurda eşim sağ olsun kıyamaz kızlarına anında korumaya geçer
Mesela ben kızımın yaşındayken babam çay istediğinde asla anneme demezdi hanım çay koy diye bize derdi kızlar bir çay koyunda içelim diye ve bizde anında fırlardık. Şimdi ben çayı demliyorum da hadi kızım sen koy çayları dediğim an eşim yok bırak o otursun sen kalk çayı koy diyor ulen niye benim lafımı çiğniyorsun bırak koysun işte dediğimde kızına yan yan baktıktan sonra bana ya ben senin elinden içmek istiyorum diyor ama tabi o bahane maksat kızı isteksiz ya o yüzden kurtarıyor hesapta
Valla kimse çok seviyorum iş yapmasını demez ama ağaç yaşken eğilir hanım öğrensinki yarın öbür gün anası hiç birşey öğretmemiş demesinler
Ben hep diyorum seni istemeye gelene açıkca söyleyeceğim bak bu iş yapmayı sevmez, pis pasalağın tekidir emin misin bunu istediğine diye söyleeee zaten ben kendimde söylerim ne varki onda diyor cadı :26:
Bazen annem bile diyor aman kızım sesini yükseltme, yok efendim iş buyurma sen yap diye tabi ben o zaman diyince ulen sen bizi döverken iyidi ( ki ben kesinlikle dayağa karşıyım ) yada bize iş bölümü yapıp bazı işleri bize yıkarken iyidi dediğim anda hemen o geçmişte kaldı karıştırma orasını şimdiki çocuklar bile bir tuhaf artık hormonlu beslenmektenmidir nedir diyor
Bende acıkcası yaz tatilini bekliyorum ondan sonra yiyorsa yapmasın bilir bugün beniim istediğimi yapmazsa bende ertesi gün o benden birşey isterse yapmam kavga etmemek için bu çözümü buldum bana inat birşey yaptığında yap kızım yap yarın öbür gün benden birşey istersin bekle yaparım diyorum o zaman anında bir adım geri atıyor çünkü istekleri bitmez oda biliyor
Hadi yine iyisin erkeklerle babalar biraz daha fazla ilgilenmesi gerekiyor heee sen çaktırmadan neler yapıyor kimlerle arkadaş onu takip etsen yeter
Şaka bir yana ama Rabbim hepimize yardımcı olsun ve hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Canım şimdiden hayırlı yolculuklar
Sağlıcakla git gel canım
50.5 ile başlıyorum hedef 46 tutun bogazlari kizlar:)
gecen sene babamda ole yapmıştı kıraya verdıgımız evı ısten geldıkce boyadık o daha bı yorucu oluyor rabbım yardımcınız olsun canmGünaydınnnnn
Yine ben geldim
İnşallah herkese bol eksili az kalorili bir gün olur
Rabbim şu mübarek günde gönlünüzden ne geçiyorsa sizlere kat kat fazlasını hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhhhhh....Aminnnnnnn
Hayırlı cumalar
Valla sorma eşim izinde almadı sırf yazın halalarının yazlığına gidersek tatil yapabilsin diye akşamdam akşama iş yapıyor o yüzden bukadar uzun sürüyor
Çok sağ ol canım Rabbim seninde yardımcın olsun ki şu iddayı kazan da şöyle çok güzel bir balayı yaşayın
Bunları kesin dahil ediyorum uygulamama akşamda en geç 6de akşam yemeğimi yiyorum hatta 5de bile olabilir artık bunların üzerine kilolar gitmezse dahada ben birşey bilmiyorum
Cidden mantıklı sırf proteinde tükettim bir ara ama anında geri geldi ve midem bulanmıştı artık protein yemekten
Al benden de okadar
Valla aslında bana kalsa kesinlikle mum gibi olurda eşim sağ olsun kıyamaz kızlarına anında korumaya geçer
Mesela ben kızımın yaşındayken babam çay istediğinde asla anneme demezdi hanım çay koy diye bize derdi kızlar bir çay koyunda içelim diye ve bizde anında fırlardık. Şimdi ben çayı demliyorum da hadi kızım sen koy çayları dediğim an eşim yok bırak o otursun sen kalk çayı koy diyor ulen niye benim lafımı çiğniyorsun bırak koysun işte dediğimde kızına yan yan baktıktan sonra bana ya ben senin elinden içmek istiyorum diyor ama tabi o bahane maksat kızı isteksiz ya o yüzden kurtarıyor hesapta
Valla kimse çok seviyorum iş yapmasını demez ama ağaç yaşken eğilir hanım öğrensinki yarın öbür gün anası hiç birşey öğretmemiş demesinler
Ben hep diyorum seni istemeye gelene açıkca söyleyeceğim bak bu iş yapmayı sevmez, pis pasalağın tekidir emin misin bunu istediğine diye söyleeee zaten ben kendimde söylerim ne varki onda diyor cadı :26:
Bazen annem bile diyor aman kızım sesini yükseltme, yok efendim iş buyurma sen yap diye tabi ben o zaman diyince ulen sen bizi döverken iyidi ( ki ben kesinlikle dayağa karşıyım ) yada bize iş bölümü yapıp bazı işleri bize yıkarken iyidi dediğim anda hemen o geçmişte kaldı karıştırma orasını şimdiki çocuklar bile bir tuhaf artık hormonlu beslenmektenmidir nedir diyor
Bende acıkcası yaz tatilini bekliyorum ondan sonra yiyorsa yapmasın bilir bugün beniim istediğimi yapmazsa bende ertesi gün o benden birşey isterse yapmam kavga etmemek için bu çözümü buldum bana inat birşey yaptığında yap kızım yap yarın öbür gün benden birşey istersin bekle yaparım diyorum o zaman anında bir adım geri atıyor çünkü istekleri bitmez oda biliyor
Hadi yine iyisin erkeklerle babalar biraz daha fazla ilgilenmesi gerekiyor heee sen çaktırmadan neler yapıyor kimlerle arkadaş onu takip etsen yeter
Şaka bir yana ama Rabbim hepimize yardımcı olsun ve hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Canım şimdiden hayırlı yolculuklar
Sağlıcakla git gel canım
rıca ederım canmTeşekkür ederim canım ellerine sağlık
Benim oğlumda 1.94 boyunda. Ayak numarası 47 . Uygun kıyafet bulmakta ayakkabı bulmakta acayip zor oluyo. Ki o erkek... Bi de kız olsa uğraş babam uğraş dimi...
Ne mutlu sana. Tam 4 yıl oldu memleketime gidemeyeli.... Çok özledim çokkkk. Git hasretini gider tatlım.
gunaydın tatlım
Bu gün neler yedim
Gerçi dün bu gün uygulayacağım menüyü yazmıştım ama misafir gelince accık değişiklik oldu.
Sabah: aç karnı 1 bardak alkali su, bal ve limon karışımı
yumurtalı omlet, yeşil salata, yeşil çay (yeşil çayın yemekle birlikte alınmasının ve sıcak içilmesinin zararlı olduğunu yeni öğrendim)
Ara: 1 fincan nescafe -tabi ki şekersiz- 1 bardak alkali su
Öğle yemeği: Zeytinyağlı ıspanak, hamsi buğulama
Ara: 2 kuru incir, 3 bardak alkali su-ara ara-
Akşam yemeği: zeytinyağlı ıspanak, taze soğan, çeyrek domates., nescafe - saat:5.30'ta yemiştim ne güzel
Misafirle birlikte: 2 dilim tatlı, 1,5 milföy böreği, 3 bardak şekersiz çay cıs ettim kendime yaavvfffff
Gece biberiye yağı kürü uygulayacağım. Tabi önce bel ve göbek çevremi ölçücem. Sabah duş alıp tekrar ölçtüğümde bakalım incelme olucakmı? İnşallah olur.
Toplam Su: 3 litre
Spor: 25 dk yaptım. 25 dk daha yapıcam. toplamda 50 dk tempolu yürüyüş.
Kitap: MİCHAEL PALMER'in ÖLÜMCÜL romanına başladım. Hem sürükleyici hem dili güzel.
Sağol güzelim. Yanlış hatırlamıyosam biberiye yağı kürü sayfasında senin mesajlarını gördüm. Şu an için karıştırıyoda olabilirim, çünkü nikotin ataklarımdan birini yaşıyorum... Eğer orda mesaj yazan sensen tatlım sen de uygulamışmıydın bu kürü... yoksa lahana kürümü neydi onumu yaptıydın. ya da senle hiç ilgisi yok ta ben halüsünasyonlar mı görüyom