bak burdada buldum seni adaşımmçok yoruldun bitanemm ama ev bitince tüm yorgunluğuna değecek [/B]
ben de katilabilir miyimmm
Allah kısmet eder ben bi de forum u kullanmayi öğrenirsem çok şeyler başarcam dacahillik başa bela..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
***8.TAKIM 357.ETAP*** SEKİZİNCİ
Nice15( 63,1 / / / % )
burukcay( 64 / / / %)
sismanvemutsuz(97,5 / / / %)
8. TAKIM ORTALAMASI: %
[/B]
Hadi kızlar kilolarınızı ekleyin listeye
günaydın hanımlar çok canım sıkkın kilo vermemişim adet olcam herhalde ya da ben bu işi yapamıyorummm moralmanım çok bozuk yerle bir oldummm
Canım üzülme bende de aynı durumlar
Okadar dikkat ettim belki az da olsa veririm diye ama yok ibre aşağıya doğru ineceğine inatla yukarı doğru çıkacak neredeyse
Benim bu işe kesin bir çare bulmam lazım yaaaasinir geliyor yine yavaş yavaş ama yinede pes etmemeye çalışıyorum sonuçta o direnç kırılacak
Canım üzülme bende de aynı durumlar
Okadar dikkat ettim belki az da olsa veririm diye ama yok ibre aşağıya doğru ineceğine inatla yukarı doğru çıkacak neredeyse
Benim bu işe kesin bir çare bulmam lazım yaaaasinir geliyor yine yavaş yavaş ama yinede pes etmemeye çalışıyorum sonuçta o direnç kırılacak
çok iyi valla süpersinn
Bugünkü menüm
Sabah : 1kupa sütsüz nescafe
1kesme şeker
Öğle: 1haşlanmış yumurra
5kaşık yumurtalı yağsız tuzsuz ıspanak
Akşam: 100gr tavuk haşlanmış
Bol marul roka
Spor yok
Su 3lt
Kitap grinn elli tonu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi bi menü :)) spor olunca yemede yannda yat
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
burda sana da yer var dediler geldim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Anamlardan döndüm ama bugün yorgunluktanda öldüm
3 saat tam pazarda dolaştıkhatta öncesinde anneciğim bana bir cift yeni spor ayakkabısı aldı
Ayağımdakiler çok kaba duruyormuş üstelik iki senedir giyiyormuşumonları yıkada son baharda mahalle içinde giyersin, yenileride temiz temiz bir yere giderken giy dedi
Hakikaten insan kaç yaşına gelirse gelsin annesi birşey alınca küçük çocuk gibi seviniyor
Ben yavrularıma anamda yavrularına almaya çalışıyor paso
Bir güzel sebzelerimi ve meyvelerimi aldımmis gibi naneler, dereotları ve maydanozlarda var tabiki
Uzun zamandır pazı yapmamıştım hemen pazı aldım tazecik görüncekıymalı sarması çok güzel oluyor hem protein hem sebze bir arada olur tabi pirinçsiz ve bol soğanlı üzerinede sarımsaklı yoğurt ohhh misss
Bugün büyük kızla giyim kuşam tartışması yaşadık yinededim akşam üzere anannene gelirken yeni kotunla mor gömleğini giyipte gelme bak neler oluyor artık ultimatom çektim ki anlasın diye
Sözümü dinlemiş Allahtananam bir de güzel yakışmış cadıya ( üzerinde güzel bir siyah hırkası vardı onu giymiş )
Herkes ay çok güzel çok güzel dedikçe o beş karış suratı gitti Allahtan ( gülmesede yüzünün düzelmesi yetti bana)
Bol bol yağcılık yaptım ay güzel kızım falan diye hani belki bilinç altına yerleşirde onunda zamanla hoşuna gider diyehatta baktım küpeleri kararmış ( kulağında ikişer delik var ) dedim yarın ana kız baş başa dışarı çıkalım hangi küpeleri istiyorsan alalım hatta istersen 3.cü delikleri de deldir daha geçenlerde deldirsemmi diyordu ama sonra vazgeçti
Baktım çaktırmıyor ama hoşuna gitti küpe alma fikrisanırım biraz uğraştıracak beni ama bir kaç ay sonrada olsa benim istediğim kıvama gelecek
Bu arada benim ufak cadıda bugün ben hafif makyaj yaptım diye tutturdu bende ruj süreceğim diyehadi parlatıcı sürdüm bu seferde sırf parlatıcısı gitmesin diye dudakları büzüp konuşmadan dolandı unutana kadar babamla annem koptular haline hatta babam şakasına kız senin bacaklarını kırarım daha bu yaşta ne ruju diyince aaaa dedeeee karışma bakayım hem daha bana topuklu ayakkabı alacağız düğün için tabi birde elbise demezmi Annemin karına ağrılar girdi gülmekten tam bir koca karı diyor
Valla daha şimdiden böyle ileride gerçekten asıl bu cadıdan yanacağız
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
bayıldım çok güzel bir menüüübalıktan sonra bir minik helva yiyebilirsin canım
***8.TAKIM 357.ETAP*** SEKİZİNCİ
Nice15( 63,1 / / / % )
burukcay( 64 / / / %)
sismanvemutsuz(97,5 / / / %)
8. TAKIM ORTALAMASI: %
[/B]
Hadi kızlar kilolarınızı ekleyin listeye
Nice15( 63,1 / / / % )
burukcay( 64 / / / %)
sismanvemutsuz(97,5 /97.5 /0 / %)sabit
ben bugün 62.4
ama bugünmü bildirim artık yarın değilmiydi
Ben bu hafta katılıyor muyum acaba gruba???
İki hafta dikkatli beslemenin neticesi 3 kilo oldu...
Bu hafta kısmet olur grupta olursam
Düşük kaloriye geçcem insaallah
yeni bi çok arkadas gelmıs aramıza hosgeldınız arkadaslar kısaca kendımı tanıtayım bensızlerıde tanımak ısterım tabı
24 yasındayım adım merve 8. takımın kaptan yardımcısıyım hala olemıyım bılmıyorum henuz geçmıs okuyamadım daha
103,2 kıloyla basladım zayıflama seruvenıme suan 84,3 kılodayım 76 lara kadar ınmıstım uzun bı sure buraya ara verdım
sozdu nısandı okuldu sınavlardı derslerdı ordan oraya kosturmaktan ve duzensız ve dısarıdan yemek yıyerek kısa surede aldım kılolarımı ee sporuda
bırakınca streste olunca kacınılmaz oldu tabı ama sımdı dugune kadar ulasmam gereken bı hedefım var daha oncesnde 1,5 ay gıbı kısa bı surede 20
kıloya yakın kılo vermıstım suan hedefım 64 gun sonra 70 olmak ınsallah olurumtabı bunu burda hep bırlıkte yapmak ıstıyorum bırbırımıze destek
olarak ınsallah guzel kılolar verıcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?