Herkese iyi akşamlar;
Menüm;
Elma sirkeli su
40 dakikalık yürüyüş
Kahvaltı; 1 dilim tahıllı ekmek, birkaç parça ezine peyniri, bir tatlı kaşığı salça, nane, kekik, pul biber, çörekotu, zeytinyağı, tek şekerli çay
Ara; 1 bardak tarçınlı süt ve birkaç badem
Öğlen; 2 ızgara köfte, yoğurt, 1 dilim tahıllı ekmek
Ara; 1 bardak tarçınlı süt, 1 ceviz, birkaç lablebi, bir kuru incir
Akşam; ton balıklı salata
1,5 saatlik yürüyüş
Ve muhtemelen ilerleyen saatlerde bitki çayı
Ekmegi azalt bence bu kadar emek veriyorsun degsin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese iyi akşamlar;
Menüm;
Elma sirkeli su
40 dakikalık yürüyüş
Kahvaltı; 1 dilim tahıllı ekmek, birkaç parça ezine peyniri, bir tatlı kaşığı salça, nane, kekik, pul biber, çörekotu, zeytinyağı, tek şekerli çay
1,5 saatlik yürüyüş
Günlük menüm:
sabah: kahve
öğle:1 greyfurt ( hehe bu sefer tedarikli gittim :) )
akşam: 1 tabak taze yaprak bezelye yemeği
Spor: 2 saat yürüyüş
burda sana da yer var dediler geldim
isveç diyetine karşıyım canımcımmmBugün isveç diyeti sayfasına gittim ordaki arkadaşlar daha fazla paylaşım yapıolar bizim topik çok sessiz yahu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese iyi akşamlar;
Menüm;
Elma sirkeli su
40 dakikalık yürüyüş
1,5 saatlik yürüyüş
bak burdada buldum seni adaşımmSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Ay dün gece nasıl yorulduysam yine bu sabah uyanamadım gitti
Kahvaltımı hazırlamadan sizlere bir bakayım dedimÖğlende annemlerle pazara çıkacağım dönüştede annemlerin evinde balık faslı yapacağız Aslında benim evde olsun diyordum ama sağ olsun benim ikiz yeğenler her geldiklerinde bir vukuat yaptıkları için kızkardeşim boşver annemde toplanırız yine nasılsa onda dağıtacak yada kıracak birşeyler yok dedi
Benim için sorun yokta kadıncağız rahat olamıyor bana geldiğinde eee şimdi birde çocukların odasını toparlayınca badana boya için benimde işime gelmedi değilartık o odada bitince davet ederim hem bitmiş halini görürler her yerin hemde benim işlerim bitmiş olur o zamana kadar
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Anamlardan döndüm ama bugün yorgunluktanda öldüm
3 saat tam pazarda dolaştıkhatta öncesinde anneciğim bana bir cift yeni spor ayakkabısı aldı
Ayağımdakiler çok kaba duruyormuş üstelik iki senedir giyiyormuşumonları yıkada son baharda mahalle içinde giyersin, yenileride temiz temiz bir yere giderken giy dedi
Hakikaten insan kaç yaşına gelirse gelsin annesi birşey alınca küçük çocuk gibi seviniyor
Ben yavrularıma anamda yavrularına almaya çalışıyor paso
Bir güzel sebzelerimi ve meyvelerimi aldımmis gibi naneler, dereotları ve maydanozlarda var tabiki
Uzun zamandır pazı yapmamıştım hemen pazı aldım tazecik görüncekıymalı sarması çok güzel oluyor hem protein hem sebze bir arada olur tabi pirinçsiz ve bol soğanlı üzerinede sarımsaklı yoğurt ohhh misss
Bugün büyük kızla giyim kuşam tartışması yaşadık yinededim akşam üzere anannene gelirken yeni kotunla mor gömleğini giyipte gelme bak neler oluyor artık ultimatom çektim ki anlasın diye
Sözümü dinlemiş Allahtananam bir de güzel yakışmış cadıya ( üzerinde güzel bir siyah hırkası vardı onu giymiş )
Herkes ay çok güzel çok güzel dedikçe o beş karış suratı gitti Allahtan ( gülmesede yüzünün düzelmesi yetti bana)
Bol bol yağcılık yaptım ay güzel kızım falan diye hani belki bilinç altına yerleşirde onunda zamanla hoşuna gider diyehatta baktım küpeleri kararmış ( kulağında ikişer delik var ) dedim yarın ana kız baş başa dışarı çıkalım hangi küpeleri istiyorsan alalım hatta istersen 3.cü delikleri de deldir daha geçenlerde deldirsemmi diyordu ama sonra vazgeçti
Baktım çaktırmıyor ama hoşuna gitti küpe alma fikrisanırım biraz uğraştıracak beni ama bir kaç ay sonrada olsa benim istediğim kıvama gelecek
Bu arada benim ufak cadıda bugün ben hafif makyaj yaptım diye tutturdu bende ruj süreceğim diyehadi parlatıcı sürdüm bu seferde sırf parlatıcısı gitmesin diye dudakları büzüp konuşmadan dolandı unutana kadar babamla annem koptular haline hatta babam şakasına kız senin bacaklarını kırarım daha bu yaşta ne ruju diyince aaaa dedeeee karışma bakayım hem daha bana topuklu ayakkabı alacağız düğün için tabi birde elbise demezmi Annemin karına ağrılar girdi gülmekten tam bir koca karı diyor
Valla daha şimdiden böyle ileride gerçekten asıl bu cadıdan yanacağız
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
Oh ohhhh isveç mi yapıon ypksam bende bugün başladımda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu yeni gelenler cumadan mi basliorr yazmayaa
SDlm kardeş takımcımnasılsınız kızlar bi slm vermek istedim
isveç diyetine karşıyım canımcımmmtopiğin hareketli olması tamamen bizlere bağlı ne kadar çok sohbet paylaşım olursa hareketlenir topiğiniz
bayıldım çok güzel bir menüüübalıktan sonra bir minik helva yiyebilirsin canım
bak burdada buldum seni adaşımmçok yoruldun bitanemm ama ev bitince tüm yorgunluğuna değecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?