Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Malum bugün pazar ve bende iki gündür okadar yorulmuşum ki bugün tam keyif yaptım
Eşim sağ olsun akşam yemeğinide üstlendi
Bu arada dün gece çocukları da uyutup biraz baş başa Film seyrettik
Bir ara yine beni sıkıştırdı işte neyin var falan diye bende yahu birşeyim yok sadece bütün gece uyuyamayınca gerildim dedim oda inandı
Bugünde koltukta oturduğumuzda bile hep dibine girdim
Heee birde dün aklıma geldi geçenlerde sohbet ederken dip boyan gelmiş kuaföre gitmiyormusun demişti eşim hatta kızımda anne bu sefer başka bir reng boyatsana dediğinde biraz daha aç saçının rengini hatta sarı yapsana dedi eşim
Sanırım adam gerçekten monotonluktan sıkıldığı için birazda heycan arayışına girmiş gibi :26: bende aslında bayılırım sarı saçaartık yoğun istek üzerine gidip kuaförde saçımı sarıya boyatacağım kaşlarımda pala remzi misali olmuş onlarıda aldırıp devamlı dikkat ediceğim bundan sonra
Tabi en önemliside zayıflamam şarto yüzden önümüzdeki hafta için hemen kendime randevu alıp tahlillerimide yaptırıp endokrine sevk isteyeceğim Birde annem almanyadan bana bir shake tarzı protein tozu gibi birşey getirmişti 3 kutu onlar hala duruyor pazartesiden itibaren onları kullanacağım endokrine gidene kadar Metabolizmayı hızlandırmak için ilk 3 gün sabah, öğle ve akşam ondan içilmesi gerekiyormuş sonrasında günde 2 kere ondan 1 de normal öğün olucakmış bakalım belki endokrine gidene kadar bir 5 kg bile vermemi sağlarsa ( 1 ay sonrada olsa ) bana motivasyon olur sonra nasılsa doktor ne derse o olucak
Yine her daim buralardayım ama beni isterseniz listeden çıkarabilirsiniz en azından bir süreliğineendokrinlede görüştükten sonra inşallah nasıl bir yol çizeceğim belli olucak ve ben ne pahasına olursa olsun bu kilolardan da kurtulacağım
Ondan sonra bakalım herifin gözü az da olsa dışarı kayarmıİşte o zaman oyarım o gözü
Kizlar dun gelemedim 3-4 gundur basim cook kotu agriyo catlicak gibi spor fulan hic yapaniyorum ya sizde de havalardan mi yasayan varmi bu agriyi
Canim onume ilk bu mesajin geldi bunu alintiladim da esinle ilgili baya bi konusmussun ya ben bi ara kadin erkek iliskilerine cok sarmistim elime gecen her paikolojik kitabi okuyodum bi kitap var bilirsin belki erkekler marstan kadinlar venusten baya bi aciklayicida ya bi kadin bisey hissediyosa biyerde dogrudur ne oldugunu nilmiyorum ama kadinlarin icguduleri daha guclu yabi:)) ve eger esin ay bu kiz cok iyi ay soyle ay boyle diyosa dikkatli ol istersen hele hele biraz gencse erkekler hani cekiliyo istemsizce asla yapmaz aldatmaz belki ama onlemini al yine de :)) ben olsam isyeribe b bol ani baskin apardim kizlari al oyle git hatta ben burdayim gibilerinden ve ve kizi asla kotuleme bence yasak insani celer ya onun gii :))
tamam tatlım izinli yazıyorum seniayşe abla oğlum diş çıkartıyor ve şimdi de eşimin memleketine (iran) a gideceğiz. şimdilik ayrılsam hayatım düzene girince tekrar dönsem olur mu?
çok ihmal ediyorum burayı ve size karşı mahçup olup takımımı cuma günleri de zor durumda bırakmak istemem
canım bir haftadır takıma uğramıyorsun sorun mu var:44:çok teşekkürler iyiyim şükür.sporumu yaptım geldim.süper iyi geldi
tamam tatlım izinli yazıyorum seni
canım bir haftadır takıma uğramıyorsun sorun mu var:44:
ben bugün çok kötü bişey yaptın kocaman bir bitterrrrrr yedimmmm çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmm
günaydın hanımlar dünkü mönümmm
sabah :5 zeytin
lor peyniri biraz yeşillik
1 dilim ekmek
ara .yeşil çay
ögle:kabuska salata 1 dilim ekmek
ayran
ara :bitter cukulata
akşam:2 baget
slata
4 yemek k bulgur pilav
komposto
ara:1 a-rmut
spor yok
su 3lt fazla
iyi akşamlar kızlaarr
bugün kendimce çok çılgınca bişey yaptım şu yemek yarışmaları oluyor ya daha doğrusu oluyormuş bende katıldım pastamı yaptımmçok heyecanlıydı . Çok da güzel oldu çok beğendimmm kendimce bu pastayı sevgilim için yaptım bi güzel de yedik
neyse menümü gireyim
sabah : çökelekli yumurta , 2 dilim ekmek , şekersiz çay
öğle : 1 şişe maden suyu
ara : aşk pastasıı
akşam : tavuk yemeği , mercimek çorbası , ayran
veee ilk defa pasta yediğim için hiç pişman değilimm
spor : yok su : 2 litre
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Öğleden beri bir türlü uğramaya fırsatım olmadı sağ olsun büyük cadının internetten yığınla araştırması gereken birşeyler varmış okul için
Küçük kuzumla uğraştım ( yine ütülerim kaldıama bu gece kesin Yalan dünyadaki laz usta gibi oldum bugün olmazsa yarın, olmadı öbür gün ama haftaya garanti )
Akşamlık yemek falan yaptım sonrada TVye dalmışım
Eşim geldiğinde en güzel şekilde karşıladımadam şaşırdı sende bir haller var diye bende hiç birşey yokmuş gibi yooo sana öyle gelmiş diyip geçiştirdim
Akşam yemeğinden sonra oturup uzun zaman aradan sonra tavla oynadıkşimdide o laptobu oyun oynamak için alınca bende az kızlara bakayım mı dedim ( az pohpohlayayım ki surat asmasın )
Kesinlikle aynı fikirdeyim canımerkekler akıllıyız derler ama kadınlar daha akıllılar ve karşısındakinin hislerinide anlarlar biraz mesafe koyacağına hala aynı şekilde davranıyorsa o kadınında dürüstlüğünden şüphe ederim
Bakalım kendimi bir yeniliyeyim hemen ilk işim şirkete gitmekpatron biraz kıldır ama ben yemek saati yada iş çıkış saati süpriz yaptım ayağı yaparsam ne patron nede eşim ne iş demezler
Hatun benden bir yaş büyük yani 35 eşimde 39 ( 40 sendromuna girdi diye tahmin ediyorum)
Yok eşimle hiç birşekilde konuşurken o hatunla ilgili tek bir kötü sözüm olmadı olmazda çünkü dediğin gibi yasaklar daha cazip gelir insanlara
Hatta geçenlerde hatuna ( faceden beni eklemişti eşimde kabul et iyi kızcağız zararsız demişti) faceden bu seneki evlilik yıldönümümüz için eşime süpriz bir 2 günlük kaçamak planladığımı söyledim sırf bilsin diye bunlarda birşey bitmedi hesabı hatta aaa iyimiş merak etme benden sır çıkmaz demişti zaten çıksada önemli değil çünkü mesajım onaydı zaten
Şimdi her fırsatta ( nasılsa ay başında annemlerde dönüyor almanyadan) çocukları anneme bırakıp birşeyler planlıyacağım herifle baş başa az flört dönemindeki heycanları hatırlatayım herifime çıksın sendromdanda anlasın neyin ne olduğunu nasılsa annem karı koca ilişkilerimiz iyi olsun diye her türlü çocuklara bakar
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
canım menü gayet iyi suyu iyi içmişsin tebrik ederim
bitter günün kaçamağı olsun ip atla canım hiç bi spor yapamıyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?