Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine yorucu bir günü bitirdim şükür
Tam anam salla işleri bugün keyif yapacağım diye kendi kendime yayılmak üzereyken eski yan komşum ( şimdi evi kirada ) telefon açtı yarım saat sonra müsaitsen bir komşumla sana geliceğim sıkışmışda tuvalete gitmesi gerekiyormuş
İyi buyur gel dedim ama içimdende ulen yoldaysan hiçmi lokanta birşey yok lavaboya girsin dedim
neyse yarım saatte fazla işim yok nasılsa bitiririm diye düşünürken tam 5 dakika sonra zil çalmazmı
Hatun meğer sokağın başındaymış
Onlar asansörü çağırıp yukarı çıkana kadar ana kız deli gibi koşturduk evi toparlamak için
ve tam kapıya geldiklerinde işimiz bitti
Büyük kız bile sonradan diyor anam nasıl becerdik o anda hem salonu hem mutfağı okadar hızlı toparlamaya diye
Aslında biraz uyuz olmadım değil yani sonuçta tanımıyorum yanında getirdiği hatunu üstelik kadın benim gelinlik resimlerimi görünce aaa kapalıyken çok daha güzelmişsin keşke açılmasaydın demezmi
ulen evin içinde kadın kadınayız hani nerden biliyorsun benim açıldığımı
Demekki benim ex komşu baya bir benden dedikodu yapmış
Dedim orada baya zayıftım o yüzden sana daha hoş gelmiştir şimdi kiloluyum sonuçta
yooo ozamanda yüzün kiloluymuş demezmi :26: ulen 52kgdum üstelik herkes diyordu suratın kaşık kadar sadece kocaman bir ağızın kalmış diye
Kadında patavatsız
benim için hiç sorun değil diyincede yanlış anlama yüzün çok güzel falan dedi sonrada geçen sene gelinin 120 kg olduğunu söyledi ( ki benim ex komşu bilmez kilomu
) sonra doktorlar kesinlikle bu kilo tehlikeli diyip kadına tüp mide ameliyatı yapmışlar ve şu anda gelinimi bir gör duduli gibi incecik dolanıyor ortalıkta dedi
Ulen dedim bu kadın müneccim şeysimi yedi
tabi onlara hiç demedim bende de aynı durum var belki bende olucağım falan diye
Kısmet herşey ne güzel o kurtulmuş kilolarından diyip konuyu değiştirdim
Hatunlar iki saate yakın oturdu sonrada çekip gittiler bende ancak akşam yemeği falan derken yeni oturabildim
acele misafir yüzündende evimin işi bitti şükür
çamaşırlarıda onlar gittikten sonra serdim o derdimde kalmadı
artık bir tek ütümü yapıp nevresimlerimi değiştirdiğim an kurtuluyorum bir kaç günlüğünede olsa işlerden
sadece üsten yaparım bir kaç gün
Allah allah cok ilginc esinin burcu ne boga olabilirmi
o kadin da bi garip samimiyetsiz icten pazarlikli gibi geliyo bana yazdiklarindan hic o zamandan beri isyerine gittinmi sana yemege gelmislardi hani? Belki de bikitapta okumustum kadin boyle biseydn supheleniyo iste ama ertesi hafta evlilik yildonumleri geliyo adam bunu miamiye goturuyo o kadinla planladik baya ardim etti cok ygrastik filan gibi bi durum olmustu cok hayalperestim belki ama oyle bisey olabilirmiki
3
Canım benim eşim koç burcu
Hatun gerçekten bir garip :44: hesapta beni çok sevmişti, birlikte iki günlüğüne gezmeye gidelim diye tutturmuştu, kızlar buz pateni lafı edince yemeğe geldikleri gece ille birlikte gidelim demişti hatta bende ya bir bakayım nasılsa konuşuruz diye lafı geçiştirdiğimde aaa mutlaka haber ver diye ısrar etmişti ama o geceden sonra hiç yazmadı :26: hayır umurum değil canıma minnet hatta ama bir insan bir başkasına durduk yere soğuk yapmaz ancak ağrına giden birşey olmuştur
Benim eşim her şeyini onla paylaşıyordu ( gereksiz samimiyetlerine anlam veremediğim için sinir oluyordum ama hiç birşey demedim eşimede bu konuyla da )
Eşim asla okadar ince değildir
aksine ben senelerdir diyorum eşime şöyle bir iki günlüğüne bir yerler kaçalım diye ama o hep ya para yok der yada iki çocuğumuz var artık romantizmden çık diye
yani benimki yontulmamış şekerim
Hem öyle birşeyde olmuş olsa hatun neden soğuk yapsın aksine çaktırmamak için benle aynı konuşmaya devam eder
Benim hayal güçüm seninkinden biraz daha beter
Bir ara ulen yoksa benim herif devamlı benden bahsederken yok işte aramız pek yok falan muhabbetimi yaptı ( tipik aldatma eylimi olan erkeklerin yaptığı gibi
) hatunda çaktırmamak adına beni tanımak istedi ve sonrasında da belkide eşimin anlattığı gibi olmadığımı görüptemi kendini çekti gibi bir senaryo üretmişliğim var
Geçmişte fazla türk filmi izledim sanırım